Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az orvoskamara beintett a kormánynak! – A TAJ-kártya “reformról”

A Magyar Orvoskamarában az új vezetés valóban új szellemet hozott, ezt bizonyítja legújabb állásfoglalásuk is a Taj-kártya “reform” ügyében.   Odaszólnak! “Az Országgyűlés 2019. december 11-én megszavazta a “társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről” szóló törvényt, mely szerint az egészségügyi…

Folytatta a nyomásgyakorlást Phenjan az amerikai kormányra

Észak-Korea tovább erősítette „stratégiai nukleáris elrettentő erejét”.

Három milliárdos skótwhisky-gyűjteményt bocsájtanak árverésre

Jövőre elárverezik a világ legnagyobbjának tartott, magánkézben lévő skótwhisky-gyűjteményét.

Szili: egymillió forint támogatást ajánlott fel a magyar kormány a kijevi magyar egyesületnek

Egymillió forint támogatást ajánlott fel a Potápi Árpád János vezette nemzetpolitikai államtitkárság a fennállásának 30 éves jubileumát ünneplő Magyarok Kijevi Egyesületének – mondta el az MTI-nek pénteken Kijevben Szili Katalin határon túli autonómiaügyekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott. A kijevi magyar egyesület az évforduló alkalmából…

Új 1,5 milliárd forintos pályázati lehetőség nyílt meg a Vidékfejlesztési Programban

Magro
-
  Ma 09:37 Gazdaság

Új, mintegy 1,5 milliárd forintos keretösszeggel hirdetett pályázati lehetőséget az élelmiszer-feldolgozás és a borászat támogatása érdekében a Rövid Ellátási Láncok együttműködő csoportjainak (REL - csoportok) beruházásaihoz kapcsolódóan az Agrárminisztérium. A pályázatban a támogatott csoportok mezőgazdasági termelő tagjai…

4,5 milliárdos karácsonyfa? Igen, létezik!

A spanyolországi Merbellához közel fekvő Kempinski szálló előterében állították fel a világ legdrágább karácsonyfáját. A különböző drágaköveket, gyémántokat, amelyekkel ékesítették, a Chanel, a Cartier és a Bulgari biztosította. Az édesszájúaknak talán inkább a 3D-s nyomtatóval, csokoládéból készült strucctojás és páva fogja elnyerni a…

46 millió forintot érő hamis áruval pakolták meg a kamiont

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy teherautóban több mint 46 millió forint értékű hamis parfümöt és ruhát találtak.

Bejött a 2000 milliárd dolláros álom, mégsem teljes az öröm

HVG
-
  Ma 09:16 Gazdaság

Amikor három éve Mohamed bin Szalman herceg megpendítette, hogy tőzsdére viszik a világ legnagyobb olajvállalatát az Aramcót, akkor óriási érdeklődés mutatkozott. Ámde amikor hozzátette, hogy 2000 milliárd dollárra saccolja az Aramco értékét, akkor szabályosan kinevették, mivel az Apple is nemrég lépte át az 1000 milliárd dollárt.

Karácsony 50 milliárdot kért, kapott, de mire elég?

Karácsony Gergely főpolgármester 50milliárdot kért a kormánytól, azért hogy megépüljön az atlétikai stadion. De nézzük mire is lehet ez elég. A Népszava segítségével elemezzük ki a lehetőségeket. A főváros által kért 50 milliárd forintból jelentős fejlesztések valósíthatók meg. Csak viszonyításképpen: a Xvi. kerületben a szakrendelő lassan…

Boris Johnson: az új brit kormány január 31-ig végrehajtja a Brexitet

Maszol
-
  Ma 09:07 Külföld

A Konzervatív Párt a péntek délutánra véglegessé vált adatok szerint több mint három évtizede példátlan mértékű győzelmet aratott az előrehozott parlamenti választáson.

Micsoda szerencse: a lottónyertes, aki véletlen számokkal lett milliárdos

Blikk
-
  Ma 09:00 Belföld

A Szerencsejáték Zrt. nagynyertes-kérdőívének köszönhetően kiderült pár részlet a szerencse titokzatos fiáról, aki nyáron elvitte az Ötöslottó főnyereményét, egész pontosan 1 154 615 000 forintot.

Elérheti 190 milliárd forintot a Videoton árbevétele

A Videoton idei árbevétele elérheti a 190 milliárd forintot – mondta a vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója pénteken Székesfehérváron, a cég évzáró rendezvényén.

Kellene még 20 milliárd forint a budapesti Biodómra

Az eddigi költségeken felül még 20 milliárd forint kellene arra, hogy be tudják fejezni a budapesti Biodómot - számolt be az RTL Klub Híradója. Az egykori Vidámpark területére tervezett Pannon Parkra és fedett látványosságára eredetileg 15 millió forintot szántak, de a költségek közben nagyot emelkedtek és már meghaladják a 60 milliárd forintot.

46 millió forintot érő hamisítványt fogtak a NAV-osok

Origo
-
  Ma 08:36 Gazdaság

Ruhák és illatszerek is voltak a kamionon.

Péterfalvi Attila: Schilling Árpád jogellenesen listázta a kormánypárti előadókat

HírTV
-
  Ma 08:20 Vélemény

Pár napja Schilling Árpád színházi rendező egy Facebook-posztban a hatvan év alatti kormánypárti előadóművészek listázására szólított fel.