Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Világjárvány ragadta el idejekorán a hagyományokkal szakító Kaffka Margitot is

Kaffka Margit író, költő, műfordító 102 éve, 1918. december 1-jén halt meg. Verseit, amelyekben - szakítva a konvenciókkal - a hétköznapi lét apró mozzanatait, rezdüléseit szokatlan kifejezésekkel, a közvetlen társalgási nyelv eszközeivel jelenítette meg, több folyóirat, A Hét, a Jövendő és a Magyar Géniusz is közölte.

Már a másfél milliót közelíti a koronavírus halálos áldozatainak száma

A világon 63 229 355 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 467 673, a gyógyultaké pedig 40 523 031 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint – írja az Index.hu. Egy nappal korábban 62 736 160 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 1…

Gulyás Gergely: akár már holnap dönthetnek a karácsonyi szabályozásról

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Legkésőbb jövő szerdán, de lehet, hogy már a héten dönt a kormány a karácsonyi járványügyi szabályokról

Gulyás Gergely azt is elárulta, december vége és január vége közé teszik a koronavírus-járvány tetőzését.

A Gáspár családban már hatan ülik körbe az ünnepi asztalt

Blikk
-
 Ma 12:35Bulvár

A Gáspár családban már hatan ülik körbe az ünnepi asztalt

Graffitivel emlékeznek Maradonára Óbudán

HVG
-
 Ma 12:35Sport

Egy Újpest-szurkoló karikatúrát fújt fel a Filatorigátnál lévő falra.

Ha koronavírusról van szó, az emberek már inkább hisznek Sulíknak, mint Matovičnak?!

A trend hetilap megbízásából az Ako közvélemény-kutató ügynökség mérte fel az ország lakosságának véleményét. Hisznek-e még a kormányfőnek? Hányasra értékelnék az egyes tárcavezetők munkáját? Szlovákai rendesen felkészült-e a második hullámra?

Hivatalosak a számok: ekkorát már biztosan ütütt a magyar gazdaságon a koronavírus

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2020 III. negyedévében 4,6%-kal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint a gazdaság teljesítménye

Egymillió ütheti a markát annak, aki előkeríti a két hete eltűnt gyönyörű lányt

A mezőkövesdi kamasz valószínűleg az udvarlójával szökött el.

Sokan már akár holnap megkaphatják a nyugdíjukat

A szokásos, általában a hónap második hetében érkező nyugdíjakat decemberben jóval előbb folyósítja a szervezet – szúrta ki az index a Magyar Államkincstár honlapján.

AC Milan: Raiola már dolgozik az Ibra-ügyön

FociClub
-
 Ma 12:28Foci

Egyelőre az biztos, hogy az idény végéig marad

Akár már holnap dönthet a kormány arról, hogyan karácsonyozhatunk idén

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Most már biztos: Thanos visszatér az MCU-ban!

Most már biztos: Thanos visszatér az MCU-ban Mostanáig nem kis találgatás övezte, vajon visszatérhet-e az őrült titán a Marvel filmes univerzumában, a Avengers S.T.A.T.I.O.N. virtuális kiállítás azonban megadta erre is a választ. Ráadásul nem tévedtek azok, akik azt gondolták, hogy Thanos majd az Örökkévalókban jut újra szerephez, hiszen ő…

Már szerdán döntés születhet a karácsonyi időszakról

Gulyás Gergely: Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni.

Lakossági tájékoztatás útlezárásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot és egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a városban zajló fasori munkálatok kapcsán 2020. december 2-án szerdán a Cegléd, Ady Endre utca Rákóczi út és Köztársaság út közötti szakaszán gallyazási munkálatokat végeztetünk, így szerda 8-12 óra közötti időszakban az említett utcaszakasz lezárásra kerül. A…