Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kerti sütöde és pihenő egyben: kánikulában hűvös, esőben védett

Az üres telken szeretett volna egy árnyékos lehetőséget biztosítani a családnak a pihenésre Tóth László (Lakhegy). Képeinken látható, hogyan valósította meg ezt pontról pontra.

Június 25-én rendezi meg a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem a Dunavin Nyári Borünnepet.

A rendezvény sajátossága, hogy együtt mutatja be a Duna, mint határfolyó két oldalán található borvidékek termelőit és borait. Több mint 25 termelővel találkozhatnak a Felvidékről, a Dél-Szlovákiai Borvidékről, és a Duna magyarországi oldaláról, azaz a Neszmélyi-, az Etyek-Budai, a Pannonhalmi- és a Soproni Borvidékről. A rendezvényen…

GKI: Már annyira bizakodnak a magyarok, mint a válság előtt

HVG
-
 Ma 06:05Gazdaság

Némileg ellentmondanak az üzleti szféra és a lakosság várakozásai a havi konjunktúraindex szerint.

Naponta egymillióval nő az 5G-s elérések száma

Továbbra is egyfajta önbeteljesítő jóslatként lehet tekinteni az 5G-s hálózatok globális terjeszkedésére, az Ericsson legfrissebb tanulmánya szerint idén átlépheti az 580 milliót az új generációs hálózatot használó előfizetők száma, ugyanakkor a svéd cég ismételten Európa lemaradására hívja fel a figyelmet.

Mark Wahlberg egy bántalmazott fiú mellé áll

Az akciósztárként ismert Wahlberg a Joe Bell című drámában egy, bántalmazás miatt öngyilkosságot elkövető tini és apja igaz, és nem túl vidám történetét meséli el, amire ma már garantáltan nem lesz hazai forgalmazó.

Sok helyen újra munkaerőhiány van, pedig külföldre még vissza sem indultak a magyarok

G7
-
 Ma 06:03Gazdaság

Bár az ország egészében még többen keresnek állást, mint a járvány előtt, egyes régiókban már nem ez a helyzet, néhány ágazat pedig már munkaerőhiánnyal küzd.

Már a függönyt sem kell a saját kezünkkel elhúznunk, egy új eszköz megoldja helyettünk

Rakéta
-
 Ma 06:00Infotech

A Switchbot Curtain egycsapásra okosfüggönyt varázsol a sima függönyünkből, de ezért elég komoly árat kell fizetnünk.

A szaglásvesztés csak tüntete lehet egy sokkal súlyosabb koronavírus-károsodásnak

Hosszú távú agyszövetvesztést is okozhat a koronavírus, a szövetmegsemmisülés magyarázatot adhat arra is, miért vesztik el egyes koronavírusos betegek a szaglásukat.

Romániába mennek Pfizerért aggódó magyarok

24.hu
-
 Ma 05:57Belföld

Volt, aki a háziorvosa jóváhagyásával, volt, aki a doktor és családja elől eltitkolva utazott a szomszédba, hogy Pfizerral oltakozzon.

Egy jó terv a kulcs: hogyan menedzseljük a női terheket a járvány alatt és után?

Mintegy negyedszázaddal vetette vissza a korona-vírus járvány a nők helyzetét - derült ki az ENSZ 2020-as globális, 38 országot érintő kutatásából.

Ön szerint mennyire veszélyeztetik a közlekedést a tiltott helyen közlekedő kerékpárosok és elektromos rolleresek?

Nemcsak önmagukra, de a közlekedésre nézve is veszélyesek a felelőtlen kerékpárosok és rollerezők.

A magyarok Franciaország elleni 1-1-es eredményétől hangos a nemzetközi sajtó

ATV
-
 Ma 05:50Belföld

A magyarok Franciaország elleni 1-1-es eredményétől hangos a nemzetközi sajtó. Mindenkit meglepett ugyanis a magyar válogatott pontszerzése a Halálcsoportnak is nevezett F csoportban. Az eredményen túl kiemelték a forrú hangulatot és a szurkolók hangos ünneplését a manapság ritkaságszámba menő teltházas mérkőzésen. Az ATV…

GKI: Kissé optimistábban látja a lakosság a gazdasági kilábalást

A GKI konjunktúraindexe az áprilisi, példátlanul nagy emelkedés után májusban és júniusban is tovább nőtt, ezzel elérte tavaly év eleji, vagyis a járvány előtti szintjét - közölte a GKI Gazdaságkutató.

A WHO szerint egyelőre nem kell harmadik oltás

A harmadik, a vakcina hatékonyságát fokozó oltás tekintetében megosztottak az egészségügyi szakértők, írja a 168.hu.

Egy éven belül nem várható újraoltás

Bár arra még a Szegedi Tudományegyetem követéses vizsgálatainak eredményei még nem adnak biztos választ, hogy meddig nyújtanak védelmet a Covid-vakcinák, a mért értékek alapján – a szakember szerint – egy éven belül nem várható harmadik oltás.