Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 101 hír

Hogyan adóznak a magyar leggazdagabbak?

Az elmúlt hetekben komoly nemzetközi visszhangot váltott ki a PROPUBLICA, az állami és magán visszaélések feltárásával foglalkozó média tényfeltáró cikke a leggazdagabb amerikaiak adózásáról. Csak úgy repkedtek a közismert nevek. Bezos, Bloomberg, Buffet, Gates, Musk, Soros, Zuckerberg, stb. A PROPUBLICA megszerezte az amerikai…

Ezekben a városokban kell a legtöbbet fizetni egy ötcsillagos szobáért

Aki ötcsillagos szállodában szeretne megszállni, alapból ki kell nyitnia a pénztárcáját. De ezekben a városokban még komolyabb összegeket kérnek a

Titkuk a képernyő: a világ leggazdagabb séfjei 2021-ben

Dining Guide
-
 Tegnap 20:19Életmód

Eszünkbe juthat az ismert szellemeskedés, miszerint aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni... Tény, hogy milliárdossá nem a késő éjjelig tartó kemény konyhai munkával lehet válni. Mégsem vetheti senki a ma már hatalmas vagyonnal rendelkező személyiségek szemére, hogy konyhát belülről ma már legfeljebb csak tévéstúdiók díszleteiben látnak,…

Összefog három megye az Erdélyi-szigethegység turizmusának fejlesztéséért

Megállapodott Fehér, Bihar és Kolozs megye tanácselnöke arról, hogy összehangoltan fejlesztik az Erdélyi-szigethegység turizmusát és infrastruktúráját. Az erről szóló protokollumot még e hónap végén elfogadja mindhárom megyei önkormányzati képviselőtestület.

Egy erdélyi óvoda sportpályáját egymás hegyén-hátán, majdnem beszorulva adták át a politikusok

A magyar kormány egy sajátos sportpályát létesített a magyar adófizetők pénzéből a gyergyószentmiklósi Pitypang óvodában, azonban arra nem gondoltak, hogy mennyire kicsi a pálya.

Egy napig elhitte az ápoló, hogy ő lett világ leggazdagabb embere, aztán jött a hidegzuhany

Atlanta - Egyetlen napig a világ leggazdagabb embere lehetett egy ápolóként dolgozó férfi. Christopher Williamson azonban nem élvezhette ki hirtelen jött vagyonát.

Ismerjük meg a kommunizmus erdélyi vértanúit!

Magyar Kurír
-
 Tegnap 11:40Kultúra

Márton Áron püspök mellett a Gyulafehérvári Főegyházmegye tíz vértanújának szentté avatását kezdeményezi; mindannyian a kommunizmus időszakának az áldozatai. Az eredetileg a Vasárnap erdélyi katolikus hetilapban megjelent írás őket mutatja be.

Három autó ütközött össze Csíkszeredában, két gyerek megsérült

Székelyhon
-
 Tegnap 11:27Határtalan

Három autó ütközött össze egy csíkszeredai útkereszteződésben szerdán délután. A balestben két gyerek megsérült – adja hírül közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Okleveleket, díjakat vehettek át az erdélyi vállalkozói mentorprogram résztvevői

A magyar kormány által finanszírozott vállalkozói mentorprogram résztvevőit díjazták szerda este egy a Maros megyei Kelementelkén szervezett rendezvény keretében. A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Design Terminal és a Pro Economica Alapítvány által szervezett Erdélyi Mentorprogramban mintegy harminc erdélyi…

Az ország egyik leggazdagabb embere vette meg a Savaria Szállót

Nyugat
-
 Tegnap 09:56Megyei

A szombathelyi polgármester úgy tudja, NER-közeli az új tulajdonos.

Kirándulás szervez Nagyváradra a debreceni Partium Ház

Dehir
-
 Tegnap 09:35Megyei

Debrecen – Elviszik az érdeklődőket a Szent László Napok szombati eseményeire.

Brit kutatás: Ha élhető városokat akarunk, le kell állnunk az autóhasználattal

Teljesen autómentessé kell válniuk a városoknak, hogy a jövőben is élhetők maradjanak – vélik kutatók a városi gépkocsihasználat alakulásának egy új matematikai modellezése alapján.

Ezekben a városokban kell átlagban a legtöbbet fizetni egy ötcsillagos hotelszobáért

Néhány kiemelt úti célnak számító városban meglepően drága egy fényűző lakosztály.

Díjazták az Erdélyi Mentorprogramban résztvevő vállalkozókat

Mintegy száz erdélyi magyar vállalkozó vett részt a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Design Terminal és a Pro Economica Alapítvány szerda esti Erdélyi Mentorprogram Záró- és Díjátadó Gáláján Kelementelkén.

Összefog három megye az Erdélyi-szigethegység turizmusának fejlesztésért

Megállapodott Fehér, Bihar és Kolozs megye tanácselnöke arról, hogy összehangoltan fejlesztik az Erdélyi-szigethegység turizmusát és infrastruktúráját. Az erről szóló protokollumot még e hónap végén elfogadja mindhárom megyei önkormányzati képviselőtestület.