Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Fontos dolgot jelentett be a MÁV: december 13-tól komoly változás jön

Megújul az Elvira vasúti jegyértékesítési rendszer a december 13-i menetrendváltástól, a tesztüzem csütörtökön elkezdődött – közölte a Máv csütörtökön az Mti-vel.

Kipróbálható a Máv-Start utazástervezőkének, az Elvirának az új verziója

Into
-
 Ma 14:20Infotech

A MÁV-START fejlesztési terveiben hangsúlyos szerepet kap az eddigieknél kényelmesebb, gyorsabb, korszerűbb jegyvásárlás feltételeinek biztosítása, ezért a december 13-i menetrendváltástól egy vadonatúj Elvira jegyértékesítési rendszert használhatnak a vonattal utazók a menetjegyek megvásárlásához, de a tesztüzem mától elkezdődik.

Megújul a MÁV internetes vasúti jegyértékesítési rendszere

December 13-tól élesítik az új Elvirát, amelyet első körben ötszáz fő próbálhat ki.

Átalakul a MÁV jegyértékesítési rendszere

Megújul az Elvira vasúti jegyértékesítési rendszer a december 13-i menetrendváltástól, a tesztüzem csütörtökön elkezdődött - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

MÁV: megújul az Elvira internetes vasúti jegyértékesítési rendszer december 13-tól

Budapest - Megújul az Elvira vasúti jegyértékesítési rendszer a december 13-i menetrendváltástól, a tesztüzem csütörtökön elkezdődött - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Két budapesti mobil szűrőállomáson időpontfoglalás nélkül is várják a betegeket

Négy különböző helyszínen várják ma Budapesten a szűrőbuszok azokat a betegeket, akik koronavírus-fertőzésre gyanakodnak – adta hírül a Nemzeti Népegészségügy Központ.

Magyar kézbe került a Budapesti Erőmű Zrt.

Az elmúlt évtizedekben történt több tulajdonosváltás után a CHP Energia Zrt. vásárolta meg a Budapesti Erőmű Zrt.-t a cseh EP Energy csoporttól. A fővárosban három korszerű erőművet üzemeltető cég termeli meg Budapest teljes távhőigényének 60%-át.

Felháborító: megrágta a falvédőt, ezért eltörte kutyája lábát egy budapesti férfi

Állatkínzással gyanúsítják azt a férfit, aki eltörte kutyájának lábcsontját.

A finnek, franciák és csehek után újra magyar kézbe került a Budapesti Erőmű

December 1-től a Veolia cégcsoportjába tartozó CHP Energia Zrt. tulajdonába került a főváros teljes távhőigényének 60 százalékát biztosító, három erőműbő álló Budapesti Erőmű Zrt. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is rábólintott az ügyletre.

Megújul a Máv online értékesítési felülete

Közleményben tudatta a Máv Zrt., hogy megújul az internetes jegyvásárlási felülete. Jelenleg próbaüzemben fut az oldal, ez mellett továbbra is él az eddig megszokott e-ticket rendszer, a jegyvasarlas.mav-start.hu., A december 13-tól hatályba lépő új menetrendi időszakra, az e-ticketben már nem lehetséges a jegyvásárlás, de az online…

Plakátkampánnyal óvja az utasokat a MÁV

Metropol
-
 Ma 12:15Belföld

Rajzokkal és szlogenkkel küzdenek a koronavírus-ellen.

Halo x Fortnite kollaborációval kedveskedik az Xbox játékosoknak az Epic

Leet
-
 Ma 11:30Gaming

A Zero Point szezon teljesen felforgatta a Fortnite világot. Jones ügynök menőakciója csakis akkor lehet sikeres, ha szabadon dolgozhat, ehhez pedig le kell kötnie a Battle Royale sziget népének figyelmét. Így nem volt mit tenni, hatalmas káoszt teremtett, s a galaxis legjobb harcosait és fejvadászait verbuválta össze. Mivel az új szezon…