Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

Iskolai tananyag lesz a United fiatal focistájának közösségi médiában folytatott tevékenysége

Eurosport
-
 Ma 19:20Foci

Marcus Rashford sokak által magasztalt kampánya a szegényebb sorban lévő gyermekek ingyenes étkeztetéséért, illetve fontos társadalmi kérdéseket feszegető közösségi média használata az iskolai médiatanagyagba is bekerült Nagy-Britanniában.

Ha nem vigyázunk, otthonunk levegője rosszabb lehet, mint egy forgalmas kereszteződésé

Szerves oldószerekkel, lassan lebomló káros vegyületekkel, egészségtelen gázokkal élünk egy fedél alatt. Jobb, ha tudjuk, milyen kockázatok fenyegetnek, és mit tehetünk ellene - hívja fel a figyelmet a hvg.hu cikke.

Az elmúlt 5 évben tízszeresére nőtt az inkluzív oktatást igénylő tanulók száma Ukrajnában

Ukrajnában jelentősen megnőtt a középiskolákban az inkluzív oktatás bevezetésének tempója. Az Ukrajnai Oktatási Minőségi Szolgálat adatai szerint öt évvel ezelőtt tízszer kevesebb gyermek tanult ilyen osztályokban, mint ma. Jelenleg az iskolák csa...

Nőtt az induló újlakásprojektek száma

A megyei jogú városokban 37 újlakásprojekt indult el idén a harmadik negyedévben, 19 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte az Otthon Centrum szerdán az MTI-vel.

Pár óra alatt ötszörösére nőtt a foglalások száma az amerikai nyitás hírére

Az USA bejelentése után pár órával jelentősen megugrottak a transzatlanti járatokat is teljesítő légitársaságok foglalásai, a nemzetközi szervezetek üdvözölték a lépést.

Aquarium Designer lett a tavaly bejelentett Aquascapingből?

PlayDome
-
 Ma 15:23Gaming

A lényeg viszont változatlan, vagyis megtervezni és megépíteni álmaink akváriumát, de az se baj, ha pénzt is keresünk vele.

Ki lesz az év közösségi média egyénisége vagy akár shitpostere?

Az év közösségi média eseményén és díjátadóján idén már YouTubberek, Insta sztárok és Twitch gamerek is képviseltetik magukat a TikTokkerek mellett. A mintegy 60 közönségtalálkozón, valamint a koncerteken és szórakoztató programokon túl az is kiderül majd, hogy ki lesz az év influencere vagy akár feltörekvő sztárja az egyes média…

NAV-ellenőrzés: a tavalyinál kevesebb szabálytalanságot találtak idén a Balatonnál

Egyre kevesebb a szabálytalanság a Balatonnál, két évvel ezelőtt még minden negyedik, az idén már csak minden hatodik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai – közölte az adóhivatal.

Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma

A koalák egyedszáma a 2018-as 82 170-ről 2021-re 32 065-re csökkent az Ausztrál Koala Alapítvány (AKF) környezetvédelmi szervezet közlése szerint.

Húsz helyszínnel nőtt a bioszféra-rezervátumok hálózata

Az UNESCO bioszféra-rezervátumai a Föld majdnem hat százalékát foglalják magukban, ezeken a helyeken védik a fajok sokszínűségét, környezeti oktatást és kutatást végeznek, valamint támogatják a fenntartható fejlődést.

Jobboldali hírportál ellen uszít a médiában a szélsőbalos aktivista

Csak remélni lehet, hogy „a műsor nem ad gyilkos ötleteket egynek sem a több ezer veszélyes radikalizálódott őrült közül, akik a csatornát nézik”.

A legmodernebb technológiák szerint épült a vadonatúj magyarországi gyár

A világ egyik legmodernebb autóipari gyárát építette fel és adta át a német Schaeffler-csoport Szombathelyen, ezzel közel kétszáz munkahelyet teremtve a térségben.

Felfedte magát a BitClout kitalálója, decentralizált közösségi médián dolgozik

A Twitteren Diamondhands álnéven futó, megosztó BitClout projekt kitalálója felfedte kilétét miután elindította a “Decentralized Social” (DeSo) névre keresztelt blokklánc

Lajhár bénította meg a forgalmat, a rendőrök védték a haragos autósoktól

A lomha állat Costa Ricában, a Manuel Antonio strand mellett indult át az úton, akadályozva ezzel az autósokat. A rendőrök ahogy észrevették az állatot rohantak, hogy megvédjék a türelmetlen autósoktól. A lajhár csak ment, ment, szép lassan, a maga tempójában az út közepén. Néhány autós már türelmetlenkedett, azonban a rendőrök jelenléte miatt…