Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy Márton: járvány előtti szintre pattant vissza a vendéglátás teljesítménye

A 2021. évi növekedés 5 százalékos lehet, áprilisban a lezárásokkal érintett boltok a nyitásnak köszönhetően már a koronavírus előtti szintekre, a vendéglátás teljesítménye pedig afölé pattant vissza – nyilatkozta a Trend FM-nek, Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója szerdán.

Nagy Márton: heteken belül dönt a kormány a hitelmoratórium jövőjéről

Nagy Márton a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója a Trend FM-nek adott interjút. 

Bennmaradtak, maradhatnak – Horváth és Waltner is folytathatja

Goal
-
 Ma 07:39Foci

Horváth Ferenc és Waltner Róbert is elérte a kitűzött cél, a következő szezonban is bizonyíthatnak.

SpaceX-siker: most végre nem robbant fel a kísérleti űrhajó

A felvételen látni lehetett, hogy a landolás után lángok csaptak fel az ötven méter magas űrhajó aljából, de gyorsan eloltották őket.

Kapás Bogi: az olimpia csúszása nem katasztrófa, hanem lehetőség

Promenad
-
 Ma 07:35Sport

Azt, hogy a tokiói olimpiát eltolták egy évvel, nem katasztrófaként, hanem lehetőségként fogja fel Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszónő, aki a megújult Rádió7 reggeli műsorában, a Mi Reggelünkben beszélt a vásárhelyi…

Nem azt a medvét lőtték ki, amelyikre engedély volt?

Vizsgálódnak egy, a Kovászna megyei Ozsdola település közelében lelőtt állat ügyében.

Halász Margit: Ámerika, álomvilág 1985

Tiszatáj
-
 Ma 07:31Blog

1. Elnök Szamárfüllel Állok a New York-i reptéren ezerkilencszáznyolcvanöt nyara van, állok és tátom a szám. Csak bele ne repüljön egy amerikai légy, valami nagylégy. Lehet is azt tudni, milyen természete van a legyeknek Amerikában. Nem ismerem. Honnan ismerném? Huszonegy éves vagyok. Alig jártam túl a megyém határán. Az alföldi legyeket…

Nem minden hibrid autót kell konnektorba dugni

Sokan a mai napig félnek a hibrid autóktól, mert nem akarják töltögetni őket. Van egy jó hírünk, nem is feltétlenül kell – ezt jártuk körbe a Schiller Autó Családdal. Meredeken ível felfelé a hibrid autók eladása, s ez nem csak annak köszönhető, hogy a műfajt sorozatgyártásban 1997-ben kezdő Toyota egyre több modellje kapható hibrid hajtáslánccal,

Nem lehet kilakoltatni, elárverezni az adósok lakásait

A végrehajtó a természetes személy adós lakóingatlanának árverezése iránt – az ingatlan árveréséről szóló hirdetmény közzététele iránt – legkorábban a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napon intézkedhet - döntött a kormány.

A felkészült diákokat nem izzasztotta meg az idei érettségi

Index
-
 Ma 07:29Színes

Ma az angol érettségivel folytatódik a vizsgasorozat. Körképünk az első három napról.

Ungváry Zsolt: A jó csatárt nem kell lecserélni

A honi politikát most a miniszterelnök-jelölt-jelöltek kiválasztásával járó torzsalkodások sajátságos hangulata lengi be, az ellenzék azon gyötrődik, kit javasoljon a leendő vezetőnek. Ők még nem tudják, nem értik vagy nem akarják érteni, hogy az országnak van vezetője. Persze, a demokrácia négyévente választással jár, de ki akarná lecserélni…

Koronavírus: ennyi európai kapta már meg az oltást

Annyi vakcina van, hogy július végéig az EU felnőtt lakosságának 70 százalékát be tudják oltani koronavírus ellen.

Orbán Viktor: Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia

Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia, van benne liberalizmus, de nincs benne demokrácia - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a postoj.sk című szlovák hírportálnak adott, szerdán este megjelent interjújában.

Antitest-tesztelés Kassán – A lakosság negyede már átesett a koronavíruson

Csaknem tízezren vettek részt Kassán azon az önkéntest tesztelésen, amely azt vizsgálta, a lakosság mekkora hányada rendelkezik a Sars-CoV-2 vírus elleni antitestekkel. A vizsgált személyek körülbelül negyedénél találtak ellenanyagot.