Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 448 hír

Bejelentették, néhány angliai körzetben dominánssá vált a vírus indiai változata

A friss nagy-britanniai járványadatok ugyanakkor országosan továbbra is nagyon alacsony fertőződési és halálozási számokat tartalmaznak.

Sosem volt még ilyen könnyű a poloskák elleni védekezés: ezek a trükkök működnek

Évről évre egyre több poloskával találkozhatunk az otthonunkban és a kertünkben is, - nem kis bosszúságot okozva - ez pedig az idén sem lesz másként. A veteményesben kárt tehetnek, a lakásokban pedig kellemetlen vendégnek számítanak, hiszen zajosak és kellemetlen szagúak is. Az viszont jó hírrel szolgálhat, hogy számos módszer létezik már,…

Új vírus szedi az áldozatait, ha androidos vagy, figyelj oda!

Kiterjesztette tevékenységét és már nem egyetlen országban szedi áldozatait a kiberkutatók által TeaBotnak nevezett androidos vírus. Vigyázat: kifejezetten veszélyes kártevőről van szó.

Van, ahol már az indai vírusmutáns vált dominánssá

Néhány angliai körzetben most már az új típusú koronavírus indiai variánsa az új fertőzéseket okozó domináns változat – mondta hétfőn Matt Hancock brit egészségügyi miniszter. A friss nagy-britanniai járványadatok ugyanakkor országosan továbbra is nagyon alacsony fertőződési és halálozási számokat tartalmaznak. Hancock hétfő este, a…

Ejtették az osztrák kancellár elleni bizalmatlansági indítványt

Sebastian Kurz bírálta az utóbbi időben szerinte mélypontra süllyedt ellenzéki politikai közbeszédet.

Sikertelen volt a Sebastian Kurz elleni bizalmatlansági indítvány

Az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) hétfőn bizalmatlansági indítványt kezdeményezett Sebastian Kurz kancellár ellen, melyhez a parlament rendkívüli ülésén a többség nem csatlakozott. Mivel az indítványt a többi ellenzéki párt sem támogatta, szavazásra nem került sor.

A nyugati országokat Ukrajnában elsősorban a leszbikusok, melegek és biszexuálisok elleni támadások aggasztják

Huszonöt nyugati demokratikus ország kijevi nagykövetsége hétfőn közzétett közös nyilatkozatban adott hangot aggodalmának a leszbikusokat, melegeket, biszexuálisokat, transzneműeket és más nemi identitást tévesztetteket (LMBTQ) Ukrajnában érő táma...

Elbukott az osztrák kancellár elleni bizalmatlansági indítvány

HVG
-
 Tegnap 20:30Külföld

Egy múlt héten robbant hamis tanúzási ügy miatt kezdeményeztek bizalmi szavazást Sebastian Kurz ellen. Az osztrák ellenzék többsége elutasította a felvetést, megvárnák az ügyben zajló vizsgálat végét.

940 000-en kaptak eddig koronavírus elleni védőoltást Ukrajnában

Ukrajnában eddig 940 000-en kapták meg a koronavírus elleni védőoltás első dózisát. Ez a lakosság alig több mint 3%-t jelenti. A második oltáson mindössze 18 400-an vannak túl.

Elbukott a Sebastian Kurz elleni bizalmatlansági

A bizalmatlansági indítvány alapját a kancellár ellen az osztrák gazdasági és korrupciós ügyekkel foglalkozó ügyészség által megindított vizsgálat adta.

Megint angolul kérdezték Karácsonyt, megint nem válaszolt

A főpolgármester, aki előtte az innovációs és technológiai miniszterrel tárgyalt, egyik kérdésre sem akart, vagy tudott válaszolni.

Amikor az Aranycsapat olaszok elleni győzelme Európa-kupát ért

Origo
-
 Tegnap 19:21Foci

A 68 évvel ezelőtt 3-0-ra megnyert találkozóra emlékezett az Aranycsapat Testület.

Adhatunk-e vért, ha már megkaptuk a koronavírus elleni oltást? Szabad-e kismamákat oltani? – Kossár Klára immunoló…

Parameter
-
 Tegnap 19:13Határtalan

Adhat vért, aki már megkapta a koronavírus elleni oltást? Vért adhat bármikor, de optimálisabb, ha két héttel az oltás után teszi ezt meg valaki, amikor már elindul a szervezetében az ellenanyagképzés.  Plazmát viszont nem adhat.  A plazma a vérünk folyékony része. Adásakor az elvezetett vér része megy gyógyításra, a sejteket pedig…

Semmi sem lehetetlen: hamarosan készül a koronavírus elleni magyar vakcina!

Jövő év végén jönnek a pirulák György László szerint 2022 végére Magyarországon magyar vakcinát gyártsanak a magyarok életének és egészségének megóvása érdekében. A pragmatikus és patrióta gazdaságpolitika a lényeg Kitért arra, 2010 óta "pragmatikus és patrióta" gazdaságpolitikát folytat a magyar kormány.…