Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 424 hír

Biden: ma a demokrácia ügyének győzelmét ünnepeljük

ma7.sk
-
 Ma 20:04Külföld

"Ma nem egy jelölt, hanem egy ügy, a demokrácia ügyének győzelmét ünnepeljük" - mondta beiktatási beszédében Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke szerdán Washingtonban.

Ma ünnepelné születésnapját Molnár Csilla

Kaposváron született, Fonyódon, egy vendéglátós családban nevelkedett, kozmetikus szeretett volna lenni. Komoly tervei voltak, ám egy szépségverseny miatt végül végett vetett az életének. Molnár Csilla 52 éves lenne. 1986. július 16. A temetés. Minden ugyanolyannak tűnik, mint egy szokás nyári napon. Szikrázó napsütés és forróság. A város a

Dániában most ünneplik a kolbászoskocsik 100 éves jubileumát

Travelo
-
 Ma 19:18Recept

Bár egyszerű és hétköznapi ételnek tűnik, a hot dognak minden országban más története van.

Biden: Ma a demokrácia győzelmét ünnepeljük

"Ma nem egy jelölt, hanem egy ügy, a demokrácia ügyének győzelmét ünnepeljük" - mondta beiktatási beszédében Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke szerdán Washingtonban.

"Ma nem egy jelölt, hanem egy ügy, a demokrácia ügyének győzelmét ünnepeljük" – beiktatták Joe Bident az Egyesült …

Biden beiktatásán Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama volt elnökök is megjelentek, viszont nem jött el a leköszönő Donald Trump. Ő az első amerikai elnök 1869 óta, aki nem vesz részt utódja beiktatásán. Trump alelnöke, Mike Pence jelen volt a ceremónián.      A Capitolium két héttel korábbi ostroma, valamint a…

Amerikai beiktatási ünnepségek: erős jelképek

Minden négy évben amerikaiak milliói követik figyelemmel a hatalom békés átadását, Amerika történelmének meghatározó pillanatait.

Elképesztő történet, diákokkal szexelt a budapesti igazgatóhelyettes

Egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Emlékkoncerttel ünnepelt a bukaresti Magyar Kulturális Intézet

Online közvetített Bács Lajos-emlékkoncerttel ünnepelte kedden a bukaresti Magyar Kulturális Intézet a magyar kultúra napját.

Újra van remény! – Hiller István világos mondatokkal üzent a tüntető diákoknak

A többi egyetem elleni támadás mellett látlelete a magyar felsőoktatás ideológiai lepusztításának az SZFE ügye, amit egy új kormány részeként jövőre visszafordítana az MSZP – hangsúlyozta dr. Hiller István, a párt országgyűlési képviselője, oktatási szakpolitikusa kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. „A jelenlegi intézmény nem…

Ártatlan ünneplésnek indult, 18-an fertőződtek meg koronavírussal a rokonságban

Az anyuka koronavírusos tüneteket is mutatott a nagy családi összejövetelen, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Azóta ketten kórházba kerültek.

Különleges online koncertet adtak megyénk Junior Prima díjasai

A Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskolában a minap négy Junior Prima díjas egykori növendék – Balázs István gordonkaművész, ifj. Gelencsér János népzenész, népzenetanár, Kiss Péter zongoraművész és Kubinyi Júlia népdalénekes – adott különleges távkoncertet a közönségnek.

Az egriek esélyt sem adtak ózdi ellenfelüknek

Heol
-
 Ma 15:44Sport

Gyorsan döntésre vitte az NB I/B-s ellenfelével szembeni találkozót az SBS-Eger csapata.

76. születésnapját ünnepli a Doktor Balaton sztárja

A Jászai Mari-díjas, érdemes művész meglepő módon ünnepel.