Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó Péter: atomenergia nélkül nincs klímasemlegesség Európában

Az EU-nak ezért be kell fejeznie a nukleáris energia negatív diszkriminációját – mondta a miniszter.

Savaria Szálló: Lehet, hogy csak trükközik a felszámoló?

Vaol
-
  Ma 15:49 Megyei

A gazdasági és jogi bizottság nem támogatja a Savaria Szálló megvásárlását. A mai bizottsági ülésen szó esett arról is, hogy a kampányígéretek miatt került az önkormányzat ebbe a helyzetbe.

Csak pár négyzetméter hiányzik a legtöbb magyarnak: ekkora lakás lenne ideális

A budapestiek átlagosan 59 négyzetméteren élnek, míg a falvakban lakók 101 négyzetméteren. Az ideálisnak tartott ingatlan mérete 89 négyzetméter, ami átlagban 6 négyzetméterrel nagyobb, mint amiben jelenleg laknak a magyarok. A vágyak...

Ausztriában már márciustól lesz Disney+, hozzánk viszont lehet, hogy csak 2021-ben jut el!

Port
-
  Ma 15:20 Film

Nagy-Britannia, Írország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Svájc, Belgium, Portugália és a skandináv országok pár hónap múlva már legálisan nézhetik a Mandaloriant.

Már csak ma kell kibírni a szürkeséget

Népszava
-
  Ma 15:14 Időjárás

Az előrejelzés szerint a szerdán érkező gyenge hidegfront véget vet a napok óta tartó nyirkos, hideg, „depis” időnek, és bár fájhat a fejünk, egy kis napsütésben is bízhatunk, ami azonnal javít a hangulatunkon.

Pénz helyett csak egy kontrollert kap az EVO Japan 2020 egyik bajnoka

Metabro
-
  Ma 15:00 Gaming

A japánban megrendezett Evo Japan Championship  minden év egyik, ha nem a legnagyobb, kifejezetten verekedős játékokról szóló esport eseménye, ahol a versenyzők a Tekken, a Soulcalibur, a Street Fighter, a BlazBlue és a Samurai Showdown mellett a Smash Bros-ban csaphatnak össze egymással. Ez most sem lesz másképp, leszámítva…

Csak az építőiparban lett egyre több cég

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:48 Gazdaság

Két iparág volt, ahol nem regisztráltak csökkenést. Az építőiparban három százalékkal, 48 056-ra nőtt a cégek száma, míg a háztartási munkaadói tevékenység esetében jelentősebb, 14 százalékos a bővülés.

A képviselők csak a megvétózott javaslatról tárgyalnak

Parameter
-
  Ma 14:41 Határtalan

A képviselők kedden elfogadták az SNS, a Smer-SD és a Híd frakciója által előterjesztett ügyrendi javaslatot, melynek értelmében ejtik az összes többi programpontot. A birtokrendezésről szóló törvénymódosítást a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium terjesztette a parlament elé. Az elnök asszony azért vétózta meg a javaslatot,…

„Börtönbiznisz”: eddig csak PR

Csak a jelenlegi gyakorlatot írja elő a kormány, amikor fellép az elítéltek kártalanításában látott „visszaélésekkel” szemben. Fizetni fognak, csak az utolsó pillanatban. A hogyan tovább homályos. A hangos kampány ellenére a kormány változatlanul fizetni fogja a börtönbeli viszonyok miatt megítélt kártalanításokat. Bár a Magyar Közlönyben megjelent

Csaknem 1,6 milliárd uniós támogatás Békés megyei bölcsődékre

Csaknem 1,6 milliárd forintot nyert el az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból tizenegy Békés megyei település.

Már nem csak Trumpról szól az impeachment

Az amerikai elnök alkotmányos felelősségre vonási eljárása (impeachment) már nemcsak Donald Trump célkeresztben tartásáról szól, hanem arról is, hogy republikánus szenátorok nehéz helyzetbe kerüljenek a közelgő választásokon - mondta Magyarics Tamás Amerika-szakértő kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Csaknem 1,6 milliárd uniós támogatás Békés megyei bölcsődékre

HírTV
-
  Ma 14:27 Vélemény

Bucsa, Vésztő, Szabadkígyós, Gyomaendrőd, Mezőberény, Füzesgyarmat, Csorvás, Kondoros, Szeghalom és Körösladány önkormányzatai, valamint a zsadányi református egyházközség nyerte el a támogatást.

Sokkal jobban élvezed a szexet, ha ezt csinálod napközben

Cosmopolitan
-
  Ma 14:23 Szex

Ezzel az egyszerű trükkel duplán jól jársz!