Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Salvini: aki ezt a kormányt támogatja, cinkossá válik az ország tönkretételében

Giuseppe Conte kormányának sorsa a felsőházban dől el.

“Az a baj, hogy a magyar kormány nem hisz az önkormányzatiságban…” – Podcast

A Budapest Te+Én podcast új adásában a „Védjük meg Budapestet” kampány gondolatiságával, céljaival foglalkozik. Veress Dóra és Gellért Gábor vendége ezúttal Tüttő Kata, Budapest főpolgármester-helyettese....

Jövő héten hétfőn és kedden elvileg nem lesz kijárási korlátozás. A kormány üzeni, nem gond, megoldják!

A jelenleg érvényes kormányrendeletek szerint január 25-ére és 26-ára nem vonatkozik a kijárási korlátozás.

A kormány állandó EBESZ-misszió feállítását szorgalmazza Kárpátalján

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra kérte hétfői hágai tárgyalásain Kajrat Abdrahmanovot, az Ebesz új kisebbségügyi főbiztosát, hogy Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai megfigyelő missziója.

Népszámlálás 2021: A "második" nemzetiség lehetőségének megtartását kérik magyar és szlovák értelmiségiek a kormá…

Érdekes levél futott be szerkesztőségünkbe a mai napon. Ravasz Ábel a Bél Mátyás Intézet nyílt levelében arra kéri a szlovák kormányt, ne töröljék ki a népszámlálási ívekből a második nemzetiség megjelölésének lehetőségét.

Hiába utasítja el a lakosság, orosz vakcinát is akar a kormány

A kormány nem várja meg az európai engedélyt, már Moszkvában vannak az OGYÉI emberei. Bár Orbán Viktor miniszterelnök január 3-ai interjújában a kínai vakcinát nevezte “ígéretesebbnek” az orosznál, mvel utóbbiból várhatóan nem áll majd rendelkezésre elegendő mennyiség, külügyminisztere kedden arról beszélt, a magyar kormány az orosz…

A kormány állja Kanadában egy SMA-s gyermek kezelési költségeit

HVG
-
 Ma 16:40Életmód

Zentének Magyarországon támogatók adták össze a pénzt, Kanadában ez máshogy megy.

Ultramodern robotokat vásárolt a magyar kormány a vírus ellen

Liner
-
 Ma 16:34Életmód

A kormány újabb kétmilliárd forintos eszközbeszerzéssel támogatta a koronavírus-járvány elleni védekezést az Egészséges Budapest Program keretében - jelentette be az emberi erőforrások minisztere hétfői online sajtótájékoztatóján.

Választásra készülve: Wintermantel Zsolt lehet a kormányoldal kerületi jelöltje

Budapesten megkezdte a felkészülést a jövő áprilisban esedékes parlamenti választásra a Fidesz - tudta meg a 24.hu.A lap információja szerint Újpesten nem indítják újra Zsigmond Barna Pált, aki legutóbb veszített ellenzéki riválisával, a DK-s Varju Lászlóval szemben. A jelöltségre a korábbi polgármester, Wintermantel Zsolt az esélyes…

MSZP: kormányváltás után új színház- és filmművészeti egyetem jöhet létre

A kormány a saját befolyását akarja bebetonozni a vidéki állami fenntartású tudományegyetemek átalakításával az Országgyűlés szocialista alelnöke szerint. Hiller István kormányváltás esetére új, a magyar színház- és filmművészet érdekét szolgáló egyetem létrehozását ígérte kedden online sajtótájékoztatón.

Átverte a kormány a családokat: több mint egymillió forinttal is többet kell visszafizetniük

Plusz terheket tesz az adósokra a kormány “mentőcsomagja”. Akár több, mint egymillió forinttal is drágulhat egy hitel, ha valaki végig igénybe veszi a július 1-ig

Elhalasztották a kormány elleni bizalmatlansági indítványt Szlovéniában

A bizalmi szavazást szerdán tartották volna. A halasztás oka: egyes képviselők nem tudnának részt venni a szavazáson, ugyanis koronavírus-fertőzöttek vagy karanténban vannak - közölte a szlovén sajtó kedden.

Sebián-Petrovszki László: A kormány megtámadta a Labrisz Egyesületet

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító és elképesztő a Kormányhivatal eljárása.

MSZP: kormányváltás után új színház- és filmművészeti egyetem jöhet létre

A kormány a saját befolyását akarja bebetonozni a vidéki állami fenntartású tudományegyetemek átalakításával – az Országgyűlés szocialista alelnöke szerint. Hiller István kormányváltás esetére új, a magyar színház- és filmművészet érdekét szolgáló egyetem létrehozását ígérte kedden, online sajtótájékoztatón.