Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 340 hír

Komoly változások a WTCR-ben, harmadával csökken a futamok száma

Origo
-
  Tegnap 21:51 Sport

Megszorításokat jelentettek be és kitolták a nevezési határidőt már a 2020-as szezon előtt.

Drámaian csökkent a madarak száma Indiában

Ecolounge
-
  Tegnap 21:42 Állatvilág

India madárpopulációja jelentősen megfogyatkozott az elmúlt évtizedekben egy kormányjelentés szerint.

Megalázzák a maszk nélküli járókelőket Kínában

168 Óra Online
-
  Tegnap 21:17 Külföld

Brutálisan lépnek fel a kínai hatóságok a maszk nélküli járókelőkkel szemben - írja a Vice. Egyre több felvétel kerül fel a Twitterre, melyeken látni, hogyan büntetik a fedetlen arcú embereket.

Bécsben nőtt a biciklivel közlekedő iskolások száma

Bringázás
-
  Tegnap 20:36 Életmód

Reggel háromnegyed nyolc és negyed kilenc között elzárják a forgalom elől az érintett utcát, így a gyerekeknek több száz métert kell sétálni, ha továbbra is kocsival érkeznek.

Orbán Balázs: Nem számít egyáltalán jó modellnek Budapest számára a Sadiq Khan vezette London

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 19:54 KülföldLondon

Az államtitkár egy Facebook-bejegyzést tett közzé azzal kapcsolatban, hogy Karácsony Gergely a briteknél járt, ahol a Sadiq Khan által vezetett Londont nevezte meg Budapest követendő példájának.

Hogyan működik a vezeték nélküli telefontöltés?

Műszaki Magazin
-
  Tegnap 19:36 Infotech

A gyorsuló technikai fejlődés velejárója, hogy egyre több olyan eszköz vesz körül bennünket, amelyek működési elvével a felhasználók többsége nincs tisztában. A vezeték nélküli telefontöltők is ebbe a csoportba tartoznak. Csaknem 200 éves technológia A technológia a 19. század óta ismert: Michael Faraday angol fizikus fedezte fel 1831-ben,…

Fontos a nyugdíjasok számára a rugalmas munkabeosztás

Beol
-
  Tegnap 19:01 Belföld

Szakmai fórumot tartott a napokban Békéscsabán, a városháza dísztermében a mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve a nyugdíjasok számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KÖZÉSZ). Az időskori munkavállalásban rejlő szerteágazó…

Csökken az új fertőzöttek száma

Csökken a napi új koronavírusos fertőzöttek száma Kínában. Továbbra is a betegség gócpontjának számító közép-kínai Hupej tartományban a legsúlyosabb a helyzet. Az Egészségügyi Világszervezet szerint az adatokból még korai lenne azt a következtetést levonni, hogy csillapodik a járvány. Közben Kínában átfogó tanulmány készült a…

Nincs megállapodás, folytatódik a BKV-sztrájk előkészítése

Portfolio
-
  Tegnap 18:00 Gazdaság

Nem született bérmegállapodás a BKV-nál a kollektív munkaügyi vita mai, február 18-i délutáni második fordulóján sem, s bár volt némi elmozdulás a cégvezetés és a szakszervezetek részéről is, egyezség híján egyelőre tovább zajlanak a sztrájk előkészületei. Az újabb fordulót péntekre, február 21-ére tűzték ki – olvasható az Egységes…

Világszínvonalú szív- és érrendszeri központ épülhet Miskolcon

Pharmindex
-
  Tegnap 17:25 EgészségMiskolc

Jelenleg nincs Magyarországon olyan intézmény, ahol a szív- és érrendszeri betegségek diagnosztikáját és terápiáját is egy tömbben végeznék el. Az új, ötszintes komplexum célja - amely mintegy 13 ezer négyzetméternyi területen vár kialakításra - ez a teljeskörű ellátás lenne.

A kormány szerint ez lehet a jó út a fiatalok számára

A kormány szeretné, ha a magyar fiatalok a jövő nyertesei lennének, és ehhez jó út a szakképzés választása – jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda Tamás azzal összefüggésben beszélt erről, hogy szerdán még lehet jelentkezni a középfokú oktatási intézményekbe.

Megverik a maszk nélkülieket Kínában

24
-
  Tegnap 16:51 Külföld

Megverik, kikötözik, megalázzák őket.

Visszaeshet a magyar vendégmunkások száma, ha elmaradnak a turisták az Alpokban

Privátbankár
-
  Tegnap 15:46 Gazdaság

Januárban nőtt a magyar dolgozók száma Ausztriában, de kevésbé, mint a román vagy lengyel alkalmazottaké. Az összes betöltött állás száma a szokásos szezonális ingadozást mutatta, de Ausztria és Svájc idegenforgalmát még megviselheti a koronavírus ezekben a hónapokban.

Megvan a megállapodás az egészségügyi fejlesztésekről

Infostart
-
  Tegnap 15:18 Belföld

A 10 milliárdos első részletet átutalja a kormány.