Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 121 hír

Őrület az akkumulátorgyártásban: valósággal zuhan az elektromos autók legdrágább alkatrészének ára

Portfolio
-
  Tegnap 22:20 Gazdaság

Elképesztő ütemben csökken az akkumulátorok ára a világban, ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez.

Éjjel kel útra a hatalmas gépszörnyeteg és érkezik Tiszaújvárosba!

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, szokatlanul nagy szerelvény közlekedik a napokban éjjelenként a hazai közutakon, érintve az M1-es és M3-as autópályákat, illetve az M0-ás autóutat is. A berendezés a poliol komplexum egyik kulcsfontosságú készüléke.

Újabb rekord: közel 9 milliárd dollárnyi bitcoint mozgattak egy órán belül

December 4-én egy órán belül 8,9 milliárd dollárnyi bitcoint (BTC) mozgattak meg a blokkláncon.   A hatalmas volumenű bitcoin tranzakcióra Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Elképesztő bitcoinutalás egy óra alatt

December 4-én 8,9 milliárd dollárnyi bitcoint mozgattak a blokkláncon egyetlen óra alatt, beleértve a váltások volumenét is, amikor a bitcoin visszatér a „feladóhoz”. A Bitcoin magas tranzakciós volumenére Rafael Schultze-Kraft,

Kiderült, korábban is kukkolt a férfi, aki zuhanyzó nőket videózott

Korábban is készített felvételt zuhanyzó nőkről az a 41 éves férfi, aki júliusban bukott le Zamárdiban, amikor a Balaton Soundon dolgozó nőket fürdés közben levideózta. A budapesti férfit a helyszínen elfogták, és laptopján a rendőrök további videót találtak. Az ügyészség most emelt vádat ellene.

Leste és videózta a lányokat zuhanyzóban a zamárdi fesztiválon

Origo
-
  Tegnap 17:27 Belföld

Több titkos felvételt is találtak a gépén a rendőrök.

A millenniumi generációnak jobban bejön a bitcoin, mint a Disney és a Netflix

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:08 Gazdaság

Már több mém is született arról, hogy a kriptovaluta közösség nagy többsége a milleniumi és a Z generációból kerül ki, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Deutsche Bank jelentés szerint 2030-ra a bitcoin és társai felváltják a készpénzt

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:05 Gazdaság

2030-ra annyira megnövekszik az alternatív digitális valuták iránti kereslet, hogy azok felváltják a készpénzt – áll a Deutsche Bank legfrissebb Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A bitcoin lett az évtized tech befektetése

Kriptoworld
-
  Tegnap 15:35 Gazdaság

Balaji Srinivasan szerint a bitcoin minden valaha létező techcéget lenyomott annak tekintetében, hogy mennyi ideje tartja 100 milliárd dollár feletti összértékét. A Coinbase korábbi techigazgatója elmondta, hogy a 2010-es évek

Több zuhanyzó nőt is levideózott titokban a zamárdi kukkoló, vádat emeltek ellene

A 41 éves budapesti férfi villanyszerelőként dolgozott, a kukkolással a lebukása ellenére sem hagyott fel.

Őz futott ki az útra Ungváron

Kárpátinfo
-
  Tegnap 11:48 Baleset-bűnügy

Az őzet az úton egy jármű videókamerája rögzítette Ungváron, a Drugeth úton. Valerij Vanzsula, a videó szerzője azt irta, hogy nagyon meglepődött, amikor december 5-én reggel az úton észrevette az állatot...

Fejlesztések indulnak a Gébárti-tónál

Zaol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

A Gébárti-tó partján az elmúlt időszakban többek közt új szárnnyal bővült a Kézművesek Háza, melyben további fejlesztések várhatók. A tervekről szóló tegnapi sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester felidézte: a tónál elkészült a Boldogasszony- kápolna, s átadták a Kárpát-medencei fa sírjelek emlékparkját is.

Többször is lebukott az a férfi, aki titokban videózta a Balaton Soundon zuhanyzó lányokat

Blikk
-
  Tegnap 10:50 Baleset-bűnügy

Nem csak a Balaton Soundon, hanem már korábban is készített felvételeket zuhanyzó nőkről egy férfi, aki villanyszerelőként dolgozott idén nyáron Zamárdiban.

Elrejtőzött a női vécében, majd videóra vette a zuhanyozó nőket

Nyugat
-
  Tegnap 10:14 Megyei

Lebukott ugyan, de ez nem nagyon zavarta a férfit.

Vádat emeltek a zuhanyzó nőt videózó kukkoló ellen

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videofelvételeket nyáron a Balatonnál.