Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vasárnap a Garmin Trail Zone Cyclo-cross versennyel zárul a Magyar Kupa

Bikemag
-
 Ma 18:46Sport

Január 24-én Székesfehérvár mellett Iszkaszentgyörgyön rendezik a Cyclo-cross Magyar Kupa utolsó futamát a Garmin Trail Zone Magyar kupafutamot. A pálya és a verseny is teljesen új a hazai cyclo-cross világában, ezért erről beszélgettünk a verseny rendezőjével, Skoff Gáborral. Bikemag: Ez lesz az első cyclo-cross versenyetek, mi vezetett idáig,…

A kormány szerint "alaptalan rémhír", hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek Magyarországon - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) kedden az MTI-vel.

A kormány szerint rémhír, hogy pünkösdig zárva tartanak a szállodák és éttermek

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a korábbi nyilatkozatok alapján azzal számolt, május közepe előtt nem lesz nyitás, és erről értesítették tagjaikat is. Rogán Antal minisztériuma közölte, ilyen döntés nem született.

Pünkösdig zárva lesz az ország? A kormány szerint ez alaptalan rémhír

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy Magyarországon Pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek - közölte szerkesztőségünkkel a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Az EU szerint nem szabad diszkriminálni az oltást elutasítókat

Megkezdték a felkészülést az oltási útlevelek bevezetésére, azonban sokak szerint életképtelen az ötlet.

Navalnij-ügy: újabb szankciókat sürget az Európai Parlament

Az Európai Parlament plenáris ülése csütörtökön állásfoglalást fogad el Navalnij letartóztatásáról.

A pécsi virológusok szerint, ha az EU és a magyar hatóságok is engedélyezik, érdemes beadatni a kínai vakcinát

A szakértők azt írják, ígéretes az oltóanyag, és nem igaz, hogy elavult vagy rossz technológián alapulna.

A fogyasztóvédelem szerint az üzletek harmada nem tünteti fel helyesen az árakat

A tavaly vizsgált csaknem ötezer bolt bő harmadában, nagyjából 1700 üzletben hiányosan tüntették fel az árakat a fogyasztóvédelem szerint.

A londoni játékok egyik főszervezője szerint valószínűtlen, hogy lesz idén olimpia

"Ha a mostani japán rendezők helyében lennék, terveket készítenék a lemondásra vonatkozóan" - tette hozzá.

Sólymos szerint az Összefogás piszkos játékot játszik; Forró Krisztián úgy érzi, mintha a decemberi történések folytató…

Sólymos László (Híd) pártelnök szerint „piszkos játékot játszik” az Összefogás, mert nem mondott igazat a keddi tárgyalásokról kiadott sajtónyilatkozatukban. „Azt, hogy a decemberi botrányos Facebook bejegyzés és sajtó után ma, a tárgyalásokat követően egy újabb Összefogás-bejegyzés született a Facebookon, piszkos játéknak gondolom,…

Kautzky Armand szerint az idősebb korosztály számára a legfontosabb a védőoltás beadatása

Nool
-
 Ma 17:30Belföld

Ősszel már átesett a koronavírus-fertőzésen Kautzky Armand, a pásztói Balassi Bálint Színház igazgatója. A színész portálunk megkeresésére elmondta, hogy akkor nagyon rosszul érezte magát, de szerencsére mostanra már felépült.

A tervek szerint az idén valósulhatnak meg a fejlesztések Tófalun

Tófalu a Füzesabonyi járás egyik pici települése, de méretétől függetlenül az ott élők igyekeznek a helyzetükből a legtöbbet kihozni. Ignácz Szabolcs polgármester mondta el a Heolnak, hogyan telt az előző évük, s előretekintett erre az esztendőre is.

A parlamenten kívüli pártok sem támogatják az előrehozott választást

A parlamenten kívüli pártok sem támogatják a Peter Pellegrini által kezdeményezett előrehozott választásokról szóló népszavazást.

Levelet kaptak a hazai étteremesek és szállodások: jobb, ha pünkösd előtt nem számítanak nyitásra - A kormány szerint…

„(...) a kormányzati kommunikáció és a Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatása szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak” - írják a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) körlevelében, amit az utóbbi napokban küldtek el a magyar szálloda- és étteremüzemeltetőknek. Fontos: Pünkösd…