Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

444 nap, amely megrengette

Negyven éve ért véget a 444 napig tartó iráni túszválság. A kerek évforduló egybeesik Joe Biden elnöki beiktatásával és aktuálissá teszi a kérdést: a Trump-évek keménykedése után várható-e enyhülés az amerikai-iráni viszonyban?

Kodolányi – diploma karnyújtásnyira! Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet?

fmc
-
 Ma 14:09Karrier

Ha ezeken gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves jubileumi tanévét ünneplő magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Íme az okosnyakörv, amely megmutatja kutyánk hangulatát

A Petpuls Lab által kifejlesztett okosnyakörv a mesterséges intelligencia segítségével öt különböző hangulatot képes beazonosítani.  A dél-korai startup okoskészüléke kedvencünk ugatásából képes következtetéseket levonni, például arra vonatkozóan, hogy a kutyus boldog, nyugodt, izgatott, mérges vagy szomorú. A nyakörvhöz egy…

Egy olyan állami részleg szűnhet meg, amely a szélsőséges csoportok működését igyekezett feltartóztatni

A koalíciós képviselők rossz hírként értékelik, hogy a Speciális Ügyészség (Úšp) szélsőségesekkel foglalkozó bűnügyi részlege megszűnhet, mivel ezzel gyengülne a szélsőségesek elleni harc.

A ValóVilág 10 szerkesztési elvei látszólag megdöbbentették a közmédiát

Filmsor
-
 Ma 10:37Film

Szerintük az M1 többszöri megkeresésének köszönhető, hogy most illemtanórán vesznek részt a játékosok. A A ValóVilág 10 szerkesztési elvei látszólag megdöbbentették a közmédiát bejegyzés először a Filmsor oldalon jelent meg.

Az a cég nyerte ötmilliárddal drágábban a Lánchíd tendert, amely partizni hívta Karácsony helyettesét

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jelentette be, hogy az A-Híd Zrt. újíthatja fel a Lánchidat. Mint kiderült a tervezettnél 5 milliárd forinttal drágábban.

Talán tavasszal végre felveszik a Jóbarátok különleges epizódját

SG
-
 Ma 10:03Film

Biztos, hogy sor fog kerülni a Friends-összeröffenésre.

Donald Trump: „A mozgalom, amelyet elindítottunk, csak a kezdet”

Saját elnökségének eredményeit dicsérte búcsúbeszédében a leköszönő amerikai elnök, Joe Bidennek pedig sok szerencsét kívánt.

Trump a búcsúbeszédében: "a mozgalom, amelyet elindítottunk, csak a kezdet"

Az USA leköszönő elnöke egyébként békésebb hangnemet ütött meg a beszédben. Azt is kijelentette, hogy az Egyesült Államok gazdaságilag minden más országnál jobban teljesített a koronavírus-járvány idején.

Óriási rekorddal indítja az évet közmédia

Január 20. és február 21. között több mint ötven labdarúgó-mérkőzést közvetít az M4 Sport, az M4 Sport+, a Duna World és az m4sport.hu.

Trump búcsúzóul: "a mozgalom, amelyet elindítottunk, csak a kezdet"

Az USA leköszönő elnöke egyébként békésebb hangnemet ütött meg a beszédben. Azt is kijelentette, hogy az Egyesült Államok gazdaságilag minden más országnál jobban teljesített a koronavírus-járvány idején.

Kemenesi Gábor: Nincs kormány, amely bevállalná, hogy kétes eredetű szert adasson be nekünk

Mi kivetnivaló van a kínai és orosz vakcinában, és miért lehetnek jók? Mire készüljön az egészségügy?

Összeszedték a pécsi virológusok, mit lehet tudni a kínai vakcináról, amelyből a kormány rendelt

Azt írták, hogy amennyiben a hármas tesztfázisban is megmarad a vakcina kedvező profilja, és az uniós, illetve a hazai szakhatóság is jóváhagyja és engedélyezi, beadatnák maguknak a Sinopharm védőoltását.