Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kezdődik a nagyüzem a magyar focibajnokságban

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően ezen a hétvégén az első, összességében a 26. fordulót rendezik a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as szezonjában, ráadásul a mérkőzéseket szurkolók előtt játsszák.

Schmidt Gábor: újraindult a kajak-kenu Magyarországon

Budapest – A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig, illetve paralimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Magyarbánhegyesen is KDNP-szervezet alakult

Beol
-
  Ma 15:10 Belföld

Rövid időn belül újabb dél-békési településen, Magyarbánhegyesen alakult meg a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete.

Szépséges Magyarország kvíz – A hazáját mindenki szereti, de nem mindenki ismeri fel ezeket a helyeket benne – És ö…

Blikk
-
  Ma 15:06 Színes

A turizmus a járvány lecsengésével reméljük talpraáll, de az elég valószínű, hogy idén a nyaralás sokkal kisebb arányban fog a külföldi utakról szólni, mint korábban. Sokan nem is tudják, milyen csodálatos helyen vannak Magyarországon, ahova érdemes ellátogatni.

Hány magyar élne ma a Kárpát-medencében, ha nincs Trianon?

Nemzetünk ereje véges, de a hányattatások dacára a magyar a Kárpát-medence legnagyobb lélekszámú nemzete.

Dúl a szerelem, a magyar színésznő boldogabb, mint valaha

Ripost
-
  Ma 15:00 Bulvár

Szorcsik Vikire fél éve talált rá a szerelem.

Megtörhet a jég: Magyarország kész feladni Ukrajna NATO-csatlakozásának blokkolását

Azonnali
-
  Ma 15:00 Vélemény

Mármint azután, hogy a felek közös menetrendben állapodtak meg a nyelvtörvény miatt kialakult konfliktus rendezésére, júliusban pedig jöhet az első Orbán-Zelenszkij találkozó.

Emlékrepülés lesz Magyarország felett Trianon 100. évfordulóján

1920. június 4-én pontban délelőtt tíz órakor a trianoni békediktátummal megcsonkított Magyarország minden településén egyszerre kondultak meg a harangok, és egész nap zúgtak az aznap délután négykor aláírt békeszerződés elleni országos tiltakozásként. A trianoni országvesztés századik évfordulójáról a magyar repülős társadalom, 2020.…

Szijjártó Péter: Magyarország és Ukrajna meg akarja oldani a vitákat

A külgazdasági és külügyminiszter ukrán kollégájával tárgyalt.

Magyar borítót kapott a Sabrina hátborzongató kalandjai könyv!

Sorok között
-
  Ma 14:50 Film

Sarah Rees Brennan előzményregényt írt a Netflixes Sabrina hátborzongató kalandjai sorozathoz, ez pedig érkezik Vörös Pöttyösként, most befutott a magyar borító is. A kötet a tv-sorozat első epizódja előtt játszódik, és nagyon sok olyan érdekesség derül ki belőle, ami a tv-sorozat karakterei szempontjából fontos. Szóval én nagyon szerettem a…

Szijjártó: Magyarország és Ukrajna meg akarja oldani a vitákat

Magyarország és Ukrajna megnyugtató módon le akarja zárni a vitákat – jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

Migrációkutató: Brüsszel a magyar határkerítést fogja majd támadni

Origo
-
  Ma 14:45 Belföld

Ebben pedig vélhetően az Európai Bizottság segítésére siethetnek az álcivil, áljogvédő magyarországi szervezetek.

A német kormány pénzügyi támogatást nyújt a magyar hallgatók számára

Prim Online
-
  Ma 14:42 Infotech

A világjárvány idején a német kormány pénzügyi támogatást kínál a magyar hallgatók számára. A Covid-19 miatt sok hallgató elvesztette a munkáját, amely lehetővé tette számukra a németországi tartózkodás finanszírozását. A Statista hivatalos adatai szerint négy külföldi hallgató közül három tanulmányainak teljes ideje alatt dolgozik, és…