Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt van a magyar szervezők által pénzlenyúlással vádolt amerikai sztár válasza

koncertblog.hu
-
  Tegnap 23:46 Zene

Kenny Larkin nem sokat várt a válasszal, pár óra után megírta a Facebookjára. Alakul a sztori a magyar Lava Lava partyszervező csapat és és Kenny Larkin amerikai dj-sztár között: délután mi is megírtuk, hogy Larkin nem hajlandó, illetve állítása szerint nem tudja visszautalni a pénzt, amit a ma elmaradt budapesti fellépésére küldtek neki a…

Életbe lépett a kijárási korlátozás Magyarországon, ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

Origo
-
  Tegnap 22:48 Belföld

Tovább küzd az egész világ a koronavírus-járvánnyal. A szombati nap összefoglalója.

Mourinho és Gellei nyomában – minden véleményét elmondta a magyar fociról

NB1
-
  Tegnap 22:36 Foci

24 év után ért el miatta akkora sikert a labdarúgásunk.

Hír Tv: Telefonon magyarázkodik Jakab Péter

Mandiner
-
  Tegnap 22:25 BelföldJobbikLMP

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a Hírtv. Az automata hívás során Jakab Péter kritizálja a kormányt és további intézkedésekre szólítja fel. Schiffer Amdrás az Lmp korábbi elnöke szerint: tragédia hogy az ellenzék nem támogatta a javaslatot.

Képtelen kimozdulni otthonról a legendás magyar edző

Ripost
-
  Tegnap 21:40 Sport

Csank János élete a mozgás és a sport, ezért is fájó a mostani időszak a számára.

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását Magyarországon

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

Koronavírus: Különleges, lélekjavító dalt énekelt fel 43 magyar énekes az otthonából

„Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene” – írták a dal mellé az előadók, akik az interneten kapaszkodtak össze egy időre a világjárvány elleni küzdelem részeként.

Orbán Viktor kórházparancsnokokat küld hétfőtől minden magyarországi kórházba

Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésének megfelelően hétfőtől minden kórházban kórházparancsnok segíti az intézmény működését és az egészségügyi készletek védelmét - közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-vel.

Magyar bringás alkotott nagyot a vécépapíros kihívásban

24
-
  Tegnap 20:07 Sport

Valter Attila feladta a leckét.

Amikor a magyar politika még tényleg szórakoztató volt

24
-
  Tegnap 20:01 Választás

Az 1990 tavaszán rendezett első szabad országgyűlési választások előtt úgy tűnhetett, boldog-boldogtalan pártot alapított Magyarországon, ráadásul a tévében és a rádióban is valamennyien bemutatkozhattak.

Szardínia kis szigetén szigorú korlátozások léptek életbe – Ott élő magyar hölgyet kérdeztünk

A koronavírus csapásként sújtotta a világot, felborította az emberek hétköznapi életét és a világ gazdaságára is rányomja bélyegét. Európában, Olaszországból érkeztek eddig a legrosszabb hírek a járvánnyal kapcsolatban, így felvettük a kapcsolatot egy Szardínián élő magyar hölggyel, Patrícia Petrettóval,, hogy elmesélje, milyen a helyzet ott, ahol

Hosszú ideje vártunk már erre: ma milliárdos lett valaki Magyarországon

Volt egy telitalálatos szelvény az ötöslottón - hangzott el a lottó televízióban közvetített számsorsolásán szombat este.