Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minden negyedik széket lehet eladni! – Nyitnak a szabadtéri színházak, már amelyik!

Városi Kurír
-
  Ma 16:25 Belföld

Egy új kormányrendelet értelmében csütörtöktől lehet szabadtéri színházi előadásokat tartani. Az mfor.hu megkérdezte az ország összes szabadtéri színházát, mi várható a rendelet hatályba lépésével. MARGITSZIGETI SZABADTÉRI SZÍNPAD A Margitszigeti Szabadtéri Színpad a júniusi előadásokat mind lemondta, ezeket lehetetlen…

Trianon 100: Megemlékezések Békés megyében

Június 4-én van a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója. A mai napig fájó évfordulóra – a járvány miatti korlátozások betartásával – Békés megye több pontján is megemlékeznek.

Aggódik a szakszervezet: nem minden óvoda tesztelte a dolgozókat az újranyitás előtt?

ATV
-
  Ma 16:14 Belföld

Keddtől a fővárosi óvodák és bölcsődék is korlátozások nélkül fogadhatják a gyerekeket. A Népszava azt írja, hogy központi és helyi kiegészítő szabályok vonatkoznak egyebek mellett a beléptetés rendjére, de például azt nem írták elő, hogy az intézményekben dolgozók csak negatív vírusteszttel állhassanak munkába.

Sztárok, akik a megszólalásig hasonlítanak a korábbi évtizedek legnagyobb ikonjaira

woohoo
-
  Ma 16:10 Életmód

Gyakran bukkannak fel összeállítások az interneten arról, hogy vannak celebek, akiket előszeretettel tévesztenek össze egymással: ilyen például Natalie Portman is, akit sokszor emlegetnek egy lapon Keira Knightley-val. Ez persze talán annyira nem is meglepő, hiszen a Star Wars – Baljós árnyak című részében Keira éppen Natalie híres…

Mindenki nyer: Az Epic Games ingyenes játékai más platformok forgalmait növelik

Az ingyenes játékoknak csak pozitív hatásai vannak Tim Sweeney szerint.

Minden kínai szállodáját újranyitja a Marriott

Origo
-
  Ma 16:04 Gazdaság

Az Egyesült Államokban is kezd fokozatosan helyreállni a szállodalánc forgalma.

Mindennap több száz adag ételt osztanak a rászorulóknak Egerben

Heol
-
  Ma 16:03 Belföld

Nap mint nap 640 adag meleg ételt oszt ki a Krisna-tudatú Hívők Közössége a megyeszékhelyen élő rászorulóknak és ez kedden sem volt másként.

Mindent újraírt a járvány

Boon
-
  Ma 16:00 Életmód

Új időpontokat keresnek a programoknak a Miskolci Egyetemen.

Elhunyt minden idők legnagyobb csomagolóművésze, Christo

84 éves korában New York-i otthonában meghalt Christo bolgár származású tér- és tájművész, performer, a land és concept art egyik legizgalmasabb egyénisége. Christo a világ számos emblematikus épületének és tájképi elemének, köztük a párizsi Pont Neuf híd és a berlini Reichstag épületének művészi színvonalú becsomagolásával vált…

Mezőkövesden és Kispesten mindenki harcra kész a Magyar Kupára

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:51 Sport

A kispestiek nyolcadszor kaparinthatják meg a trófeát, a Mezőkövesd viszont először jutott döntőbe.

Fidesz: Mindenki töltse ki a nemzeti konzultáció kérdőívét

A koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszának lezárulta alkalmas arra, hogy mindenki elmondja a véleményét az eddigi intézkedésekről

A Naprendszerünkhöz döbbenetesen hasonlító bolygórendszerben szinte minden ugyanúgy játszódik le

Liner
-
  Ma 15:34 Infotech

Csillagászok és asztrofizikusok a HR8799 kódnévre keresztelt bolygó-csoportosulásban különös jelenségekre figyeltek fel.

Ötven alatt az aktív fertőzöttek száma Maros megyében

Székelyhon
-
  Ma 15:33 Határtalan

Három napos stagnálás után Maros megyében keddre kettővel nőtt a koronavírus-fertőzéses esetek száma, elérve a 682-t. Jelentősen megemelkedett a kórházban, megfigyelés alatt tartott személyek száma is, elérve a 40-et.

Hivatalosan csúszik, mégis kiszivárgott az Android 11 béta

Az amerikai zavargások miatt nem tartja meg a héten a Google az Android 11 béta premierjét, pár Pixel telefon mégis megkapta a tesztszoftvert.