Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres hodály Hajdú-Bihar megyében

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű hodály vasárnap délután Monostorpályiban, a Damjanich utcában. A tűzhöz a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották el a lángokat. A tűz érintette az épület melletti farakást és a száraz avart is.

Egymást túllicitálva nyilatkoznak Navalnij mérgezéséről a novicsok vélt vagy valós feltalálói

Egyikük bocsánatot kért az orosz ellenzéki poltikustól, és úgy vélekedett, Navalnijnak körülbelül egy évre lesz szüksége ahhoz, hogy az egészsége helyreálljon. Másikuk szerint "türelmesnek kell lennie, végül meg fog gyógyulni".

Dobrev Klára kiállt a közös lista és a közös miniszterelnök-jelölt mellett

Gyurcsány Ferenc állította, nem szállt a fejébe a DK növekvő támogatása, Dobrev Klára pedig arról beszélt, nem szereti Orbánban, hogy szerinte mindenkit meg akar alázni.

Színház- és Filmművészeti Egyetem: Kézi vezérlésre áll át a fenntartó, az Szfe eljárásokat indít

A kuratórium a napokban ismét egyoldalúan — s ezúttal bizonyíthatóan jogszabályba ütközően — átírta az egyetem Szervezeti és Működési Rendjét.

Szlávik János beszélt a legnagyobb tévhitről és arról, hogy mikor lehet koronavírus-vakcina Magyarországon

"Ma már szinte mindenkinek a környezetében vannak fertőzöttek" - nyilatkozta a Hír Tv-nek a Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvosa. Szlávik János elmondta: a legnagyobb tévhit, hogy a koronavírus nem létezik. 

Ingyen Bitcoin Casht osztogatott Bitcoin Man egy kaliforniai városban

Kriptoworld
-
  Ma 18:35 Gazdaság

Egy szeptember 17-ei blogbejegyzés szerint Bakersfield Bitcoin Manje (BMB) – egy magát „anonim növekedési hackernek és médiamanipulátor”-nak nevező személy – 100 bitcoin cash értékű QR-kódokat (privát kulcsokat) ragasztgatott szét a

Tűzeset volt Szabadkán, egy tizenéves fiatal megsérült

A szabadkai Zorka városrészben, a Bodrogvári Ferenc utcában vasárnap 15 óra körül tűz ütött ki egy családi házban. A tűz nem követelt halálos áldozatokat. A

Felfüggesztette az amerikai kormány döntését egy kaliforniai bíró a WeChat betiltásáról

A döntés 22 oldalas indoklásában Beeler bírónő egyetértett a felhasználói csoportok szólásszabadságra hivatkozó érvelésével.

Szólásszabadság libernyák módra: cenzúrázta a színészhallgatók interjúját a marosvásárhelyi egyetem

A megkérdezett diákok egyetlen bűne az volt, hogy őszintén beszéltek az SZFE-ügyről.

Egyre gyanúsabb, hogy Tom Hardy lesz az új James Bond

Régóta megy a találgatás, hogy ki lehet majd a következő James Bond, és sok ízben felmerült Tom Hardy neve is, mint a brit ügynök megtestesítője - most úgy fest, hogy egyre valószínűbb, hogy ő ölti fel az ikonikus öltönyt. Több brit lap is arról számolt be, hogy már jó ideje folynak Hardy meghallgatásai a szerepre, például ...

Beatles-t énekelve tűnt fel Roger Federer egy svájci reklámban

Eurosport
-
  Ma 18:26 Blog

A svájci legenda egy Beatles dalt kezdett el énekelni, majd szépen lassan csatlakoztak hozzá mások is, végül pedig egy amolyan öröméneklés kerekedett a történetből.

Kilátásba helyezhetik az Egyesült Királyság újabb lezárását a koronavírus miatt

Liner
-
  Ma 18:21 Külföld

Immáron lehetségesnek tartják, hogy nemzeti szinten az Egyesült Királyságot is lezárják, mint tették azt hónapokkal ezelőtt a nagyon magas koronavírusszámok miatt. Az Egyesült Királyságban is fokozódik a helyzet, ami a kisebb-nagyobb korlátozások mellett akár egy újabb lezáráshoz is vezethet. Ez pedig hasonló lenne ahhoz, mint amit a…

Motoros vesztette életét egy marosvécsi balesetben

Felborult motorjával egy 30 éves, Arad megyei férfi Marosvécsen vasárnap délután.

Kigyulladt egy hodály Monostorpályiban

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű hodály vasárnap délután Monostorpályiban, a Damjanich utcában. A tűzhöz a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották el a lángokat. A tűz érintette az épület melletti farakást és a száraz avart is.

Döbbenetes, gyalázkodó üzenetet kapott egy magyar mentős - fotó

ATV
-
  Ma 18:11 Belföld

A Zsaruellátó nevű Facebook-oldal tette közzé azt az üzenetet, amit egy komáromi mentősnek és családjának címeztek.