Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Szíjj László a tulajdonosa a Mészárost is furikázó hírhedt adriai jachtoknak

HVG
-
  Tegnap 19:31 GazdaságLeggazdagabb

Magyarország negyedik leggazdagabb embere az L&L Charter Ltd. valódi tulaja.

Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt

Az elnöki hivatal pénteki közlése szerint Iohannis úgy ítéli meg: az indítvány sérti az alkotmány által szavatolt jogállamiságnak és a hatalmi ágak szétválasztásának elvét. A módosító indítvány tiltja, hogy a köz- és a felsőoktatásban, iskolán kívüli pedagógiai tevékenységeken a genderelméletet tanítsák, amely szerint egy egyén megválaszthatja…

Johannis megtámadta a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt

Johannis úgy ítéli meg: az indítvány sérti az alkotmány által szavatolt jogállamiságnak és a hatalmi ágak szétválasztásának elvét.

Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt

A módosító indítvány tiltja, hogy a köz- és a felsőoktatásban, iskolán kívüli pedagógiai tevékenységeken a genderelméletet tanítsák, amely szerint egy...

Vaszilyék szeptemberben indíthatják el a kormánypárti Pesti TV-t

Magyar Hang
-
  Tegnap 18:20 Belföld

A médiavállalkozó az IndaMediát is birtokolja, és abban bízik, hamarosan lecsillapodnak a kedélyek az Index körül.

Szíjj László a Lady MRD és az Artemy jachtokat birtokló máltai offshore cég valódi tulajdonosa

Az elmúlt két évben sokszor írtunk arról, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által is használt, osztrák bejegyzésű, OE-LEM lajstromjelű luxus...

Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó indítványt

A román elnök úgy ítéli meg: az indítvány sérti az alkotmány által szavatolt jogállamiságnak és a hatalmi ágak szétválasztásának elvét.

Egri városi bajnokság indítását is tervezik

Heol
-
  Tegnap 15:42 Sport

A tizenegyedik alkalommal jelentkező Heol Sport Stúdió élő adásának vendégeként az Egri Teqball Akadémia vezetője, Nagy Zoltán engedett bepillantást a klub életébe.

Elindult a WHO csapata Kínába, a vírus eredetének vizsgálatát készítik elő

Portfolio
-
  Tegnap 15:08 Gazdaság

Egy csapatot küldött a WHO Kínába, hogy a globális járványt okozó koronavírus eredetét vizsgálatát előkészítsék – nyilatkozta pénteken a szervezet szóvivője a Reutersnek.

Az ujgurok miatt indít újabb harcot az USA a kínaiak ellen

Napi
-
  Tegnap 14:03 Külföld

Az Egyesült Államok az ujgur kisebbség elnyomása miatt három vezető kínai tisztségviselővel szemben büntetőintézkedéseket rendelt el. Az utóbbi idők egyik legnagyobb botránya alakult a muszlim népesség elleni átnevelő táborok miatt, de a konfliktus mélyében az egyre éleződő amerikai-kínai konfliktus áll.

Kiegészítővel bővül a Superhot, az alapjáték tulajdonosai pedig ingyen letölthetik

Bár megoszlanak a vélemények arról, hogy kiegészítő vagy önálló cím a Superhot: Mind Control Delete, annyi viszont biztos, hogy expanziónak indult, de végül négyszer akkora lett, mint az alapjáték volt. A legjobb az egészben azonban, hogy az évekig formálódott projekt a napokban végre elkészült, így vége a korai hozzáférésn...

Szexvideó került elő egy magyar pedagógusról, vizsgálatot indított a Klebelsberg Központ

Egy észak-alföldi településen élő tanár-képviselőről került ki az internetre egy pornográf tartalmú videó, amit saját magáról készített. A felvétel futótűzként terjedt el a kis településen, írja a Blikk.

Mobiltelefont, pénztárcát és bankkártyát lopott a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

Mobiltelefont, pénztárcát és bankkártyát lopott a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 10., p - 12:13 Az ajkai rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves kertai lakost.