Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már az Everesten is terjed a koronavírus, több pozitív eset van

Az Everest hegymászóinak legalább egyike megfertőződött az új típusú koronavírussal, miután egy év utá újra megnyitották a világ legmagasabb csúcsát. 

Egy százhalombattai család mind a négy tagja meghalt koronavírus-fertőzés miatt

  „Szomorúan értesültem arról a megrendítő hírről, hogy az Óvárosban élő Varga család mind a négy tagja a Sars-CoV-2 vírus áldozata lett” – írta Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere. Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti, nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek…

Magyar tévériportról tárgyal az Európa Tanács

A Kérdésekkel provokált az újságíró című M1-összeállításról meg fogják kérdezni a magyar kormányt is.

Klímacsúcs - Duda: Lengyelország 2040-ig hetven százalékról tizenegyre csökkenti a szénalapú áramtermelés arányát

A klímaügyeket "kivételes figyelemben" részesíti a közép- és kelet-európai uniós tagállamokat tömörítő Három Tenger Kezdeményezés.

Lengyelország 2040-ig hetven százalékról tizenegyre csökkenti a szénalapú áramtermelés arányát

Varsó – Ezt jelentette be Andrzej Duda lengyel elnök pénteken, az amerikai kormányzat által szervezett virtuális klímavédelmi csúcstalálkozón.

6 év börtönt kapott az a férfi, aki egy SZFE-s maszk miatt támadt meg egy nőt a csepeli buszon, korábban egy újságírót …

Gyorsított eljárásban, hat év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki februárban megkéselt egy nőt a csepeli 151-es buszon, mert SZFE feliratú maszkot viselt. SZFE-s maszkban volt az egyik utas Ahogyan arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, hogy egy férfi 2021. február 25-én reggel felszállt egy Csepelen közlekedő autóbuszra. A járványügyi in

Pénzt hozott a koronavírus az Audi Hungaria munkavállalóinak

Úgynevezett Covid-bónusszal jutalmazza az Audi Hungaria Zrt több mint 12 ezer munkavállalóját, a vállalat ezzel fejezi ki köszönetét és elismerését a járvány miatt nehezített helyzetben is helytálló munkavállalóinak - közölte pénteken a vállalat.

Nem csak Soros pénze jön Szlovákiába, hanem ideológiája és a módszerei is

Közvetlenül Soros Györgyhöz köthető tulajdonosokhoz kerül Szlovákia egyik országos lapja, a SME. Az eddig oligarchakézen lévő Petit Press kiadó megvásárlása a felvidéki magyar nemzeti konzervatív olvasók számára azt jelenti, hogy kíméletlen ideológiai, lejáratásoktól hemzsegő mediális harcra kell felkészülnünk. Mert Sorossal nem csak a…

Veszélyesebb a koronavírus a várandósokra és az újszülöttekre, mint eddig gondolták

Az eddig ismertnél nagyobb a Covid-19 betegségből fakadó komplikációk kockázata a várandós nőknél és újszülöttjeiknél - állapította meg egy brit kutatók által pénteken közzétett tanulmány.

Drámai a járványhelyzet Peruban, átlagosan ötpercenként belehal valaki a koronavírusba

A koronavírus-járvány legsúlyosabb pillanatait éli át Peru, ahol jelenleg átlagosan ötpercenként halnak bele a fertőzésbe. A dél-amerikai országban annak ellenére lazítottak a megelőző intézkedéseken, hogy a vírus brazil variánsa miatt a járvány gyorsabban terjed.