Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 359 hír

Disney-rajongók, figyelem! Megérkezett a Mac Szörnyella sminkkollekciója!

Glamour
-
 Ma 10:09Divat

Egy igazi antihősnő, mégpedig a hírhedten merész fajtából, aki egyedülállóan teljesít gonoszkodó attitűd és elképesztő stílus fronton, mitöbb, ördögien divatos. Ki másról beszélnénk, mint Szörnyelláról, akinek karakterét az Oscar-díjas Emma Stone alakítja a Disney vadonatúj élőszereplős filmjében, a 2021. május 27-én megjelenő…

Ezt tegyük, hogy a macska ne vadásszon a madarakra

Vadászösztönét követve a macska gyakran vadászik le madarakat, illetve kisebb emlősöket is, mi pedig már csak az elpusztult állatokat találjuk meg a kertben. Hogyan szoktathatjuk le a házi kedvencünket erről?

Meglepte a rendőröket a szlovák autós

Talán még a nagyszombati rendőrökön is a döbbenet lett úrrá, amikor szembesültek a horrorkaraván új változatával.

Szlovákiában is megkezdik az oltást az orosz vakcinával

A szomszédban júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyik V-vel.

Háborús végkifejlet Magyarországon és Tiso Szlovákiájában

ma7.sk
-
 Ma 07:52Életmód

Az 1944–1945. év fordulóján már nyilvánvaló volt, hogy Németország és a még megmaradt, utolsó szövetségesei – Magyarország és Szlovákia – totális vereséggel fejezik be a világháborút. A küzdelem azonban folytatódott a végső összeomlásig, amely végül 1945 májusának első napjaiban bekövetkezett.

Álmomban Schrödinger macskái voltam, és túléltem egymást

Qubit
-
 Ma 07:25Tudomány

A kvantumdarwinizmus elmélete a fizikai valóság és a kvantumrendszerek összeegyeztetésének egyik legizgalmasabb példája. Az elmélet nemcsak eleganciája miatt vált felkapottá, hanem azért is, mert több független kísérlet is bizonyítja helyességét. De mi kell a legéletrevalóbb kvantumállapotok túléléséhez, és hogyan szerezhetünk…

 Magyar, román, szlovák embercsempész-bandát lepleztek le

Budapest - A bűnszervezet több mint ötszáz illegális bevándorlónak segített, illetve próbált segíteni a továbbutazásban.

Matolcsy nyomán: az ikes igék létéből egyenesen következik, hogy minden pályázatot Mészáros Lőrincéknek kell nyerni…

Az ember olykor hajlamos arra a meggyőződése jutni, hogy mindenki megbuggyant. Ami a vezetőinket illeti, ez természetesen tévedés. Valójában arról van szó, hogy sokoldalúak, és feladatkörükön túl más területeken is képesek nagyot alkotni.

Nem kapta meg az állást, mert tahó volt a recepcióssal – csak éppen nem tudott valami fontosat

Egyébként se legyünk ennyire pokrócok valakivel, azért, mert “csak egy recepciós”. De emberünk nem tudta, kivel is áll szemben valójában. Úgyhogy repült is az álláshely számára. Az interneten terjed az a történet, aminek az a tanulsága, hogy ha állásinterjúra megy az ember, akkor különösen figyeljen oda arra, hogy ne legyen bunkó már a…

Igazi ipari alpinista macskák a világ minden tájáról

Pont a napokban írtunk arról, hogy milyen ügyes kutyák vannak a világon, hiszen bemutattunk több olyan kutyust is, akik hihetetlennek tűnő akadályokon voltak képesek átjutni. Az egyik kutya egy másik kutya hátára felmászva jutott át egy elkerítést szolgáló rácson, egy másik kutya pedig igazi alpinistaként látott neki felmászni egy magas drótkerítés

Emmanuel Macront kihozták a sodrából egy katonák által írt nyílt levéllel

Emmanuel Macron francia elnök kormánya kissé ingerülten reagált hétfőn, miután a szolgálatot teljesítő francia katonák egy csoportja nyílt levelet tett közzé, amelyben arra figyelmeztettek, hogy "polgárháború" készülődik az iszlamizmusnak tett "engedményei" miatt.

Múzeumok és galériák éjszakája A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeumában

Május 15-én, szombaton kerül megrendezésre a minden évben közkedvelt esemény, a múzeumok és galériák éjszakája, amelyre idén a Szlovák Köztársaság elnöke, Zuzana Čaputová védnöksége alatt kerül sor. A jelenleg is tartó járványhelyzet miatt A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma főként online programmal készül az érdeklődők számára,…

PL: az Arsenal nyerni tudott a Chelsea otthonában!

NSO
-
 Tegnap 23:18Foci

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulónak londoni rangadóján az Arsenal 1–0-ra nyert a Chelsea otthonában.

Szlovákiában júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyik V-vel

Szlovákiában várhatóan júniustól kezdhetik használni a koronavírus elleni orosz Szputnyik V oltóanyagot - jelentette a Tasr szlovák közszolgálati hírügynökség Vladimir Lengvarsky egészségügyi miniszter bejelentésére hivatkozva szerdán.