Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két magyarnak már jól indul a hétvége: nagyon szakítottak az Eurojackpoton

Pénzcentrum
-
  Ma 09:03 Gazdaság

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2019/42. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a következő sorsoláson 16,9 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok. A 42. játékhét nyerőszámai...

Egyél magyart, tovább élsz!

Népszava
-
  Ma 09:00 Belföld

Nehéz vegyszertartalom-mentes gyümölcsöt vásárolni, de az itthon termesztett portékák a nemzetközi átlagnál sokkal jobban teljesítenek.

Utcai ruhában mutatta meg a hosszú lábait a magyar úszó

Origo
-
  Ma 08:45 Sport

Az Európa-bajnok úszó hétköznapi ruhára cserélte az úszódresszt.

Pokoli nehezen lép ki az életbe a magyar fiatal

NLC
-
  Ma 08:31 Életmód

A fiatalok felét támogatta a család, amikor elköltöztek otthonról, minden ötödik fiatal mégis úgy érzi, nem kapott elegendő érzelmi és anyagi támogatást a szülőktől, illetve segítséget a hétköznapi életvezetéshez. Az SOS Gyermekfalvak felmérése.

Megtorpant a magyar gumiabroncspiac

ProfitLine
-
  Ma 08:30 Gazdaság

Megtorpanás, sőt bizonyos kategóriákban visszaesés tapasztalható a gumiabroncs eladásokban Magyarországon a gyártói képviseletek nagy- és kiskereskedőkhöz történt kiszállításaiban az év első kilenc hónapjában. Az európai visszaesés még ennél is nagyobb óvatosságra inti az iparág szereplőit.

Nagyot javított a magyar mezőgazdaság

A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek kivitele 4714 millió euró, behozatala 3042 millió euró volt az első fél évben, az export 11,2 százalékkal, az import 6,8 százalékkal nőtt, az agrár-külkereskedelem aktívuma 1672 millió euró volt, 279 millió euróval, 20 százalékkal több, mint 2018 első fél évében.

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség

Az ügynökségi pr-tenderekre vonatkozó ajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség. A szakmai szövetség célja annak elősegítése, hogy az ügynökségi pályázati folyamatok alapját egymás tisztelete és megismerése adja. Az ajánlás nem kötelező érvényű, egyfajta útmutatóként szolgál. A Szövetség felhívja a figyelmet a szakma mindenkori etikai…

Olyan kreatív gyerekkönyvet készít egy magyar páros, hogy azonnal nyitjuk a pénztárcánkat

Player
-
  Ma 08:15 Kultúra

A Soft Opening ugyan csak angolul lesz elérhető, de van annyira ügyes, hogy még így is bevállaljuk apaként. Majd fordítunk.

Az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el a magyar gazdaság Európában

Dunaújváros
-
  Ma 08:14 Megyei

Várakozásokon felül teljesített és Európában az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el tavaly a magyar gazdaság – írta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a napokban közzétett jelentésében. Az értékelés szerint a magyar jövedelem szintje látványos felzárkózást mutat a fejlett gazdaságokhoz képest. A munkabérek gyors ütemben…

Kiderült: jobb és drágább notebookokat vesznek a magyarok, mint tavaly

Blikk
-
  Ma 08:10 Belföld

Négy éve még 120-150 ezer forintért, idén azonban már átlagosan 223 ezer forintos bruttó áron választottak noteszgépeket a vásárlók a Notebook.hu-nál - ami mintegy 23 ezer forinttal magasabb a hazai átlagnál.

Ukrán kisbusz szenvedett balesetet Magyarországon

Út mellett lévő fának ütközött egy busz Pácin és Nagyrozvágy

Jelentősen nőtt a magyar agrárexport az esztendő első felében

Dehir
-
  Ma 07:26 Megyei

Budapest - A burgonya külkereskedelmi egyenlege továbbra is negatív: az export mindössze 6,9 ezer tonna, az import 31 ezer tonna.

Pikáns titokra derült fény: vetkőzne kamera előtt a magyar színésznő

Ripost
-
  Ma 07:10 Bulvár

Balázsovits Edit nem szívesen mutatja meg idomait. Csak egy esetben.