Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: vásárhelyi tapasztalatok szerint a tünetek enyhítésére hatásos a favipiravir

Hódpress
-
 Ma 11:18Megyei

Több mint 50 doboz Favipiravir gyógyszer fogyott az elmúlt hónapban egy vásárhelyi gyógyszertárban. A készítményt a háziorvosok írhatják fel, a páciensek koronavírusos tüneteinek enyhítésére. A kúraszerűen alkalmazott 40 szemes gyógyszer egy vásárhelyi háziorvos szerint nem csodaszer, de több esetben megakadályozta a súlyos…

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit

Az ittas járművezetés gyanúja miatt közlekedési balesetnek indult ügy vizsgálata bűnügyi szempontok szerinti helyszíneléssel folytatódott.

Minden kultúra egyenlő: földvita miatt irtottak ki egy családot egy afgán mecsetben

A tömeggyilkosságra a ramadán hónap miatt elrendelt napi böjtöt lezáró esti imán került sor.

A koronavírus-járvány sem állította meg a fejlődésben Kishartyánt

Nool
-
 Ma 11:14Belföld

A koronavírus-járvány sem állította meg a fejlődésben Kishartyánt, hiszen a nyertes pályázatoknak köszönhetően több beruházás is megvalósult a településen az elmúlt hónapokban.

Koronavírus: így változik a Bkk járatok menetrendje a hétfői iskolanyitás miatt

A járványügyi intézkedésekhez igazodva április 19-től, hétfőtől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai - közölte a társaság vasárnap az MTI-vel.

Év végére lehet hatékony gyógyszer a koronavírusso betegek számára

Szlávik János szerint a vakcina és a gyógyszer segítségével ennek az évnek a végére túl lehet Magyarország a járványon.

Kiderült! Semmit sem ér a felületi fertőtlenítés a koronavírussal szemben

Life
-
 Ma 11:00Bulvár

A legtöbben folyamatos fertőtlenítéssel próbáljuk magunktól távol tartani a koronavírus fertőzést. Vannak, akik a boltból hazavitt élelmiszerek csomagolását is erős fertőtlenítőszerekkel törlik át. Ám a szakértők szerint a legújabb kutatások azt mutatják, hogy ez teljesen felesleges, hiszen a vírus molekulái a levegőben terjednek.

Pécsi bölcsődékben és óvodákban is megjelent a koronavírus

Két óvodában 17 kisgyerek, két bölcsődében pedig 21 kisgyerek került karanténba. Közben Pécsváradon már december óta tesztelnek. A harmadik hullámban 400 tesztet végeztek, átlagosan ezek fele lett pozitív. Az akciót a szülők kezdeményezték, és sem a gyerekeknek, sem a pedagógusoknak nem kell érte fizetniük. 

Koronavírus: a nyaralásfoglaláskor egyben oltásra is lehet regisztrálni Szerbiában

Az utazás lefoglalásakor egyben a koronavírus elleni védőoltás felvételére is lehet regisztrálni ezentúl Szerbiában, ezzel is felgyorsítva az oltás folyamatát, illetve egyszerűsítve az utazást.

Áder János és felesége a koronavírus miatt árván maradt gyerekeknek hoznak létre alapítványt

A köztársasági elnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére alapítványt hoznak létre. Áder felhívta rá a figyelmet, hogy a járvány harmadik hullámában sok fiatal, gyermeket nevelő ember veszti életét, és a kisgyerekeik…

A Haláp-hegyet is elfoglalták a filmesek - május végéig halasszuk el a kirándulást!

Pénteken akartuk újra bejárni a Halápot, hogy tavaszi képeket készítsünk a kibányászott közepű hegyről, de az erős szél miatt későbbre halasztottuk a túrát. Szerencsés döntés volt, mert ahogy utólag kiderült, fel se engedtek volna bennünket a hegytetőre.

Csökkent az óceánok zajszennyezettsége világjárvány miatt

A nemzetközi vizek tavaly márciusban, áprilisban és májusban voltak a legcsendesebbek, nyáron azonban, amikor újra beindult a nemzetközi tengeri kereskedelem, ismét nagyon zajos lett a víz alatti világ.