Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyász: elhunyt a legendás magyar humorista (+videó)

Elhunyt Sas József színművész és színházigazgató, érdemes, kiváló művész, Jászai Mari-díjas és Erzsébet díjas színművész – értesítette Sas József családja az ATV-t. Sas József vasárnap hajnalban hosszan tartó súlyos betegség következtében hunyt el. A rádió- és tv-kabarék állandó közreműködője volt, számos nagylemeze jelent meg, több…

Országos tisztifőorvos: nem változik a magyarországi oltási terv

Nuus
-
 Ma 11:18Egészség

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádióban.

Nem változik a magyarországi oltási terv

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven – emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban. Müller Cecília közölte: értesültek arról, hogy a jövő héten valószínűleg kevesebb vakcina érkezik majd. Mint mondta, többletkapacitás kialakítására készül az…

Szívesen lenne magyar állampolgár Marco Rossi

ATV
-
 Ma 11:16Sport

A magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya az Instagram-on válaszolt szurkolói kérdésekre, többek között arra is, hogy tervezi-e felvenni a magyar állampolgárságot.

Müller Cecília: nem változik a magyarországi oltási terv attól, hogy a Pfizer kevesebb vakcinát szállít Európába

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven – emelte ki az országos tiszti főorvos a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Deutsch: A magyar járványügyi védekezésről elismerően beszél az európai baloldal

Gondola
-
 Ma 11:15Külföld

Változás tapasztalható a Magyarországról alkotott európai véleményekben.

Az USA és Oroszország rendelkezik a legerősebb hadsereggel a világon, Magyarország az 55.

Liner
-
 Ma 11:14Külföld

A szokásos év eleji katonai rangsor idén sem maradhatott el, a listáról pedig megtudhattuk, melyek azok az országok, ahol a lehető legmagasabb szinten dübörög a hadiipar.

Egyre inkább veszélyes és egészségtelen a levegő Borsodban

Borsod24
-
 Ma 11:13Megyei

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap frissített térképe szerint Putnokon veszélyesnek, Miskolcon és Sajószentpéteren pedig egészségtelennek minősítették a levegőt. Kazincbarcikán kifogásolt a levegőminőség – írta a 444.hu. Az előrejelzés szerint ezeken a településeken nem várható jelentős változás a levegőminőségben. Az…

A magyar hűség négy szobra

Átadják az elszakított országrészek szobrait a fővárosban a Szabadság téren. Minden lap kiemelten számol be a nagy tömeget vonzó ünnepi eseményről.

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

Az M1 szombati adásában elhangzott, hogy a kabinet "egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését". A kormány számításai szerint ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

Lassulhat a védőoltás beadása a jövő héten Magyarországon - vagy jön a kínai vakcina?

A jövő héten a vártnál kevesebb vakcina fog érkezni Magyarországra - árulta el Müller Cecília országos tisztifőorvos a Kossuth Rádiónak adott reggeli interjújában. Müller elmondása szerint az oltási tervet nem változtatják meg, és ezért megpróbálják szinten tartani a beadott oltások mennyiségét. Szavaiból ugyanakkor kiderül, hogy ehhez még…

Magyar állampolgár lehet Marco Rossi

Teol
-
 Ma 11:04Sport

Szurkolói kérdésre árulta el a tervét. Olasz szövetségi kapitányunk szándéka egyértelmű, de ő is tudja, mit kell még tennie.

Férfi kézilabda Vb – Magyarország-Uruguay online közvetítés vasárnap 20.30

Kisalföld
-
 Ma 10:57Megyei

Az újabb győzelem már továbbjutást ér a válogatottnak.

Mutatjuk, hol lehet síelni Magyarországon

Roadster
-
 Ma 10:56Utazás

Vannak lehetőségek bőven.