Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nemzetközi gyermeknap kapcsán a kormány számos fontos határozatot fogadott el

Június 1-jén a kabinet számos fontos, a gyermekek védelmével kapcsolatos határozatot vitatott meg és hagyott jóvá.

Egyre kevesebb a COVID-19 eset, a hónap közepétől nyithatnak a bevásárlóközpontok

Egyre kevesebb a súlyos COVID-19 eset – állapította meg kedden késő este a román közszolgálati televízió műsorában Nelu Tătaru egészségügyi miniszter. Mint mondta, valószínűleg június 15-én nyithatnak a bevásárlóközpontok.

Tízmilliárd forintból rendez fenntarthatósági expót a kormány jövőre

Szijjártó Péter szervezi és felügyeli, Áder János pedig fővédnökként szerepel majd a világtalálkozón.

Találkozó Matovič kormányfővel a pozsonyi várban

Igor Matovič, a Szlovák Köztársaság miniszterelnöke nevében számos felvidéki magyar politikai és közéleti személyiség kapott meghívást a június 2-án, kedden este megtartott baráti találkozóra, amelynek helyszíne a pozsonyi vár volt.

Stadion- és vasútépítésre, turizmusra vett el pénzt a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból

HVG
-
  Ma 08:39 Gazdaság

161 milliárd forintot csoportosított át a költségvetésen belül egy határozattal a kormány. A pénz legnagyobb részét, 154 milliárd forintot a Gazdaságvédelmi Alapból veszik el.

Majd a Kormányhivatal megmondja: kell-e tényleg fizetni a teraszoknak közterület-foglalási díjat

Amikor megjelent a védelmi intézkedésekről szóló, május 4-i kormányrendelet, sok vendéglátós fellélegzett: ebben szerepelt az a kitétel, hogy "a vendéglátó üzlet üzemeltetőjének e rendelet hatálybalépésétől 2020. szeptember 1. napjáig nem kell a közterület-használati díjat megfizetnie a vendéglátó üzlet közterületen működő terasza…

Simán visszaszivattyúzott magának a kormány több mint 160 milliárdot a "járványalapokból"

Népszava
-
  Ma 08:27 Gazdaság

Az oligarchák kedvenc terepe a vasút és a turizmus, ide vaskos összegek jutnak, de a sportrendezvényeknek sem kell nélkülözniük.

Tízmilliárdért rendez expót jövőre a kormány

24.hu
-
  Ma 08:25 Belföld

A világtalálkozóval összefüggő beszerzéseket mentesítik a központi beszerzési tilalom alól.

Koronavírus: a kormány elkezdte kiosztani a 33 milliárdot

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő európai uniós pályázat keretében - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerdán.

Nemzetközi befektetők is támogatják a kormány zöld programját

A 1,5 milliárd euró értékben kibocsátott, 15 éves futamidejű kötvényekből befolyó források kizárólag „zöld” beruházásokra használhatók fel.

Példátlan gesztus a Trianon-évfordulón a szlovák kormányfőtől

A magyar nemzeti közösség memoranduma című dokumentumot adta át Igor Matovic szlovák kormányfőnek kedden a Magyar Közösség Pártjának (MKP) küldöttsége azon a pozsonyi várban tartott találkozón, amelyen a miniszterelnök szlovákiai magyar politikusokat és közéleti személyiségeket fogadta Trianon 100. évfordulója kapcsán.

Tízmilliárdból rendez fenntarthatósági világtalálkozót a kormány

Az előkészületeket Szijjártó Péter koordinálja, fővédnöknek Áder Jánost kérik fel. A 2021-es budapesti esemény nagyjából 10 milliárd forintba fog kerülni.