Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 249 hír

Döbbenetes összeget tett zsebre a legjobban kereső e-sportoló 2020-ban

Player
-
 Ma 14:47Sport

Egy sakkozóról van szó, merthogy a sakk is elektronikus sportnak számít.

Jóval kevesebb állásra sokkal többen jelentkeztek - Így alakult 2020-ban a magyarországi álláspiac

Tavaly a negyedik negyedévben stabilizálódott a magyarországi álláspiac: az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt el a 2019 azonos időszakában mért szinttől - közölte a Profession.hu szerdán az MTI-vel.

Colonnade Biztosító: A járványhelyzet csak erősítette a digitalizációt

Nemrég két rangos szakmai elismerést, a Biztosítási Nagydíj Iii. helyezését, és a Hr Komm Award különdíját is bezsebelte a Colonnade Biztosító magyarországi csapata.

Jelentősen lecsökkent az ukrán szénimport 2020-ban

Az agresszor országnak kikiáltott Oroszország volt 2020-ban a legnagyobb beszállító,

A Nintendo Switch volt 2020-ban a legkeresettebb konzol

ByTech
-
 Ma 11:56Infotech

Amerikában, Nagy-Britanniában, Japánban és Ausztráliában is a Nintendo Swtich volt a legkeresettebb konzol 2020-ban.

Sokkal több baba született 2020-ban, mint az előző évben

Life
-
 Ma 11:30Életmód

A KSH adatai szerint valóságos bébibumm volt Magyarországon 2020-ban a járvány ellenére is, ugyanis 3563-mal több gyerek született, mint 2019-ben.

Már a második játékos tért vissza a Schalke erősítésére

Sport365
-
 Ma 09:14Foci

Kolasnic kölcsönbe érkezése után most az Ajax labdarúgója igazolt vissza a csapathoz.

A vizsgált üzletek harmada vétett árfeltüntetési hibát 2020-ban

A fogyasztóvédelem tavaly mintegy ötezer bolt árfeltüntetési, áralkalmazási gyakorlatát ellenőrizte, a szakemberek közel 1700 helyszínen tapasztaltak hiányosságot.

Biden hivatalba lépésével erősítené a kapcsolatot az EU és a NATO

Az Egyesült Államokkal fenntartott kapcsolatok szorosabbá tételén kíván dolgozni a NATO és az Európai Unió a megválasztott amerikai elnökkel.

Norris eleinte nehezen értette meg a McLarenjét

Motorsport
-
 Ma 07:30Forma1

Mivel az autók alapja nagyjából ugyanaz marad 2021-re, így Norrisnak megvan az esélye, hogy még többet tudjon tanulni róla, és ezáltal még jobb teljesítmény hozhasson ki belőle. A trükkös autóval, amink volt, még mindig sok munka vár ránk idén, ami az MCL35M-et illeti” – mondta a brit a Motorsport.com-nak.Szerinte még nem sikerült mindent…

Nézd meg, hogyan tört magának utat az innováció 2020-ban!

Magyar, francia, észt, spanyol és chilei startup ötletek csapnak össze a viturális térben január 21-én, csütörtökön a Design Terminal online Demo Day-én. Hallgasd meg a csapatok izgalmas történeteit, és voksolj a kedvencedre, hogy esélyt adj nekik a fődíjra! Szavazatoddal te is nyerhetsz! Tíz startup mutatkozik be január 21-én, 19 órakor a…

10 tipp kiborulás ellen - erősítsd az idegeidet!

Nem csak a mindennapi táplálkozásunkkal erősíthetjük az idegeinket, hisz természetesen a sikerhez számos összetevő is hozzájárul…

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen 2020-ban

A Volkswagen személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte

Így csökkent Románia gazdasága 2020-ban

A román kormány gazdasági előrejelzési bizottságának várakozása szerint tavaly a román gazdaság teljesítménye 4,4 százalékkal csökkent 2019-hez képest, ami rosszabb előrejelzés az ősszel közölt 3,8 százalékos visszaeséshez mérten.

Nem reccsent meg 2020-ban a versenyszféra

A reálgazdaság járványhatásoktól mentesen koncentrálódik tovább, elmaradt a nagy cégmegszűnési hullám, amitől sokan tartottak.