Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trump nem hallgat tovább, megszólalt abortusz-ügyben

Donald Trump amerikai elnök megtörte a hallgatást az abortusztörvények megszigorításának ügyében: több Twitter-bejegyzésben az élet védelme mellett állt ki, de jelezte, hogy nem ért egyet minden részlettel. Legutóbb a héten, Alabama...

Tovább őrzi veretlenségét a Crushers

Ugytudjuk
-
  Ma 20:29 Megyei

A szombathelyi amerikai focisoknak a Budapest Titans legyőzése sem okozott gondot.

Ovációval ünnepelték Claude Lelouch több mint fél évszázados Oscar-díjas filmjének folytatását

"Az ilyen jellegű filmek nagyon ritkák a filmtörténetben. Ez az első alkalom, hogy egy rendező ugyanazzal a két színésszel forgatott 53 évvel később" - hangsúlyozta a rendező Cannes-ban.

Lesz ilyen mondás? Rohangál ki-be, mint gyűrűsfarkú maki az esőben

Blikk
-
  Ma 19:39 Színes

Sokszor lesik majd az ablakot ilyen kétségbeesve a következő egy hétben a gyöngyösi állatkert gyűrűsfarkú makijai. Ezek az állatok az emberhez hasonlóan utálják az esőt, és ha tehetik, száraz fedezékbe húzódnak. Ilyenkor alig várják, hogy újra kisüssön a nap.

„Úgy tettem, mintha naiv volnék, és nem tudnám, mi zajlik ebben a házban” – Modern kori rabszolgaság

WMN
-
  Ma 19:30 Kultúra

Ma Magyarországon körülbelül 36 ezerre becsülik a modern kori rabszolgaságban élők számát. Egyikük életét dolgozza fel az Egy nő fogságban című film.

Ovációval ünnepelték Claude Lelouch több mint 50 éves, Oscar-díjas filmjének folytatását

Több mint fél évszázaddal az Egy férfi és egy nő cannes-i bemutatója után Claude Lelouch rendező az eredeti alkotásban szereplő színészekkel, Jean-Louis Trintignant-nal és Anouk Aimée-vel együtt készítette és mutatta be a legendás alkotás újabb folytatását a 72. cannes-i fesztiválon. Claude Lelouch már 1986-ban leforgatta a film első…

A V4-es országokban nem fogják olyan szigorúan büntetni a gyűlöletbeszédet, mint Németországban

Infostart
-
  Ma 19:10 Külföld

Az interneten fellelhető gyűlöletbeszéd, angol kifejezéssel élve, a „hate speech” mára szinte mindennapossá vált az online világban.

Hoki-vb: Ausztriát kiütötték a csehek, rangadót nyertek az amerikaiak

NSO
-
  Ma 18:38 SportUSAAusztria

Újabb mérkőzést nyert az Egyesült Államok válogatottja a Szlovákiában zajló elit jégkorong-világbajnokságon, az amerikaiak 3–1-re verték meg a németeket. A B-csoportban ötödször is kikaptak az osztrákok, akiket ezúttal a csehek vertek meg 8–0-ra.

A francia diákzsűri díját nyerte meg a Napszállta

Imádták a diákok Nemes Jeles László filmjét Cannes-ban.

A Békés nyerte a megyei rangadót

Beol
-
  Ma 17:51 Sport

Mutatjuk a közelmúlt NB II. és NB III. asztalitenisz mérkőzések eredményeit.

A Fidesz frakcióvezetője szerint (!!!) Márki-Zay Péter hazudós – de az MSZP-t is szidta, mint a bokrot

Aki olyan jelölteket szeretne támogatni, akik nem akarnak több migrációt, akik meg akarják fékezni a bevándorlást, az az európai parlamenti (EP-) választáson szavazzon a Fidesz-KDNP-re – mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Kocsis Máté az MSZP szombati kampányrendezvényéről szólva…

Eurofutball: két év kimaradt, de most újra trófeát nyertek

NSO
-
  Ma 17:04 Foci

A Basel 2–1-re legyőzte a Thunt a labdarúgó Svájci Kupa vasárnap megrendezett döntőjében, ezzel fennállása során 13. alkalommal hódította el a serleget, és utolérte a Siont a svájci örökranglista második helyén.

Milliók néznek az interneten egy nőt, aki úgy üget, mint egy ló

444
-
  Ma 16:17 Színes

Ezúton köszönjük Galileo Galileinek, Johannes Gutenbergnek, Isaac Newtonnak, Nikola Teslának, René Descartes-nak, Blaise Pascalnak, Alan Turingnek, Neumann Jánosnak és a sok ezer briliáns elmének, hogy segítettek eljuttatni az emberiséget ebbe az időpillanatba. Megérte.