Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 207 hír

Hetek óta nem találnak egy 59 éves férfit

A debreceni rendőrség segítséget kér. Egy 59 éves férfi 2019. december 23-án 11 óra körül lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Kovács Béla körülbelül 184 centiméter magas, 70-75 kilogramm, rövid őszes haja van és…

Heten sérültek meg a szombat hajnali balesetben Gyöngyösön (helyszíni videó)

Heol
-
  Ma 12:51 Baleset-bűnügy

Busszal ütközött össze egy gépjármű szombat hajnalban, a balesetben hét ember szenvedett sérüléseket.

Már csak ez hiányzott! Érkezik az ónos eső - Erre készüljön a jövő héten

Az előttünk álló napok nem sok jót ígérnek az időjárás szempontjából: marad a borongós idő, a köd, a hideg és országszerte többfelé ónos eső is várható jövő héten.

91 évesen kezdett gyúrni a nagypapa: hetente háromszor jár le a terembe

Igencsak magasra szaladt az alabamai Semmes-ben működő Anytime nevű edzőterem munkatársainak szemöldöke, mikor beiratkozáskor meglátták Lloyd kitöltött adatlapját. A nagypapa ugyanis, aki tavaly év eleje óta szorgalmasan, következetesen heti három alkalommal eljár hozzájuk, elmúlt 91.

Top10 magyar szerelmes dal - ezek voltak a kedvencek 2020. 3. hetében

zene.hu
-
  Ma 07:48 Zene

Ma ismét jövünk a magyar szerelmes dalok slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb dalait.

Az ELTE SEK oktatója két hete tért haza Kínából, ahol válsághelyzetet hirdettek a koronavírus miatt

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A családjával a megyeszékhelyen élő Zou Zhong Da édesapja nemrég utazott haza látogatóba, Fekete Gusztáv, az ELTE SEK oktatója pedig nemrég tért vissza Kínából – amelynek egyes területein terjed a koronavírus.

Két ráadás, időntúli hetes, őrült izgalom az Eb-n

24
-
  Ma 06:47 Sport

Olyan fordulatos thrillert hoztak össze az elődöntőben a felek, hogy csak kapkodtuk a fejünket.

Jövő héten 2020 első kamatdöntése lesz

Növekedés
-
  Ma 03:53 Gazdaság

Az üzleti várakozások csökkennek, de a fogyasztói bizalom tovább nőhetett - mindez kiderül a jövő héten. Mint ahogy az is, hogy az év első Monetáris Tanács ülésén mit döntenek a kamatokról.

Novák: Heteken belül döntést kell hozni a Fidesz néppárti tagságáról

Novák Katalin szerint már nem egy centire, hanem kilométerekre vannak a Néppárt egyes részeitől. Heteken belül dönteni kell, hogy közösen folytatják-e az Európai Néppárttal, ha szakítanak, akkor nem lépnek be Salviniék frakciójába.

Bájos kettős a Bájolóban - Kóbor Zsóka és Polgár Patrik duójával indult a Bájoló hetedik évada

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik duója a korábbi teljes zenekaros felállás után 2018-ban alakult meg. Akusztikus, alternatív-pop örömzenét játszanak, abból a fajtából ahol a dalokban egyaránt fellelhető a múltba vágyódás, a szerelem, a szakítás és a fájdalom témája, de olykor teret kap a játékos vidámság is. Január 23-án velük indult a Bájoló…

Novák Katalin a Néppártról: durva házasságtörés, megcsalás, heteken belül dönteni kell, hogy közösen vagy külön

Már nem egy centire, hanem kilométerekre vagyunk a Néppárt egyes részeitől. Heteken belül döntést kell hozni arról, hogy közösen kell-e folytatni, vagy külön-külön. Ha kilépne sem csatlakozna a Fidesz Salviniék frakciójához. Február 3-án a néppárti gyűlésen nincs napirenden a döntés a Fideszről - mondta Novák Katalin az atv.hu-nak adott…

Nézze, hogy zárta a forint a hetet

Vegyesen mozgott a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben pénteken késő délután a reggeli szintekhez képest.

A szakértők szerint ennyiszer kellene összefeküdnötök hetente

Bien
-
  Tegnap 18:02 Szex

Elöljáróban csak annyit, hogy nyilvánvalóan nincsenek elvárt számok, már, ami a szexet illeti, hiszen ez mindenkinél egyéni. Mi a következőkben...

Mínuszban fejezte be a hetet a BUX

VG
-
  Tegnap 17:22 PénzügyOTPTőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 0,69 százalékos csökkenéssel zárt pénteken.

Egy bankkártyányi mikroműanyagot eszünk meg hetente

Klubrádió
-
  Tegnap 17:07 Vélemény

Az eddig ismertnél háromszor, vagy akár ötször is több mikroműanyag lehet folyóinkban, mint eddig gondoltuk - derült ki egy új kutatásból.