Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Azon dolgozik a kormány, hogy a Mátrai Erőmű gáztüzelésű legyen

Az erőmű a hazai teljes szén-dioxid-kibocsátás 14 százalékáért felel jelenleg.

Ferenc pápa helyén hagyta a szexuális visszaélések eltussolásával vádolt kölni érseket

Euronews
-
 Tegnap 19:09Külföld

Bár súlyos hibákat vétett az érsek a kommunikáció terén, de jogi felelősség nem terheli.

Könnyen megfizethető 5G okostelefonon dolgozik a Samsung

Az új Galaxy modell a belépő kategóriát képviselné az 5G telefonok piacán, és akár 50 MP-es kamerát is kaphat.

A szexuális erőszak növeli az áldozatoknál a demencia és a sztrók kockázatát

444.hu
-
 Tegnap 18:42Baleset-bűnügy

Ugyanis az elszenvedett trauma zavarokat okoz az agy vérkeringésében.

Korrupcióval vádolta meg a NAKA a korábbi miniszter rokonát

Nyitókép: SITA/Branislav Bibel   Pénteken őrizetbe vette és korrupcióval vádolta meg a NAKA Štefan Žigát, Peter Žiga (Hlas-SD) korábbi gazdaságügyi miniszter, jelenlegi parlamenti képviselő rokonát. A speciális ügyész kérvényezte a férfi vizsgálati fogságba helyezését, melyről a bíróság szombaton délután dönt.   A hírről elsőként a TV Joj…

Bíróság elé áll Ausztráliában a pedofíliával vádolt Malka Leifer

Neokohn
-
 Tegnap 15:05Külföld

Malka Leifer 70 rendbeli szexuális bántalmazás miatt bíróság elé fog állni, miután egy ausztrál bíró megállapította, hogy elegendő bizonyíték van arra, hogy az esküdtszék bűnösnek találhassa.

Új drogstratégián dolgozik a főváros

Új fővárosi drogstratégiát dolgoznak ki, és ennek első lépése, hogy kutatást készítenek Budapest kábítószerügyi helyzetéről - közölte Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A Velencei-tó kritikus vízszintjének javításán dolgozik a vízügy

A Velencei-tó kritikus vízszintjének javításán dolgoznak a vízügy szakemberei; vasárnaptól többnapos üzempróbát tartanak, hogy megállapítsák, milyen hatással van a tó vízminőségére és élővilágára, ha megkezdik a vízpótlást a Pátkai-tározóból a tóba - tájékoztatta az Országos Vízügyi Főigazgatósgóág (OVF) pénteken az MTI-t.

14 év után felmentik a gyilkossággal vádolt Balla Irma fiát

Balla Irma ártatlanul meghurcolt fia, Schönstein Sándor végre elégtételt kaphat. Hiába kért perújítást a gyilkos D. Lajos, a bíróság jogerősen elutasította. Balla Irmát, a fideszes debreceni önkormányzati képviselőt 2007 húsvétján feszítővassal gyilkolták meg a lakásán. Először a fiát, Schönstein Sándort gyanúsították a gyilkosággal. A férfi a nyom

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

444.hu
-
 Tegnap 09:45Mobiltech

Nemcsak azt figyelné, hogy mit írunk be a telefonunkba, de azt is, hogy milyen sebességgel, és milyen gyakran gépelünk félre.

Szinetár Miklós új rendezésében Szinetár Dórával és Makranczi Zalánnal dolgozik

Október 22-én ismét premiert tart a Szentendrei Teátrum! A színház igazgatója, Lőrinczy György ötlete valósul meg Karinthy Ferenc Dunakanyar című darabjának bemutatójával.

A Velencei-tó kritikus vízszintjének javításán dolgozik a vízügy

A Velencei-tó vízpótlása a Pátkai-tározóból csak abban az esetben indítható el, ha az ott tárolt víz minősége nem veszélyezteti a tó állapotát.

Szijjártó: a szélsőséges ideológiáktól és a szexuális propagandától is meg kell óvni a kiskorúakat

A világjárvány egyik fontos következménye, hogy az élet egy jelentős része a virtuális térbe szorult vissza, így rengeteg tapasztalatlan felhasználó lépett fel az internetre, akik könnyű prédát jelentenek a kiberbűnözők számára, és a gazdasági bűnözők mellett a szélsőséges ideológiáktól és a szexuális propagandától is meg kell óvni a kiskorúakat …

Kitartóan dolgozik céljai eléréséért a kitüntetett egri tűzoltó

Eger Kiváló Tűzoltója kitüntetésben részesült augusztus 20-án Fazekas Gábor tűzoltó főtörzsőrmester. A szakembert pályafutásáról kérdeztük az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.