Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Az amerikaiak többsége rokonszenvez a tüntetőkkel

Maszol
-
  Ma 08:35 KülföldUSA

Folytatódnak a demonstrációk és azokkal párhuzamosan a zavargások is.

Amerikai járványügyi főtanácsos: nem biztos, hogy sokáig véd majd a koronavírus elleni vakcina

A Fehér Ház járványügyi főtanácsosa, Anthony Fauci aggodalmát fejezte ki egy esetleges koronavírus elleni vakcina tartósságát illetően, szerinte esély van arra, hogy egy ilyen gyógyszer nem sokáig ad védelmet a vírussal szemben – írja a CNBC.

Gombamód szaporodnak a hamis hírek az amerikai tüntetőkről, íme a legdurvábbak

HVG
-
  Ma 08:20 Infotech

A Buzzfeed News a kezdetektől fogva nyomon követi és listázza azokat a kamuhíreket, amelyek a George Floyd halála miatt kialakult tüntetéshullám nyomán terjednek. A Twitteren megjelent írások többsége egy rég bevált módszert alkalmaz.

Újabb légitársaságok az európai feketelistán

Az Európai Bizottság frissítette azon légitársaságokat felsoroló listáját, amelyekre működési tilalom vagy működési korlátozás vonatkozik az Európai Unió légterében.

Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban

Maszol
-
  Ma 08:10 Határtalan

Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban az új koronavírus-járvány miatt bevezetett gazdaságbénító intézkedések enyhítése nyomán.

Hatalmasat ugrott a kínai szolgáltató szektor aktivitási mutatója

Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban az új koronavírus-járvány miatt bevezetett gazdaságbénító intézkedések enyhítése nyomán - derül ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

Még a Cyberpunk 2077 jövő hétre tervezett bemutatóját is elhalasztották az amerikai zavargások miatt

Várható volt, hogy a tengerentúlon jelenleg zajló embertelen körülményeket rengeteg fejlesztőcsapat és kiadó meglovagolja majd abban a tekintetben, hogy erre hivatkozva elcsúsztassanak nagyon fontos, régóta várt bejelentéseket. Ezzel riogat most a CD Projekt RED is, akik bejelentették, hogy az eredetileg június 11-re tervez...

Az amerikaiak többsége rokonszenvez a tüntetőkkel

HírTV
-
  Ma 07:26 Külföld

Az Egyesült Államok lakosságának többsége rokonszenvez a tüntetőkkel: 64 százalékuk egyetért velük.

Az amerikaiak többsége egyetért a tüntetőkkel

24.hu
-
  Ma 07:22 Külföld

Az Egyesült Államok forrong, a lakosság 64 százaléka rokonszenvez a tüntetőkkel.

Májusban már újra dübörgött a kínai szolgáltatóipar

Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban az új koronavírus-járvány miatt bevezetett gazdaságbénító intézkedések enyhítése nyomán – derül ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

A magyar filmes, aki amerikai filmrendező lett

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

Százhuszonöt éve, 1895. június 3-án született Korda Zoltán filmrendező, producer, az angol filmipar kiemelkedő alakjainak számító Korda fivérek egyike, a négy Oscar-díjra jelölt A dzsungel könyve alkotója.

Donald Trump amerikai elnök a hadsereget is bevetné

A közösségi médiában milliók álltak a rendőri erőszakkal szembeni Blackout Tuesday kezdeményezés mellé.

Trump győzelmet aratott az amerikai előválasztáson

Előválasztást tartottak kedden több amerikai tagállamban és a szövetségi fővárosban, Washingtonban a demokraták és a republikánusok egyaránt. Az elnökjelölti előválasztások már csaknem formálisak, Donald Trump elnöknek ugyanis megvan a szükséges számú delegátusa ahhoz, hogy pártja elnökjelöltjévé válasszák. Joe…

Több amerikai tagállamban tartottak előválasztást kedden

Origo
-
  Ma 06:28 Külföld

Az előválasztások szinte már csak formálisak.