Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Post-Covid szakambulancia hálózatot indítanak a fertőzöttek utógondozására

A hálózat orvosai a Covid-19-fertőzéssel összefüggésbe hozható panaszokkal küzdő betegek kivizsgálását, gondozását és rehabilitációját végzik márciustól.

Hat kérdésből álló „Felvidéki konzultációt” indít az MKP, az egységes magyar pártról kérdezi az embereket az internete…

Internetes konzultáció útján szeretné megtudni a Magyar Közösség Pártja (MKP) a szlovákiai magyarok álláspontját a magyar pártok egyesüléséről. „Támogatja-e a Szlovákiában élő magyar embereket képviselő pártok egyesülését?” – szól a konzultáció első kérdése. Végtelen konzultáció Egyelőre úgy tűnik, hogy a konzultációnak…

A szülőgépnek használt nők háborút indítanak Gileád ellen

HVG
-
 Ma 11:53Életmód

Megjelent A szolgálólány meséje negyedik évadának előzetese, és az is kiderült, hosszú kihagyás után mikor folytatódik a sorozat.

Bérszövetséget alakítottak fővárosi szakszervezetek

Együtt tiltakoznak a béremelés elmaradása ellen.

Színház a la carte címmel indítanak sorozatot

A spanyol és a latin-amerikai irodalmi művek megismertetése a célja a Cervantes Intézet hetente jelentkező, Színház a la carte elnevezésű sorozatának, amely pénteken Vecsei H. Miklós Don Quijote-felolvasásával indul.  

Elegük lett, ezért bérszövetségbe tömörültek a fővárosi szakszervezetek

Bérszövetséget alakítottak azok a fővárosi közszolgáltató cégeknél működő szakszervezetek, amelyek vezetői megelégelték a béremelés halogatását, egészen pontosan a munkáltatók nulla százalékos ajánlatát.

Bérszövetségbe tömörülnek a szakszervezetek, hogy a budapesti önkormányzati cégeknél is béremelést érjenek el

Nem fogadják el a szakszervezetek a fővárosi önkormányzattól és cégeitől érkező nulla százalék körüli béremelési ajánlatokat, ezért közösen, bérszövetséget alkotva lépnének fel.

Bepöccentek a budapesti szakszervezetek, bérszövetséggel kényszerítenék ki a fizetésemelést

Bérszövetséget alakítottak azok a fővárosi közszolgáltató cégeknél működő szakszervezetek, amelyek vezetői megelégelték a béremelés halogatását, egészen pontosan a munkáltatók nulla százalékos ajánlatát. A szövetség várható akcióinak, valamint a fővárossal folytatott tárgyalásoknak a koordinálását Kordás László, a Magyar Szakszervezeti…

Az európai közszolgálati műsorszolgáltatók továbbra is a SES-sel sugároznak

A SES bejelentette, hogy 2020 folyamán több európai közszolgálati műsorszolgáltatóval is több évre szóló megállapodást kötött, ennek köszönhetően a műholdas TV-vel rendelkező európai háztartások milliói továbbra is világszínvonalú megbízhatósággal sugárzott SD és HD tartalmakat nézhetnek otthonaikban.

190 éves a Generali Biztosító! Programot indítanak az európai gazdaság újraélesztéséért

Az 1831-ben Triesztben alapított Generali idén ünnepli 190 éves jubileumát. Ezt a történelmi évfordulót 2021-ben események sorozatával teszik emlékezetessé a munkavállalók, a tanácsadók, az ügyfelek és a közösségek számára mindazon országokban, amelyekben a Generali jelen van.

Ezeket kérik a magyar postás szakszervezetek a koronavírusra való tekintettel

Kiderült, hogy a magyar postás szakszervezetek 100%-os táppénzt kérnek a munkavégzés közben megfertőződött kollégáiknak a koronavírus idején.

Ahogy a csövön kifér, úgy népszerűsíti a jobboldali és közszolgálati média a kínai vakcinát

Népszava
-
 Tegnap 06:00Belföld

Nagy erőkkel népszerűsíti a kínai vakcinát a kormányhoz húzó sajtó, miközben a nyugati oltóanyagoknak jóval kevesebb figyelmet szenteltek.

A postás szakszervezetek 100 százalékos táppénzt kérnek a munkavégzés közben megfertőződötteknek

A foglalkozási megbetegedés szabályai szerinti 100 százalékos táppénzt javasol a munkavégzés közben koronavírussal megfertőződött és a kényszerkarantén miatt távolmaradó munkatársak számára a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége (POFÉSZ) és a Kézbesítők Szakszervezete (KÉSZ), ennek érdekében levélben fordultak a…

100 százalékos táppénzt kérnek a postás szakszervezetek

A foglalkozási megbetegedés szabályai szerinti 100 százalékos táppénzt javasol a munkavégzés közben koronavírussal megfertőződött és a kényszerkarantén miatt távolmaradó munkatársak számára a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége (Pofész) és a Kézbesítők Szakszervezete (Kész), ennek érdekében levélben fordultak a…