Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírus miatti leállások ellenére is elindult az Arena4, az új magyar tévécsatorna

Media1
-
  Ma 09:26 Média

Az Arena4 sportcsatorna végül nem is csak a Vodafone-UPC hálózatán jelent meg.

Megjelent a Magyar Közlönyben a védekezésről szóló törvény

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény. A törvény keddtől hatályos, hatályvesztéséről a veszélyhelyzet megszűnésével az Országgyűlés dönt.

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény – Tudja, mi áll benne pontosan? Mutatj…

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény. A törvény keddtől hatályos, hatályvesztéséről a veszélyhelyzet megszűnésével az országgyűlés dönt.

Döbbenet: több milliót érő Van Gogh-festményt loptak egy hollandiai múzeumból

A tolvajok kihasználták, hogy a koronavírus-járvány miatt zárva tart a hollandiai múzeum, és elloptak egy több millió euró értékű Vincent van Gogh-festményt.

Megjelent a Magyar Közlönyben a koronavírus-törvény

A jogszabály keddtől hatályos, hatályvesztéséről a veszélyhelyzet megszűnésével az Országgyűlés dönt.

Változik a magyar koronavírusos adatok közlése

24
-
  Ma 09:23 Belföld

Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése.

Újabb hallott Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 492-re nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.

Itt vannak az első adatok: a koronavírus elmúlása után éledezik a gazdaság is Kínában

Portfolio
-
  Ma 09:22 Gazdaság

A kínai BMI 52 ponton áll a mai jelentés szerint, ezzel felülmúlva a várakozásokat. A kínai gazdaság februárban gyakorlatilag teljesen leállt a koronavírus miatt, akkor a BMI 35,7 pontot mutatott. Az elemzők azonban felhívják a figyelmet, hogy a kínai gazdaság még nincs túl teljesen a koronavíruson.

16-ra emelkedett itthon a járvány halálos áldozatainak száma – 45 új fertőzött, 3 új gyógyult van

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.

Egyéni munkarend a távoktatásban - szükség van újabb kérelmekre?

Eduline
-
  Ma 09:18 Karrier

A távoktatással kapcsolatban több kérdés is felmerült már. Vajon mi a helyzet az egyéni munkarenddel a digitális oktatás keretein belül? Megnéztük az Emberi Erőforrások Minisztériumának válaszát.

Sokkal több információt kapunk a magyar koronavírus-fertőzöttekről

A mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közlik a hivatalos magyar koronavírus-információs oldalon. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme mellett az is, hogy a vírusfertőzés előtt is szenvedett-e már valamilyen krónikus alapbetegségben. A technikai átállás miatt néhány órára koronavirus.gov.hu…

22-en vannak Hódmezővásárhelyen karanténban

Koronavírussal fertőzött betegről a városban – ahogyan korábban a közgyűlésen elhangzott – továbbra sem tudnak. A Kovács-Küry Időskorúak Otthonában a helyi pletykák ellenére továbbra sincs lázas beteg, ám a nagymágocsi eset miatt még inkább fokozták a biztonságot – közölte a polgármesteri hivatal a városi operatív stáb tájékoztatója…

Változik a magyarországi koronavírus adatok közlése - itt vannak a részletek

Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége(i) is, a technikai átállás miatt néhány órára a www.koronavirus.gov.hu honlap nem lesz elérhető - közölte az MTI-vel a Koronavírus Sajtóközpont. A beazonosított koronavírus-fertőzöttekről hamarosan megyei…

Közel 500 fertőzöttje és 16 halálos áldozata van a koronavírusnak Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is – írja a koronavirus.gov.hu kormányzati…