Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiakadtak az akadémiai dolgozók, amiért Maróth Bakuba utazott Orbánnal

Maróth Miklós is részt vesz a miniszterelnökkel a Türk Tanács ülésén.

Orbán: további lehetőségek vannak a magyar-azeri gazdasági együttműködésben

A gazdasági együttműködés erősítése a következő lépés a magyar-azeri kapcsolatokban. Orbán Viktor, miután kíséretével megérkezett az azeri fővárosba, az elnöki palotában tartott találkozón arról beszélt, mindig megtiszteltetés a magyaroknak, ha Bakuba látogathatnak.

Női biztosjelöltet is szeretne hallani Orbántól von der Leyen

Azonnali
-
  Ma 09:28 Vélemény

Azzal, hogy két női jelöltet is megbuktatott az Európai Parlament, felborult az új bizottságban a nemi egyensúly. Szerinted ki legyen a magyar női jelölt? Szavazz!

Erdogan személyesen köszönte meg Orbánnak, hogy kiállt a török offenzíva mellett

Bakuban találkoztak. A török elnök azt is mondta: eltökéltek abban, hogy végigcsinálják a hadműveletet, a nemzetközi felszólítások dacára.

Orbán Viktor: Ez a barátság az egyik legfontosabb erőforrásunk

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök lengyel kollégájának, Mateusz Morawieckinek a Jog és Igazságosság Párt elsöprő választási győzelméhez .

Matolcsy ismét keményen belerongyolt Orbánba és a Fideszbe!

A ferihegyi gyorsvasút mielőbbi megépítését, cukoradó kivetését, illetve a termékenységi problémákkal küzdő, gyermekre vágyó nők kezeléseinek állami támogatását sürgeti legfrissebb írásában a Magyar Nemzeti Bank elnöke, de javaslatot fogalmaz meg Matolcsy György a bölcsődei influenza felszámolására és egy totális Budapest-megújítási…

Orbán Viktor szabadságot mond, de nem arra gondol

Hazánkban lassan nincs olyan trafik, hivatal, nyomtatvány, közintézmény, amely ne tükrözné Orbán Viktor rendszerének hangsúlyozottan nemzeti jellegét. Nincs nyilatkozat, politikai beszéd, amely ne említené a brüsszeli fenyegetést, a „magyar emberekre” leselkedő migránsveszélyt. Épp ilyen üresen kopognak az önkormányzati kampányban az…

Erdogannal tárgyalt Orbán Viktor Bakuban

Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan török elnökkel hétfőn Bakuban, ahová mindketten a Türk Tanács soron következő ülésére érkeztek. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár a találkozó után az MTI-nek kifejtette: a török elnök köszönetet mondott azért, hogy…

Orbán Viktor levélben gratulált a lengyel kormánypárt elsöprő választási győzelméhez

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök lengyel kollégájának, Mateusz Morawieckinek a Jog és Igazságosság Párt elsöprő választási győzelméhez – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfő este.

Gábor György: Putyin contra Erdogan? Orbán = Goldoni: Két úr szolgája?

A bakui Türk Tanácson (mit is keres ott Orbán Viktor?) Erdogan a szíriai offenzívával kapcsolatban megköszönte Orbánnak Magyarország kiállását Törökország mellett. 1. Én nem álltam ki Törökország mellett, úgyhogy nekem nem jár köszönet! 2. Mai hír, hogy a kurdok, minden más lehetőség híján, az oroszok támogatását kérték, s a hírek szerint…

Maróth Miklós is részt vett Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan találkozóján

Maróth Miklós, az MTVA-tól elszakított kutatóintézeteket felügyelő Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) vezetője is részt vett Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök azerbajdzsáni tárgyalásán – vette észre az Akadémiai Dolgozók Fóruma, amely most azt firtatja, 

Miért kapott ekkora pofont Orbán?

Klubrádió
-
  Ma 07:07 Vélemény

A média túlsúly és a pénzügyi ellehetetlenítés, illetve Orbán megosztó politikája ellenére, soha nem látott egységbe tömörült az ellenzék. Nemzetközi lapszemle.

Orbán jó, Borkai rossz

A győriek ma elmondják a véleményüket, én majd hétfőn mondom el. Ezt válaszolta a szavazófülkéből kilépő Orbán Viktor egy újságírói kérdésre. Aztán nem mondta el a véleményét, sajtóhírek szerint Kövér László és Kubatov Gábor kapta a feladatot, hogy elbeszélgessen a megtévedt báránnyal, Borkai Zsolttal.