Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mourinho úgy véli, hogy a bajnoki cím megszerzése miatt nyomás lesz a Chelsea-n

A listavezető együttes portugál trénere kiemelte: a nyári átigazolási piacon a Chelsea nagybevásárlása jelentősen megnövelte a londoni rivális esélyeit a bajnoki címre. Ő hasonlót élt át, amikor korábban a Chelsea, a Real Madrid és az Internazionale edzője volt. "Amikor favoritnak számítasz, pontosan tudod, hogy miért vagy az. Ezt el kell…

Fenyő Miklós elhalasztotta dalpremierjét a gyász miatt, de ma este már látható lesz

Az egész országot megrázta a legendás zenész, Balázs Fecó (†69) halála. Zenésztársai is egyenként emlékeztek meg róla és fájdalommal búcsúztak el tőle.

Nem kötelező a maszkviselés az autizmussal és a fogyatékkal élőknek sem

Behír
-
 Ma 15:08Belföld

Az autisták mellett az értelmi fogyatékossággal élők is mentesültek a kötelező maszkviselés alól. November végén, egy hét különbséggel jelent meg az erről szóló két kormányhatározat. A döntés értelmében, aki tudja igazolni betegségét, azt nem büntethetik meg a maszkhasználat elmulasztása miatt.

Tömegek váltanak elektronikus számlafizetésre a járvány miatt

Novemberben ismét megrohamozták a Díjnetet: az átlagos duplájára ugrott a regisztrációk száma.

Hatmilliós bírság a polgármester miatt

A polgármesteri hivatal alkalmazottai milliós összegeket kaptak egy uniós támogatásból Badacsonytomajon.

A zalaegerszegi kórház szerint senki sincs veszélyben a bajos lélegeztetőgépek miatt

Hatszor annyi gépük van, mint amennyit jelenleg használnak, leállás esetén kicserélik az eszközt.

Felpörgött a Díjneten az elektronikus számlafizetés a járvány miatt – Ön regisztrált már?

Novemberben az átlagosnak a duplájára, kilencezerre ugrott a regisztrációk száma a Díjneten, így a március-áprilisi csúcs után, a járványügyi korlátozásokkal összefüggésben ismét egyre többen térnek át számláik elektronikus fizetésére The post Felpörgött a Díjneten az elektronikus számlafizetés a járvány miatt - Ön regisztrált már? first…

Üzemanyaglopás miatt tartottak házkutatásokat

Több, ügyészi felügyelet alatt zajló házkutatást is tartott a rendőrség és a csendőrség Maros megye területén szombaton.

A koronavírus miatt lett kelendőbb a gumi

- Jelentősen befolyásolja az autógumi-értékesítést a koronavírus, legalábbis az látszik az idei statisztikából. Az emberek elkezdtek odafigyelni az autójukra, idén kevesebbet utaztak, így a megmaradt pénzt egyebek mellett gumira költik. Idén nyáron elmaradt az uborkaszezon, folyamatosan volt munka. Most pedig szinte megszakadunk, egyre…

Jászberényi piac: olcsóbb lett a fokhagyma és a szőlő ára

Szoljon
-
 Ma 14:00Belföld

Hírportálunk ezen a héten is kilátogatott a jászberényi piacra, ahol összeállítottunk egy árlistát az ott található termékekből.

A koronavírus miatt megváltozott álmainkat gyűjti egy múzeum

A koronavírus-járvány alatti álmaik megosztására kérte fel a brit főváros lakóit a London Múzeum, amely a kanadai Nyugat-Ontariói Egyetemmel együttműködve nyitja meg gyűjteményét az álmok előtt. Foteini Aravani, az intézmény digitális tartalommal foglalkozó kurátora szerint a Guardians of Sleep (Álmok őrzői) elnevezésű projekt a múzeum…

Szemből érkező miatt ütközhetett betonáteresznek egy VW kisbusz Sótonyban

A Sárvár felől Kám irányába tartó osztrák rendszámú kisbusz vezetője először erősen fékezett, majd jobbra húzta a kormányt és a jármű a jobb elejével betonáteresznek ütközött a csütörtökön délután történt balesetben.

Újabb Volánbusz-állomásokon lesz kötelező a jegyelővétel

A társaság a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a pénztári nyitvatartás időszakában kötelező elővételt vezet be december 1-jétől.