Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Maszkviselés otthon? - a WHO szerint bizonyos helyzetekben javasolt

ATV
-
 Ma 17:07Külföld

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztetett szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Már harmincan akarják kizárni Deutsch Tamást az Európai Néppártból

A fideszes politikus gestapózós kiszólása miatt szeretnék már a jövő héten megejteni a szavazást Deutsch tagságáról. Megszereztük az aláírók névsorát, van köztük német, osztrák és lengyel politikus is.

A brüsszeli orgia házigazdája szerint Szájer azt mondta neki, ő is rendezett már szexpartit az otthonában

A férfi szerint a magyar politikus bemutatkozott neki, de azt nem mondta meg, hogy EP-képviselő. Azt is elmondta, milyenek azok az orgiák, amiket ő szervez.

A Fidesz szerint Karácsony Gergely és Tüttő Kata "hülyének nézi" a fővárosiakat

A budapesti Fidesz szerint a BKV buszbérlésének ügyében már nemcsak Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, hanem Karácsony Gergely főpolgármester is hülyének nézi a fővárosiakat.

A BKV szerint jogszerű volt a buszbérlési szerződés az offshore hátterű cégtől, de azért felmondták azt

Karácsony Gergely jelentette be, hogy nem a győztes cégtől rendelnek majd autóbuszokat.

Válassz szobanövényt személyiség szerint

Egy darabka természet mindig jó hatással van ránk. Ha valakinek nincs kertje, és erdőn-mezőn sem tud elég időt tölteni, a saját otthonában tudja létrehozni az üdítő zöldfelületet.

A brüsszeli buli házigazdája szerint Szájer azt mondta neki, hogy ő is rendezett már szexpartit a saját lakásában

David Manzheley a belga De Standaard-nak azt nyilatkozta: Szájer Jószef azt nem mondta meg neki, hogy EP-képviselő, azt viszont igen, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

A kormány ellehetetleníti az önkormányzatokat a Párbeszéd szerint

A fővárosi önkormányzat be akarta vezetni az úgynevezett „Tiborcz-adót”. A A kormány ellehetetleníti az önkormányzatokat a Párbeszéd szerint bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Gazdasági fellendülést vár a cégvezetők többsége a CIB szerint

A magyarországi vállalkozások bevétele átlagosan 11,4 százalékkal csökkent a koronavírus-járvány okozta válság kezdete óta, de a cégvezetők többsége fellendülést vár, és nem kényszerült elbocsátásokra, közölte a CIB Bank az MTI-vel szerdán a saját kutatási adataira hivatkozva.

A brüsszeli házigazda szerint Szájer azt mondta neki, ő is tartott már szexpartikat az otthonában

Telex
-
 Ma 16:21Külföld

Szex csakis férfiakkal, óvszer nélkül, meztelenül, zene nincs, ezek a feltételek - nyilatkozott egy belga lapnak a buli házigazdája.

Kiszivárgott: Magyarország és Lengyelország megkerülését mérlegeli az Európai Bizottság!

Egy áthidaló jellegű, a helyreállítási alap mintájára készülő speciális megoldást mérlegel az Európai Bizottság azért, hogy a magyar és a lengyel kormány költségvetési vétója ellenére is tudjon haladni és ha később majd a két kormány feladja a vétóját, csatlakozni tudjon a konstrukcióhoz – tudta meg a Financial Times egy magasrangú uniós…

Egy szemtanú szerint négy férfi vitte el a utah-i sivatagból a rejtélyes monolit fémtömböt

A négy fős brigád darabokra törte a szerkezetet, felpakolta és elment.

Kína szerint diszkriminatív az amerikai törvény, amelyet épp most fogadnak el a törvényhozók

Kína felgyorsítja a piacait liberalizáló beígért intézkedéseket, amelyeket a Regionális Átfogó Gazdasági Partnerség (RCEP) vállalt.

A nyugati vétósemlegesítés megágyazhat az Európai Unió felbomlásának?

888.hu
-
 Ma 16:00Vélemény

Francia terv készül a magyarok és a lengyelek megtörésére.