Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A budapesti iparkamara elnöke éles kritikát fogalmazott meg Parragh László vezetési stílusáról

Sem Budapest, sem a fővárosi iparkamara nem támogatja az iparűzési adó elvonását- jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester, majd hozzátette, hogy megállapodást írt alá a főváros és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A BKIK elnöke ezzel szemben állítja, hogy a felek szakértői által aláírt dokumentumot ő nem tekinti…

Minden járművet meg kell hajtani a budapesti tömegközlekedésben

Budapesten minden jármű forgalomba állt, "minden hadra fogható járművezető dolgozik" - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Patkány helyett védett madarat fogott meg a ragasztó – ezzel a trükkel mentették meg

Nem mindennapi feladathoz riasztották az Állatmentő Liga szakembereit a napokban. Az ú

Isten keze, az évszázad gólja és a nápolyi csóró gyerekek példaképe

60 éves korában elhunyt minden idők egyik legjobb és legismertebb futballistája, Diego Armando Maradona. A pályán zseni volt, olyan hatást gyakorolt az emberekre, mint nagyon kevesen, a pályán kívüli élete azonban egy tragédia, drog- és alkoholfüggőséggel küzdött hosszú évtizedekig. Összeszedtük az isteni Diego pályafutásának…

Ezért borult vörösbe ma este több budapesti épület

Magyarország 2019-ben csatlakozott a Vörös szerda, angolul Red Wednesday kampányhoz.

Black Friday helyett itt a Black November

A Gazdasági Versenyhivatal pedig nemcsak a webáruházak, de az ár-összehasonlító oldalak kapcsán is szigorú elvárásokat fogalmazott meg.

Reszkessetek, betörők! képeskönyvvel is hangolódhatunk karácsonyra - ünnepváró könyvajánló gyerekeknek

SzMo
-
 Ma 18:21Kultúra

Akinek gyereke van tudja, hogy minden változásra, eseményre jó időben felkészíteni őket. Ebben az egyik a legnagyobb segítséget a könyvek birodalmában találjátok.

Vásárlási idősáv helyett ingyen maszk?

Az ingyenes védőmaszk hasznosabb segítség lenne a kisnyugdíjasoknak, mint a vásárlási idősáv - ezt a Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége mondta Híradónknak. Azt is kifogásolták, hogy a kormány nem kérdez meg minden érintettet, mielőtt döntene. Bár a vásárlási idősávot azután hirdették ki, hogy tárgyalt róla az Idősügyi…

Most érkezett! Összeégett holttestet találtak egy budapesti lakásban

Kigyulladt egy harmadik emeleti lakás az V. kerületi Semmelweis utcában szerda délután, a tűzoltók egy ember összeégett holttestére bukkantak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az Mti-vel.

Kásler helyett Pintér lett a főnök a kórházaknál veszélyhelyzet idején

Pintér dolga lett az Országos Kórházi Főigazgatóság irányítása, amely feladata az egészségügyi ellátórendszert figyelemmel kísérni.

Még mindig sok a megtévesztő akció – Black Friday helyett itt a Black November

A Gazdasági Versenyhivatal nemcsak a webáruházak, de az ár-összehasonlító oldalak kapcsán is szigorú elvárásokat fogalmazott meg.

Kávé helyett: italok, melyek egészségesek és rengeteg energiát adnak

Life
-
 Ma 16:36Életmód

Kávé helyett: italok, melyek egészségesek és rengeteg energiát adnak - Galéria

Az Országos Kórházi Főigazgatóság és ami mögötte van: „Jenei Zoltán nem egy született Mészáros Lőrinc”

Az Országos Kórházi Főigazgatóság létrejöttével megszűnik az ÁEEK, és bár a főigazgatói posztot egy Pintér Sándor által is nagyra becsült ember tölti be, a tényleges irányítást nem adja ki a kezéből a belügyminiszter.