Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 420 hír

Gyász: Elhunyt a legendás szövetségi kapitány

Gyászol a magyar röplabdázás: hosszan tartó súlyos betegség után, életének 75. évében augusztus 8-án hajnalban elhunyt Kasziba István.-írta meg a hunvolley. Kasziba István 1945-ben született Jánoshalmán, aki játékosként 1969 és 1974 között 28 alkalommal léphetett pályára a magyar válogatott színeiben. Edzői karrierje során kétszer volt…

7,8 százalékkal csökkent az ipari termelés júniusban

A munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 12,2 százalékkal csökkent.

7,8 százalékkal csökkent az ipari termelés júniusban

A munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 12,2 százalékkal csökkent.

Gyász: elhunyt a korábbi magyar röplabda szövetségi kapitány

Gyászol a magyar röplabdázás: hosszan tartó súlyos betegség után, életének 75. évében augusztus 8-án hajnalban elhunyt Kasziba István.

Megérkezett hazánkba a poloskák ősellensége

Kártevők szempontjából az agrárium egyik slágertémája volt a poloskainvázió. Kertekben, gyümölcsösökben, veteményesekben szinte mindenhol előfordul, egészen a panellakások nappalijának tévé képernyőéig. Rág, szív, kopog az üvegen, a lámpabúrán. Zúgó repülőhangjuk mellett szaguk is elviselhetetlen; egyszóval az ázsiai…

Időben érkezett a pofon

Beol
-
  Ma 08:42 Sport

Újabb összecsapást játszott az NB I.-es Orosházi FKSE-Linamar férfi kézilabda-csapata a nyári felkészülés derekán, péntek este az újonc BFKA Veszprém látogatott az Eötvös téri sportcsarnokba.

Három kisfiú érkezett a családba

Három kisfiú érkezett egyszerre a nagycsaládba, Dominik, Milán és Alex.

Megugrott a fertőzöttek száma hazánkban

SzegedMa
-
  Ma 07:47 Egészség

Csongrád-Csanádban is kiszűrtek egy újabb beteget.

Ritka kincsekre leltek egy kínai kereskedésben

Vezess
-
  Ma 07:31 Autó-motor

Három remek sportautó ragadt egy kínai kereskedésbe, a ritkaságok évek óta porosodnak.

Pesti úti idősotthon: mérföldkőhöz érkezett a nyomozás

Ripost
-
  Ma 07:00 Belföld

Mérföldkőhöz érkezett a nyomozás a Pesti úti idősotthon ügyében – tudta meg a Ripost. Dr. Futó Barnabás ügyvéd indítványára a Nemzeti Nyomozó Iroda bekérte a kormányhivatal legfrissebb vizsgálati anyagát, ami arról tanúskodik, hogy nem az ott dolgozók felelősek a kialakult helyzetért, hanem a fenntartó.

Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 8.: Jön a szerelem

Jön a szerelem. Nyitott vagy rá? Szívesen fogadod? A kínai horoszkóp szerint a szerelmet illetően ma bármi megtörténhet.

A nyugdíj korhatár törvényi emelkedése így történik hazánkban

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Törvény rögzíti (az 1997. évi Lxxxi törvény) Magyarországon a hivatalos öregségi nyugdíj korhatárt. Ha fellapozzuk a törvény szövegét, akkor a 18. § alatt találjuk meg a nyugdíj korhatárra és annak emelkedésére vonatkozó szabályokat. Nézzük, pontosan hogyan is emelkedik hazánkban a nyugdíj korhatára!

Rossz hír érkezett! Csodálatos magyar művészt veszítettünk el

Kilencvenhét éves korában pénteken elhunyt Reigl Judit Franciaországban élő Kossuth-díjas festőművész, az európai absztrakt expresszionizmus jelentős képviselője - tudatta a Kalman Maklary Fine Arts az MTI-vel.