Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pálinkás József pártja is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz

HVG
-
 Ma 20:11Belföld

Az Új Világ Néppárt a kiábrándult Fidesz-szavazókat, és a bizonytalanokat is meg akarja szólítani.

„Megfelelő odafigyeléssel” a gyártói figyelmeztetés ellenére is alkalmazható az orosz vakcina az Ogyéi szerint

SzMo
-
 Ma 20:10Belföld

Maga a Szputnyik V gyártója hívja fel a figyelmet arra, hogy bizonyos betegségekben szenvedőknél óvatosnak kell lenni az oltóanyag használatával.

Kásler: az angliai mutáció ellen is hatékony készítményt engedélyeztek Magyarországon

Engedélyeztek Magyarországon egy, a koronavírus új típusú, angliai mutációja ellen is hatékony készítményt - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kedden a Facebook-oldalán. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel azt közölte: az egyik leghatékonyabb Covid-ellenes hatóanyag első szállítmánya szerdán…

A Kolchicint és az Ivermektint sem regisztrálták a Covid-19 elleni gyógyszerként

ma7.sk
-
 Ma 19:48Életmód

A Kolchicint és az Ivermektint sem regisztrálták a Covid-19 kezelésére szolgáló gyógyszerként – tájékoztatott a közösségi hálón az Állami Gyógyszerellenőrzési Hivatal.

Elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy koronavírus elleni beoltását Romániában

Romániában az oltóanyag hiánya miatt tíz nappal elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy oltását - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Valeriu Gheorghita katonaorvos, az oltási kampány koordinátora.

Soron kívül beoltották koronavírus ellen Gyöngyös ellenzéki polgármesterét

Hiesz György állítása szerint a kórház személyzete egy idősotthonba ment beoltani az ott lakókat, de több oltást vittek magukkal, mint amire szükség volt. Több tucat vakcina megmaradt, ebből kapott ő is.

Díszdoktori címet kap a koronavírus elleni vakcina magyar feltalálója

Karikó Katalin kitüntetését a Szegedi Tudományegyetem szenátusa egyhangúlag támogatta.

Meghalt egy idős férfi Szlovákiában, miután megkapta a koronavírus elleni oltást

Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a koronavírus elleni vakcinával - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség kedden.

A téli hideg ellenére ki kellett lakoltatni egy angyalföldi társasház összes lakóját

Az épület, melynek állapota 30 éve ismert, mégsem újították fel, életveszélyessé vált. A lakók fele másik ingatlanba költözhet, 14 család azonban nehéz helyzetbe került. A lakók és az önkormányzat most egymásra mutogatnak.

Meghalt egy idős férfi, miután beoltották koronavírus ellen Szlovákiában

A 79 éves férfi több krónikus megbetegedésben is szenvedett.

A téli hideg ellenére ki kellett lakoltatni egy angyalföldi társasház összes lakóját

Az épület, melynek állapota 30 éve ismert, mégsem újították fel, életveszélyessé vált. A lakók fele másik ingatlanba költözhet, 14 család azonban nehéz helyzetbe került. A lakók és az önkormányzat most egymásra mutogatnak.

Engedélyezték az egyik leghatékonyabb koronavírus elleni készítményt Magyarországon

Magyarország Európában elsőként alkalmazhatja a bamlanivimab nevű gyógyszert, ami a brit mutáns ellen is hatásos. Összesen 6236 ampulla érkezik belőle.

Antiszemitizmus elleni stratégiát készít az Európai Unió

Az Európai Bizottság az antiszemitizmus elleni küzdelem jegyében és az európai zsidó élet előmozdítása érdekében stratégiát dolgoz ki ebben az évben, ezzel támogatni kívánja az európai uniós tagországok tevékenységét az említett területeken - jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az auschwitz-birkenaui náci…