Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 338 hír

Ji King: a kínai jóskönyv, ami elárulja a sorsod útját

Bien
-
  Tegnap 21:02 Ezotéria-horoszkóp

Te hallottál már a Ji Kingről? Ez egy 3000 éves múlttal rendelkező szent könyv, amit az ókori kínaiak arra használtak, hogy megjósolják sorsukat,...

Beyoncé egy hatalmas pénzköteggel érkezett férje jótékonysági gálájára

BorsOnline
-
  Tegnap 20:30 Bulvár

Az énekesnő tudja: egy ilyen estén bizony a pénz a lényeg. Fel is markolt egy köteggel. Na jó, nem, de magához vett egy olyan táskát, amiről garantáltan minden vendégnek az jutott az eszébe: ideje kinyitni a csekkfüzetet.

Kínai és európai import elosztási lánca. A piaci szereplők

Minner
-
  Tegnap 20:25 Cégvilág

Ebben az írásban az elosztási láncot vizsgáljuk meg, elsősorban a Kínában készült termékek útját a magyar fogyasztóig, de nagyon hasonló egy Európában készült termék útja is. Nézzük! A cikk szerzője Csépe Gábor kínai import szakértő. Aki aktívan importál termékeket (sőt gyártat is), továbbá ő a MinnerAkadémiakínai import képzés oktatója.…

Skywalker kora: Eddig nem látott képsorokat tartalmazó tévészpot és új plakát is érkezett a filmhez

IGN
-
  Tegnap 20:15 Film

Fokozódik a várakozás! A délután érkezett fotók után újabb ízelítőket kaptunk a Skywalker saga decemberben érkező záróepizódjához.

A japán parlament jóváhagyta a kereskedelmi megállapodást

ProfitLine
-
  Tegnap 20:00 Külföld

A japán parlament alsóháza jóváhagyta azt a korábban már bejelentett kereskedelmi megállapodást, ami megnyitja Japánt az amerikai marha és mezőgazdasági termékek előtt, cserébe az USA nem sújtja vámmal a japán autóipart.

Major Veronika szerdán kezd a kínai sportlövő világkupa döntőjében

Zaol
-
  Tegnap 19:35 Sport

Major Veronika, a BEFAG Keszthelyi LK olimpiai kvótás versenyzője szerdán kezdi meg szereplését a Kínában zajló sportlövő világkupa döntőjében.

Eb-selejtezők: lemondott a románok szövetségi kapitánya

"Bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóinktól azért, hogy nem sikerült ennél többet tennem."

Szaván fogták a spanyol szövetségi kapitányt, vagyis kirúgták egy 5-0-ás győzelem után, mire kitört a botrány

Egy, a jól hangzó idézetek kedvéért összevissza beszélő edző, egy másik, érzéketlen tapló edző és egy legendásan ügyetlen fociszövetség közösen összehozták a világfutball utóbbi éveinek legvalószerűtlenebb botrányát, egyben személyes drámáját.Egy olyan válogatott – a spanyol – körül tört ki tört ki edzőváltással és kötelező sajtótájékoztatón…

Kompakt és vékony kialakítással érkezett az Adata SC685 külső SSD

ByTech
-
  Tegnap 18:04 Infotech

Hordozható mérete ellenére méretes kapacitással is elérhető az Adata újdonsága.

A Thyssenkrupp eladja az ipari megoldások üzletágát is?

ProfitLine
-
  Tegnap 17:30 GazdaságErste

A Thyssenkrupp bejelentette, hogy megbízta a Citigroup-ot az ipari megoldások üzletág jövőjének felülvizsgálatával - olvashatjuk az Erste mai elemzői anyagában.

Kínai mézes-szezámmagos csirkemellfalatok

Nosalty
-
  Tegnap 17:10 Recept

Megmondom őszintén, hogy nem vagyok rajongója az édesített húsoknak. Ha évente kétszer be is esünk egy kínai gyorsbüfébe, akkor sem ezt az ételt eszem. Ma azonban olyannyira megkívántam, hogy belevágtam az elkészítésébe. Pont olyan tömény lett, mint amilyennek lennie kell, belül a csirkemell omlòs,a bunda pedig tökéletesen ropog,…

David Fincher és a Netflix előzménysorozatot készít a Kínai negyedhez

IGN
-
  Tegnap 17:06 Film

A két fél talán eddigi legmeglepőbb új projektje A rendezőnek és a streamingszolgáltatónak nem ez az első közös projektje – mind közül most ez talán a legmeglepőbb.

Örömhír érkezett Sas Józseftől

ATV
-
  Tegnap 16:48 Belföld

A humorista november elején lemondott egy könyvbemutatót, akkor sokan aggódni kezdtek, de most Sas József maga újságolta el, hogy van.

Kína megéhezett, és feloldott egy csaknem 5 éve érvényben lévő kereskedelmi korlátot

Agrárszektor
-
  Tegnap 16:30 Mezőgazdaság

Kína egyre engedékenyebb az állati fehérjék behozatalát illetően, ami összefügg azzal, hogy egyre éhesebb. Amióta elharapódzott az országban az afrikai sertéspestis, már kevésbé érdekli, hogy melyik konkurensénél mikor volt utoljára madárinfluenza-járvány. Az USA-ból érkező árukra kivetett behozatali tilalom feloldása fájó lépés lehetett Peking…