Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tizenhárom almafát ültettek el a Nemzeti Színház művészei a Trianon-évfordulón

A Nemzeti Színház Trianon 100 rendezvénysorozatának részeként, a Tizenhárom almafa című Wass Albert-bemutatóhoz kapcsolódva a teátrum színművészei csütörtökön elültettek 13 őshonos, oltott almafát – tájékoztatta a színház az MTI-t. A közlemény szerint a március 6-án bemutatandó előadás szereplői Budapesten, Somoskőújfalun,…

Döntő ponthoz érkezett a járvány terjedése a WHO szerint

A kórokozó terjedésének feltartóztatására irányuló erőfeszítések megkettőzésére lenne szükség.

„Emblémája volt egy kornak” – Gyászmisén búcsúztak a nemzet művészétől

Gyászmise keretében vettek búcsút Tornai József Kossuth-díjas költőtől, írótól, műfordítótól, a nemzet művészétől, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagjától csütörtökön a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban.

Ma este nem csak a tengerpart homokja lesz forró

tízpertíz
-
  Ma 17:47 Színes

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Újabb fertőzések Németországban, válságstábot alakított a kormány

Tovább emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Németországban, és a járvány terjedése miatt csütörtökön válságstábot alakított a szövetségi kormány.

Karanténban rekedt egy magyar lány a németországi Tübingenben

A német egyetemi városban karanténba került egy magyar lány egy koronavírusos ismerőse miatt – értesült a Mandiner.hu. A helyszínen kérdezték őt a fejleményekről.

Az igazságügyi miniszter szerint az igazságügyi tárca holtpontra jutott

Parameter
-
  Ma 17:40 Határtalan

Gál hangsúlyozta, hogy a kormány a választások után is működni fog még egy ideig. Miután lejár a megbízatása, pihenni szeretne. Ha kipihente magát, visszatér az ügyvédi praxisához. A miniszter elmondta: új tapasztalatokkal és szélesebb látókörrel távozik a tárca éléről. Arra a kérdésre, hogy hiányozni fog-e neki valami a munkájából, azt…

Koronavírus - Nem törölte minden olasz járatát a Wizz Air

Koronavírus - Nem szünetelnek az olaszországi járatok, de kevesebb közlekedik.

Neves piaristák szerint elhibázott lépés volt a tanárok állásfoglalása

A következő tanévben bevezetésre kerülő Nemzeti alaptantervvel kapcsolatban állásfoglalást fogalmazott meg és küldött körbe az egyházi iskolák pedagógusai részére a...

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét. Mti Az Indiana Jones-sorozat 39 éves történetében Spielberg először engedi át a rendezést egy kollégájának. A széria első epizódja, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben aratott sikert és gyűjtött be négy…

A kormány szerint nincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon, nincs olyan minta, amely azt igazolná, hogy bárki megfertőződött volna - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Tizenhárom almafát ültettek el a Nemzeti Színház művészei

A március 6-i Wass Albert-premier főszereplői 13 magyar településen ültettek almafát.

Nem mutatnak tüneteket a Velencében járt csokonais diákok

Olaszországból érkeztek haza a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium tanulói.

Ettől a videótól biztosan eláll a lélegzete – Mesterséges intelligenciával felvértezett szexbabákkal készült reklámfilm

BorsOnline
-
  Ma 17:30 Színes

A robotokat gyártó RealDoll egy igen megdöbbentő videóval prezentálja, hol is tart jelenleg a fejlesztés. A mesterséges intelligenciával felvértezett gépek már nagyon élethűen imitálják a hús-vér ember reakcióit.