Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Empátia, szeretet, önzetlenség – a szociális munka napját ünnepelték

Ajkai Szó
-
  Ma 14:20 Megyei

A szociális munkások azok, akikre hárul a nehéz élethelyzetben levő embertársak segítése, a közös kiútkeresés.

A megyei véradókat ünnepelték a Cifrapalotában

Baon
-
  19.11.20 20:00 Belföld

Véradónapi ünnepséget szervezett a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun megyei szervezete szerdán, mely során az 50 vagy annál többszörös megyei véradókat méltatták.

Nagy sikerű gálával ünnepelték a jubileumot

Teol
-
  19.11.20 18:20 Kultúra

Gálaműsorral ünnepelte fennállása huszonötödik évfordulóját a Dunaszentgyörgyi Vadrózsa Népi Együttes.

Nélkülük szegényebb lenne a város: a szociális dolgozókat ünnepelték

Sonline
-
  19.11.20 17:30 Belföld

Óriási felelősséggel és elhivatottsággal jár a szociális munka – hangzott el a városháza dísztermében azon a szerdai ünnepségen, ahol a szociális szférában dolgozókat köszöntötték.

A Pál utcai fiúk 70. előadását ünnepelték a Vörösmarty Színházban

SzínházOrg
-
  19.11.20 14:25 Színpad

A kerek előadásszám alkalmából november 15-én a színház igazgatója, Szikora János a produkció pillanatképeit tartalmazó tortával köszöntötte az alkotókat. A közönség körében igen népszerű darab természetesen 2020-ban is műsoron lesz a Vörösmarty Színházban, Keszég László rendezésében. Az ünnepi pillanatok után Sághy Tamás, aki…

Gutorföldén is megtartották a Márton-napot

Zaol
-
  19.11.20 11:07 Megyei

Az újborok megkóstolása mellett a libafogó verseny is feldobta a Márton-napi programot, melyet a település önkormányzata szervezett az érdeklődőknek.

ebből balhé lesz – így ünnepelték Bale-ék a mieink legyőzését

NSO
-
  19.11.19 23:31 Foci EB

Mint ismert, a walesi labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte a mieinket, ezzel pedig kijutott az Európa-bajnokságra. Gareth Bale-ék pedig érdekes módját választották az ünneplésnek…

Összefogott a környék az izomsorvadásos kisfiúért, parádéval ünnepelték meg a születésnapját

HVG
-
  19.11.19 10:17 Életmód

Az amerikai, súlyos ideg- és izomrendszeri betegségben szenvedő Nash Stinemannek két évet sem jósoltak az orvosok, mégis a kisfiú a hétvégén ünnepelhette meg a 3. születésnapját. A környékbéliek összefogtak, és egy parádés felvonulást tartottak ez alkalomból.

Hősnők szobraival ünnepelték Budapest születésnapját

KönyvesBlog
-
  19.11.18 16:05 Könyv

Budapesten közel ​1200 szobor van fővárosi területen, ezek közül mindössze 35 ábrázol olyan nőket, akiknek „neve is van​”, azaz hős és példakép, nem pedig meztelen dekorációs elem. Ennél még állatszoborból is több van! ​Ezen a helyzeten szeretne változtatni ​Wonder Woman Budapest​ kezdeményezésével a városi sétákat szervező…

A szociális ágazat dolgozóit ünnepelték Gyulán

Kulturális program színesítette pénteken, a Vigadóban megrendezett, szociális munka napi ünnepséget. Az eseményen a gyulai kistérségi intézmény munkatársai vettek részt, Gyula mellett Elekről, Lőkösházáról és Kétegyházáról is érkeztek. Assisi Szent Ferenc egyik gondolatát idézte Görgényi Ernő gyulai polgármester, a kistérségi társulás…

Adománygyűjtés és érzékenyítő játékok: a koraszülötteket ünnepelték a Szabadság téri Óvodában

Vásárhely24
-
  19.11.18 11:14 Belföld

November 18-án a Magyar Vöröskereszt hódmezővásárhelyi szervezete vehetett át adományokat az intézményben, miközben a gyerekek megismerkedtek a koraszülöttek gondozásának jelentőségével.

A bársonyos forradalom 30. évfordulóját ünnepelték a V4-ek vezetői

Az 1989. novemberi bársonyos forradalom, a harminc évvel ezelőtt történt csehszlovákiai rendszerváltás az újkori cseh történelem legfontosabb eseménye - jelentette ki Andrej Babis cseh miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen az MTI szerint.

A koraszülöttek világnapját ünnepelték Jánoshalmán

Baon
-
  19.11.16 17:54 Belföld

Idén második alkalommal szervezett közösen koraszülött világnapi rendezvényt a kecskeméti Koramentorház, a Korábban Érkeztem Koraszülött Intenzív Osztály Alapítványa.

A 220 éves Mesefájukat ünnepelték az ácsiak

Kemma
-
  19.11.15 21:36 Belföld

A famatuzsálem köszöntésével indult az ácsi Mesehét, amely öt napon keresztül csak a meséről szól a településen.