Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 260 hír

Koppant az állunk 2020 legjobb természetfotóitól

Player
-
 Ma 18:02Utazás

2020 nemzetközi fotós díjainak nyertesei megmutatták a természet ijesztő erejét és hihetetlen szépségét. Ezek a képek tényleg zseniálisak.

Ezek a fejlesztések valósultak meg Gerjenben 2020-ban

TelePaks
-
 Ma 17:44Belföld

Játszótérfejlesztés, térfigyelő kamerarendszer-építés és új lakóövezet kialakítása. Többek között ezek a beruházások valósultak meg Gerjenben a 2020-as évben. A község új arculatot alakított ki tavaly, baba csomaggal kedveskedett az újszülötteknek és elkezdték az új óvoda és bölcsőde építését.

Növekedés a 2020-as évben is

Sikeres év a Krone mezőgazdasági üzletága mögött.

2020-ban már megújuló energiaforrásból állítottuk elő a legtöbb áramot az EU-ban

Meghaladta a megújuló energiaforrások aránya a szén-dioxid-kibocsátással járó fosszilis tüzelőanyagok arányát tavaly az Európai Unió (Eu) áramtermelésében – mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés. Az Agora Energiewende nevű német és az Ember nevű, brit, független kutatóintézet közös tanulmánya szerint 2020-ban 3,4 százalékponttal 38…

2020 egyik legnépszerűbb mémjében minden együtt van

Telex
-
 Ma 15:28Külföld

Egy vak török utcazenész egy híres finn népdalt játszik, amire a háttérben Michael Jackson, Donald Trump táncol és egy macska bólogat. A Deutsche Welle interjúja Bilal Göregennel, a mémmé vált vak kongással.

2020 volt a valaha mért legmelegebb év Európában

Mabisz
-
 Ma 14:04Gazdaság

Hiú ábrándnak bizonyult, hogy a világjárványnak köszönhetően csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, ezáltal pedig lassul a klímaváltozás. Az Európai Unió Föld-megfigyelő programja, a Copernicus adatai alapján mára bizonyossá vált, hogy a kontinensen a tavalyi volt a legmelegebb év mióta mérni tudjuk a hőmérsékletet.…

Tokió 2020: tízezer orvost és ápolót toboroz a japán kormány

A japán kormány eltökélt az olimpiarendezésben és tízezer orvost, illetve ápolót toboroz a tavalyról idén nyárra halasztott tokiói játékokra.

Tokió 2020: Budapesten lesz a kard olimpiai kvalifikációs világkupa

A Nemzetközi Vívó Szövetség (Fie) döntése értelmében Budapesten rendezik meg a kardozók olimpiai kvalifikációs világkupaversenyét.

Durván megugrott az alkoholfogyasztás Magyarországon 2020-ban

Tavaly februárban 80 százalékkal ugrott meg az alkoholos italok iránti kereslet.

Top 10 termelő 2020-ból /II. rész

VinCE
-
 Ma 12:39Életmód

Még pár nap maradt a januárból, így még van néhány óránk nosztalgiázni 2020 emlékezetes borélményei felett. A korlátozások bevezetésével nem minden hónapban tudtuk hagyományos keretek között megtartani a VinCE teszteket, de a gondolat, hogy elmaradjon, soha fel sem merült.  Az elmúlt év során így a legextrémebbnek az számított,…

Magyar Pszichológiai Szemle 2020. évi Rorschach- különszámának bemutatója

MPT
-
 Ma 12:32Életmód

  Rendkívül nagy érdeklődéssel, mintegy száz résztvevővel lezajlott a Magyar Pszichológiai Szemle 2020. évi Rorschach- különszámának bemutatója, amit Fülöp Márta főszerkesztő nyitott meg és Kapusi Gyula moderált. Császár-Nagy Noémi, Bagdy Emőke, Molnár Ferenc és Nagy Zsófia előadását közel egy órás élénk szakmai eszmecsere…

Több vagy kevesebb alkoholt ittak a magyarok 2020-ban?

A statisztikák elmondják a csúf igazságot.

Lecsapott a hatóság: ők voltak a koronavírus kegyetlen vámszedői 2020-ban

A fogyasztóvédelem 2020-ban összesen közel 26 millió darab védőeszközt ellenőrzött, ezek közül több mint négymillió vámkezelését tiltotta meg a hiányos dokumentáció miatt. A piacfelügyeleti ellenőrzések hagyományos színterei

Tokió 2020: A NOB a zászló és a himnusz kitiltásával büntetheti az olaszokat

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák le a tokiói játékokon, amennyiben szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (CONI).

Tokió 2020: Budapesten lesz a kard olimpiai kvalifikációs világkupa

NSO
-
 Ma 11:08Sport

A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) döntése értelmében Budapesten rendezik meg a kardozók olimpiai kvalifikációs világkupaversenyét.