Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Országos tisztifőorvos: rajtunk is múlik, hogy tölthetjük az ünnepeket

A korlátozó szabályok betartására kérte az embereket az országos tisztifőorvos.

További szigorú korlátozások lesznek Törökországban

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot – jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában,.

Karácsonyi kaktusz - mit tegyünk, hogy karácsonykor nyíljon?

Édenkert
-
 Ma 06:20Otthon

A karácsonyi kaktusz látványától mindenkinek felderül az arca. Nagyon kedves ötlet karácsonyi kaktuszt ajándékozni, de tudnunk kell, hogyan gondozzuk megfelelően e kényes növényt. Íme, néhány ötlet! 

Úgy tett meg másfélszáz kilométert gyalog, hogy nem emlékszik rá

Index
-
 Ma 06:19Külföld

Németországból indult, majd Nagylakon keresztül Resicabányáig jutott a 42 éves német férfi, végül egy templomkertben találták meg.

Magyar államtitkok nem kerültek hekkerek kezére

ATV
-
 Ma 06:15Belföld

„Államtitkok, vagy állami érdekeket védő adatokat nem kerültek ki a magyar politikai elit akár mobilhálózatairól, vagy email rendszereiből.” Ezt Rajnai Zoltán, az Országos Kyber Biztonsági tanács vezetője, az Óbudai Egyetem dékánja jelentette ki a Spirit FM Exkluzív Novák Andrással című műsorában.

Kvíz: Felismered a Magyar várakat a képekről? Csak 10-ből 2-en tudják mind!

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Nem kímél az időjárás, többfelé fog havazni - mutatjuk a részleteket

Maradnak a fagyos reggelek, majd csütörtökre jelentősebb csapadék érkezhet.

Felhős, kissé szeles időnk lesz kedden

Ugytudjuk
-
 Ma 06:09Megyei

A nap nem nagyon fog előjönni.

Manuel szomorú, hogy kiesett az Álarcos énekesből - ezt énekelte volna a következő adásban

Blikk
-
 Ma 06:07Bulvár

Tegnap kiderült, hogy Manuel bújt meg a Baba álarca alatt az Álarcos énekes című műsorban. A verseny után arról is mesélt, hogy milyen élményekkel gazdagodott és melyik produkciót kedvelte a legkevésbé.

Méltányosság a kollégiumokban: sokan nem tudták megoldani a kiköltözést

Eduline
-
 Ma 06:06Karrier

Az egyetemeket kérdeztük arról, hogy hányan kérelmezték, hogy maradhassanak, és mit lehet tudni arról, hogy jelenleg mennyien laknak kollégiumokban?

A Huawei vezetője bízik abban, hogy a Honor komoly rivális lesz

iPON!
-
 Ma 06:03Infotech

Mint azt már tudjuk, a Honor külön úton folytatja, és Ren Zhengfei reménykedik abban, hogy óriási sikert fog elérni a márka a jövőben.

Hogyan tehetjük hatékonnyá a raktári logisztikát?

Az adott feladatra szabott, kezelőbarát és költséghatékony targonca a raktár lelke, tartja a szakmai alapvetés. A Crown magyarországi kizárólagos partnere, a QLM Logistics Solutions Kft. azonban nemcsak korszerű flottát, benne díjnyertes modelleket biztosít az intralogisztikai iparág számára, hanem a teljes körű raktárberuházások során –…

Egy meg nem tartott nógrádi helytörténeti találkozó és megjelent kiadványa

Hagyománnyá vált, hogy ezen időszak tájékán, november végén rendezik meg a  Nógrád történelmének barátai polgári társulás tagjainak és a helytörténelem iránt érdeklődők  találkozóját.  Erre az idén hatodik alkalommal került volna sor, de ezt sok más rendezvényhez hasonlóan a COVID vírus megakadályozta.

Ilyen még nem volt a magyar virágbizniszben: már csak ebben bízhatnak a termelők

Mindig is hullámhegyek és hullámvölgyek jellemezték a vágottvirág piacot. Az elmúlt évtizedek során a termelők megtanultak alkalmazkodni a kereslet ingadozásához. Csakhogy ebben az esztendőben felborult a trend. Így egyetlen cél lehet: a talpon maradás.