Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok nyugdíjas nem is tud mit kezdeni az Erzsébet-utalványokkal

ATV
-
  Ma 21:02 Belföld 

Az Erzsébet-utalványokkal sok nyugdíjas nem is tud mit kezdeni – mondta Hegyesiné Orsós Éva az Egyenes Beszédben.

Amikor a magyar már németesedett

Cafeblog
-
  Ma 21:00 Blog-LifeStyle 

Hogy mit is takar ez számomra?  Nem mostanában jött ki Németországba, vagy esetleg egy másik országba. Van egy stabil, jól fizető munkája,...

Nem veszélyes az egészségre az Európa légterébe került radioaktív szennyezés

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH), valamint több nukleáris biztonsági hatóság és intézet szerint is elenyésző az egészségügyi kockázata annak a radioaktív szennyeződésnek, amelyik szeptemberben az Ural környékén kerülhetett a levegőbe, majd Európa felett is megjelent.

Figyelmeztet az OMSZ - az orráig nem fog látni péntek reggel

- Figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére az Országos Meteorológiai Szolgálat. Figyelmeztetésükben azt írták: péntek reggelre ismét nagy területek válnak szinte láthatatlanná.

Nem tárgyal Merkelékkel és a Zöldekkel a koalícióról az FDP

A német Szabad Demokrata Párt (FDP) mégsem tárgyal a koalícióalakításról Merkelék pártjával és a Zöldekkel. A német liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) mégsem hajlandó a koalíciós tárgyalások folytatására az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és testvérpártja, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU)…

Elon Musk rémisztő jóslata: ilyen kicsi az esély rá, hogy nem gyilkos robotokat építenek

Blikk
-
  Ma 20:44 Külföld 

Aggasztó hír került napvilágra. Még maga Elon Musk sem nagyon hisz benne, hogy sikerrel járnak a mesterséges intelligencia területén.

Németországi munkavállalás

Adózóna
-
  Ma 20:43 Gazdaság 

Magyarországon alapított, magyar bt. magyar állampolgárságú, magyar lakcímmel rendelkező bel- és kültagjának németországi munkavégzésekor hogyan alakul a járulékfizetése? A beltag főfoglalkozású vállalkozó, gázszerelésre szakképzett. A kültag alkalmazott, ügyvezető és gázszerelésre betanított munkás (2014.03.15-től az…

Totális kamunak tűnik a nemzeti konzultáció a konzultációs íveket megtekintő LMP-s képviselők szerint

444
-
  Ma 20:40 Belföld 

Konténerekbe gyűlnek az ívek számolatlanul, még egy kockás papíron sem vezetnek nyilvántartást. Pedig a kormány büszkén kommunikálja, hogy 1,7 millió magyar ember már válaszolt nekik.

Bár a környezettudatos gondolkodás elvileg adott, a szelektálás hatásfoka még nem az igazi

Ecolounge
-
  Ma 20:39 Életmód 

Ma már 10-ből 9 magyar lakos vallja magáról azt, hogy változó rendszerességgel, de szelektíven gyűjti a hulladékot. Ez azonban az összegyűjtött anyagok mennyiségében nem nyilvánul meg. - Például az italoskarton dobozok mintegy 80%-a a valóságban még mindig a kommunális hulladékba, azaz a lerakókra kerül.

Nem szereztük meg az idei első győzelmet

Kalohírek
-
  Ma 20:36 Sport 

A „megyekettőben” újonc KSE II. alakulata a bajnokság első öt fordulójában még nem érezhette a győzelem semmihez sem fogható varázslatát, amikor eljött a hatodik játéknap is, ahol a Dusnoki Zoltán vezette mieink a Kiskunmajsa II. együttesét fogadták.

Nemzeti ünneppé nyilvánította Albánia függetlenségi napját Koszovó

MNO
-
  Ma 20:36 Külföld  Albánia

Az AP hírügynökség közölte: a lépés heves reakciót válthat ki Szerbia részéről.

Itt az újabb fordulat: Mégsem lesz Jamaica-koalíció Németországban

A német liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) mégsem hajlandó a koalíciós tárgyalások folytatására az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és testvérpártja, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségével...

Nemzeti ünnep lett Albánia függetlenségi napja

Híradó
-
  Ma 20:31 Külföld  Albánia

Nemzeti ünnepé nyilvánította Koszovó a szomszédos Albánia függetlenségi napját, november 28-át.

Csoportos nemi erőszakért kilenc évre ítélték Robinhót

Zoom
-
  Ma 20:31 Baleset-bűnügy  Albánia

A Real Madrid és az AC Milan korábbi labdarúgója a vád szerint egy diszkóban erőszakolt meg egy 22 éves lányt.

Kamu, hogy 1,7 millió nemzeti konzultációs levelet küldtek vissza - Hadházy Ákos

Kamu az, hogy 1,7 millió nemzeti konzultációs levél érkezett volna vissza a kormányhoz – jelentette ki az LMP társelnöke az Esti Gyorsban. Miután Hadházy Ákosnak megengedték, hgoy három helyen megnézze a leveleket. Csakhogy a legnagyobb dugóban erre összesen másfél órája volt.