Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyarok szerint biztonságosabb a belföldi nyaralás

VG
-
  Ma 17:17 Utazás

A rekordszintű évzárás után erősen indult az idei év, ehhez képest a vírus megjelenésének következtében a mélypont márciusban volt.

Ötvenéves az első magyar koncertlemez

Propeller
-
  Ma 17:05 Bulvár

Fél évszázada készült el az első magyar koncertlemez, a Metro együttes Egy este a Metro Klubban... című korongja. A jubileum alkalmából Sztevanovity Zorán és Dusán, valamint Frenreisz Károly idézte fel a lemez és a zenekar történetét az MTI-nek. A Metro (korábban Zenith) a hatvanas évek legelejétől működött, az évtized második felében az Illés…

A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója szombaton, Felcsúton, ahol bemutatták a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötetet. A Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem együttműködésében született könyv…

Izrael ellen küzd meg ma este a magyar LoL válogatott a rájátszás első körében

Esport 1
-
  Ma 17:00 Gaming

Papíron nem a magyarok az esélyesek, de bármi megtörténhet egy Bo3-ban.

Ez kemény: mindjárt beverik az utolsó szöget a magyar nyugdíj-rendszer koporsójába

Az elkövetkező évtizedekben a második világháború után született "baby boomer" generáció tagjai tömegével fognak nyugdíjba vonulni, ami komolyan megterheli a társadalombiztosítási rendszert.  Eddig csak néhány ország - elsősorban...

A világ magyarságával együtt emlékezik meg a közmédia Trianonról június 4-én

Századik évfordulóján a közmédia csatornái és online felületei is megemlékeznek a trianoni békediktátumról.

Magyarországot átverte Azerbajdzsán a baltás gyilkos ügyében

Esti újság
-
  Ma 16:42 Gazdaság

Magyarország nem hibázott az azeri baltás gyilkos kiadásával. Azerbajdzsánt viszont elmarasztalta az Emberi Jogok Európai Bírósága. Azt ugyan a bíróság nem vizsgálta, nem is vizsgálhatta, hogy Safarov elengedéséért Keltről jött-e pénz Magyarországra.   Magyarországot felmentette az Emberi Jogok Európai Bírósága, a hírhedt azeri baltás-gyilkos…

Megyénk vállalatai is népszerűsítik már a magyar termékeket

Kemma
-
  Ma 16:37 Gazdaság

Ötvennél is több cég, köztük megyei vállalatok is csatlakozta a Magyar Termék Nonprofit Kft. Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz.

Operatív törzs: Újabb kormányrendelet könnyíti a magyarok határátlépéseit

Megkönnyíti a magyar állampolgárok hazatérését Bulgáriából egy most hatályba lépett kormányrendelet – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szombati online sajtótájékoztatón.

A magyar sztármodell meztelenül korzózik a Balatonnál

Indirekt
-
  Ma 16:20 Színes

Mihalik Enikő vadító fotót osztott mega közösségi oldalán. Anyaszült meztelenül vonult végig a nádasban, jöttére még a rigók is megnémultak. A magyar világsztár tudja mitől döglik a légy: megszabadult a ruháitól és úgy vonult végig a nádasban, mintha a kifutón lett volna. Kár, hogy senki nem szólt rá: Enikő, fordulj meg egy pillanatra.

Orbán: A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

A miniszterelnök, többek között Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor mellett, egy új magyar futballtankönyv bemutatóján vett részt Felcsúton.

Emberemlékezet óta nem volt ilyen üres a csíksomlyói pünkösdi búcsú napján a hegynyereg

Székelyhon
-
  Ma 16:12 Határtalan

A járványhelyzet miatt az idei csíksomlyói pünkösdi búcsú alkalmával a megszokott több százezres tömeg helyett mindössze néhány százan látogattak el a kegytemplomhoz, a somlyói nyeregben pedig mintegy százan követték digitális eszközökön a szentmisét. Képeken mutatjuk az eseményt.

Kedden indul a jegyértékesítés a Magyar Kupa-döntőre

Korlátozott számban a kispesti és a mezőkövesdi szurkolók is jelen lehetnek a Puskás Arénában.

Újabb magyar versenyző lehet a WTCR-ben

Óbuda Most
-
  Ma 16:01 Sport

A Zengő Motorsport színeiben mutatkozhat be a WTCR következő idényében Boldizs Bence, derül ki a sorozat szombati sajtóközleményéből.  Boldizs szimulátoros múlttal is rendelkezik, a csapat pont a napokban számolt be a Facebook-oldalán arról, hogy jól szerepelt a hungaroringi virtuális TCR Europe futamon. Zengő Zoltán azt is…

Botokkal esett egymásnak két család Szombathelyen, második napja tart a balhé

Vaol
-
  Ma 16:00 Megyei

Szombathelyen, az Avar utca és a Kálvária utca környékén tört ki nagy verekedés pénteken este, úgy tudjuk, hogy két család között támadt nagyobb nézeteltérés, ami tettlegességig fajult.