Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kedden életbe lép az idősek vásárlási idősávja

Kedd 0 órától hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) a 08.00 óra és 10.00 óra közötti időszakban vásárlási idősávot kapnak az idősek. Újabb, a járvány lassítását és az idősek védelmét szolgáló intézkedés lép életbe. A kormány elfogadta az Idősek Tanácsa javaslatát, és a keddi…

Kapkodás, korrigálás – így reagált az ellenzék a vásárlási idősáv bevezetésére

Voltak, akik pozitívan értékelték, és akadtak, akik a kormányt szidták.

Csak Dániában tartják meg a női kézilabda Európa-bajnokságot

November 16-án, 17 nappal az Eb nyitómeccse előtt Norvégia bejelentette, hogy a koronavírus-járvány okán bevezetett korlátozó intézkedések miatt eláll az Eb megszervezésétől.

Megjelent a diplomahonosítás-költségtérítési pályázat

A Magyar Nemzeti Tanács az idén is meghirdette az oklevelek és tudományos fokozatok honosítási vagy elismerési költségeinek támogatására kiírt pályázatot. Az alábbiakban ismertetjük a pályázat

Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az oltás megszervezését

Kolozsvár - Romániában nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik az új típusú koronavírus elleni védőoltás beszerzésének és tárolásának a megszervezését, valamint az ehhez szükséges emberi erőforrások biztosítását - jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő miután az egészségügyi, a védelmi és a belügyminiszterrel tárgyalt az oltási kampány…

Itt vannak a részletek az idősek vásárlási idősávjáról

Délután meg is jelent az idősek vásárlási idősávjáról szóló kormányrendelet. A változtatások keddtől érvényesek.

Nem minden üzletben lesz az időseknek külön vásárlási sávja

A kormányrendelet szerint a 65 évnél idősebbek a nap bármely szakában vásárolhatnak majd.

Megújult Szepesi Gusztáv olimpiai bajnok labdarúgó tatabányai síremléke

Kemma
-
 Ma 19:33Sport

A család, az önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség összefogásából szépült meg a futball-legenda, Szepesi Gusztáv síremléke.

Megkezdődött a pedagógusok tesztelése Heves megyében

Megyénk bölcsődéiben, óvodáiban és iskoláiban is megkezdődött a pedagógusok csoportos tesztelése. A feladatot a Heves Megyei Kormányhivatal szervezi és koordinálja.

Az Iszlám Állam arra kényszerítette a kisfiút, hogy fenyegesse meg Trumpot, most hazatért Amerikába

SzMo
-
 Ma 19:30Külföld

„Édes megkönnyebbülés a hazatérés” – így fogalmazott a most 13 éves Matthew, akit 8 évesen vittek Szíriába, ahol nevelőapja csatlakozott az ISIS-hez.

Rossz napod van? Nézd meg a folyton mosolygó, csodafenekű Jilissát

Player
-
 Ma 19:29Szex

Csupa ragyogás ez a lány, bár ilyen fenékkel nem meglepő. Olyan kisugárzása van, hogy kiakadna tőle a Geiger–Müller-számláló.

Négy év hat életért - 19 éve történt Nógrád megye legsúlyosabb tömegbalesete (fotók)

A rétságiak máig nem tudják elfelejteni azt a 19 évvel ezelőtt történt tragédiát, ami örökre megváltoztatta az életüket.