Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Bélyegek – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 22:25Vélemény

 A legnagyobb jóindulattal sem mondható, hogy nyolcvan évvel ezelőtt méltón emlékezett volna meg a sportközvélemény az MLSZ születésnapjáról. A

Jakab Péter elindul a miniszterelnök-jelöltségért

Legkésőbb október 23-án egy színpadon fog állni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje 106 képviselőjelölttel, hogy együtt váltsanak kormányt és együtt váltsanak korszakot - mondta a közösségi oldalán publikált videóban az egy éve a Jobbik elnökévé választott Jakab Péter.

Jakab Péter bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek

Online közvetített évértékelő beszédében jelentette be a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, hogy indul a miniszterelnöki pozícióért.

Balázs Péter távozik a Szolnoki Szigligeti Színház éléről

Nem adott be pályázatot Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház jelenlegi igazgatója a 2020 decemberében kiírt vezetői posztra.

Jakab Péter bejelentést tett a Facebook-oldalán

„Ez a kormány annyiszor átverte már a magyar nemzetet, hogy azt sem hisszük el nekik, amit kérdeznek.”

Jakab Péter fontos bejelentést tett

A Jobbik elnöke évértékelőjében beszélt az előválasztásról, amin miniszterelnök-jelöltként indulna.

Jakab Péter is indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson

Márki-Zay, Fekete-Győr szintén aspirál, Dobrevről és Karácsonyról még nem tudni.  Indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson a Jobbik elnöke. Jakab Péter ezt a Facebook-oldalán jelentette be. A Jobbik elnöke azt is közölte,  veresége esetén támogatja győztest. Jakab szerint az előválasztáson a nép fogja eldönteni, ki méltó arra,…

Jakab Péter elárulta, mikor derül ki, ki az ellenzék kormányfőjelöltje

A fogyatkozó támogatottságú, Gyurcsánnyal összeálló Jobbik elnöke elárulta, hogy legkésőbb mikor derül ki, ki az összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Jakab Péter: “ha a nap végén mást kell támogatnom, úgy a nemzetért azt is megteszem” – bejelentkezett miniszterelnö…

Elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson – jelentette be Facebook-oldalán közzétett évértékelő videójában a Jobbik elnöke. Jakab Péter hozzáfűzte: "2020 a kormánynak a vég kezdete, az országnak viszont az újrakezdés lehetősége. 2021-ben éljünk ezzel a lehetőséggel!"

Jakab Péter indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson

Ha ő nyer, elvállalja a kormányfőjelöltséget, ha más győz, akkor őt is támogatni fogja – jelentette ki.

Bod Péter Ákos: Nincs pénz még egy válságra

A költségvetési parlamenti bizottság azért ült össze, hogy megvizsgálja pontosan miért és mennyire szállt el a költségvetés. A bizottság kormánypárti tagjai nem vettek részt az ülésen. Bod Péter Ákos közgazdász aggályosnak tartja érdektelenségüket, hiszen a helyzet megkívánta volna, hogy hatékonyabbb módszerekkel készüljenek fel a tavalyihoz…

Jakab Péter bejelentette: indul a miniszterelnöki posztért

Jakab Péter Facebookon közzétett évértékelő beszédében jelentette be, hogy ringbe száll az ellenzék miniszterelnök-jelöltségéért – vette észre a Blikk. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án. A Jobbik elnöke azt mondta, a parlamentben a 133 leggyávább magyar…

Hiszékeny embereket sodort bajba Hajdú Péter, Berki Krisztián és LL Junior

Media1
-
 Tegnap 19:58Média

Mindhárom tévéből ismert celeb pénzügyi veszteségbe sodorta a hiszékenyebb embereket. Több videónk is van a történtekről.

Jakab Péter indul az ellenzéki előválasztáson

A Jobbik elnöke Facebookon jelentette be indulását a miniszterelnök-jelölti előválasztáson.