Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Nagy változás a kézi NB I-ben: az új idényben nem kell fizetni a külföldi játékosok után

Dehir
-
 Ma 20:18Megyei

Budapest - A Magyar Kézilabda Szövetség és az NB I-es Kézilabda Liga elfogadta az új szezon versenykiírását.

Mostantól fizetnie kell Badacsonytomajnak a partért, de kérdéses, mi lesz az eddig beszedett pénzzel

ATV
-
 Ma 20:16Belföld

A badacsonytomaji strandon 12 évig szedett az önkormányzat pénzt a látogatóktól úgy, hogy a partszakasz állami tulajdon. Bérleti díjat sem fizettek, 2008-ban a szerződésük is lejárt. Most újra megkötötték a megállapodást, havi egymillió-háromszázezer forintot fizetnek az államnak a parthasználatért. Az eddigi beszedett pénz sorsa viszont: egyelőre

WHO: Terjed a koronavírus legújabb variánsa - lehetséges a nagyobb terjedési képesség

Speciális megfigyelés alatt tartja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a koronavírus eddig főként Latin-Amerikában megjelent lambda elnevezésű változatát.

Csobbantunk egyet a legújabb, magyar fejlesztésű vízibusszal

Index
-
 Ma 17:52Tudomány

A mosolygós sárga nagy testvér után itt a kis öcsi is, aki nagy levegőt vesz, mielőtt vízbe csobbanna.

Orbán nem azt a homofób pedofiltörvényt látta, mint mindenki más? Legújabb közleményében meredek kijelentéseket te…

Orbán Viktor legújabb, Szamizdat 10. című kiadványa alapján jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a miniszterelnök ugyanazt a törvényjavaslatot kapta-e kézhez, mint mindenki más.

Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye

Lélekemelő dalszöveggel és fülbemászó dallammal érkezik a zenekar legújabb száma.

A legújabb kétéltűvel csobbantunk a Dunában

A magyar fejlesztésű RiverRide úszóbusz 2009 óta szállítja szárazföldön és vízen a budapesti városnéző turistákat. A sárga kétéltű továbbfejlesztett változata, a Swimbus most először mutatkozott be a magyar fővárosban.

Így hamar ki fog menni a divatból a készpénz: már alig van üzlet, ahol nem lehet kártyával fizetni

Több mint 13 százalékkal nőtt az idei első negyedévben a bankkártya-elfogadóhelyek száma Magyarországon, arányaiban mégis az internetes vásárlások forgalma bővült leginkább – állapítható meg a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb pénzforgalmi adatai alapján.

Sokakat érdeklő kérdésekre keresi a választ a Viasat History legújabb dokuja

Boleyn Anna számos kérdést hagyott maga után: vajon valóban házasságtörő volt, vagy inkább királya unt rá? Megalapozott vádak alapján ítélték-e el, vagy csak VIII. Henrik főtanácsosának koholmányait olvasták a fejére? Valóban családi viszályok övezték életét? A Viasat History legújabb, háromrészes dokumentumfilmje ezekre a kérdésekre…

Kézi NB I: az új idényben nem kell fizetni a külföldi játékosok után

A Magyar Kézilabda-Szövetség (MKSZ) szakmai- és versenybizottsága és az NB I-es Liga elfogadta a 2021–2022-es idény felnőtt férfi- és női NB I-es bajnokságainak versenykiírását. Ez alapján eltörlik a külföldi játékosok külön díjhoz kötött szerepeltetését, és a bajnokság is később kezdődik majd az olimpia miatt.

Erdei környezetben készült el a legújabb hazai bringaparkunk

Travelo
-
 Ma 15:12Utazás

Ráadásul itt különleges akadályokon gyakorolhatnak a kerékpárosok.

Ezek a legújabb hírek Eriksen állapotáról, nehéz döntést hoztak az orvosok

A dán futballistát kezelő kardiológus arról értesítette a csapat orvosát, hogy Eriksennek egy defibrillátort kell ültetni a szívébe, amivel elkerülhetik az újabb szívleállást, illetve a szívritmuszavarokat.

Essem így rabolta el Palej Niki szívét legújabb videoklipjében!

Mindenkinél a szerelem a téma, Szabyest először bőrig ázott Tóth Andival, majd Pumped Gabó exének adott rózsát, most pedig Essem rabolta el Palej Niki szívét legújabb videoklipjében! Úgy tűnik, az énekeseket mostanában nagyon inspirálja a szerelem, Follow The Flow, a Wellhello és Szabyest új rózsaszín ködös szerzeményei után Essem…

Expedícióra hív a csabai múzeum legújabb kiadványa

Elkészült a Munkácsy expedíció című múzeumpedagógiai kiadvány, amely kalandozásra hív minden 14 és 104 év közötti érdeklődőt.