Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A jegybankárok szerint évekig velünk maradhat a pénznyomtatás, de rövid távon minden a járványon múlik

A monetáris politika jövőjéről volt szó a Magyar Nemzeti Bank idei Lámfalussy-konferenciáján. Az eseményen az egykori és jelenlegi jegybankárok leginkább az eszközvásárlási programról beszéltek, amely majdnem mindegyik résztvevő szerint fennmarad még a következő években is. Abban viszont már nem volt egyetértés, hogy ez mennyire kedvező…

A lakók szerint nem kalitkában, hanem biztonságban élnek

Haon
-
 Ma 17:55Belföld

Egyszerre megható és megmosolyogtató videóban üzennek egy idősotthon lakói a szeretteiknek.

Ellenzéki politikusok is a vendéglátást korlátozó szabályok enyhítését kérik, a kormány szerint a vakcinák beszerzésén …

444.hu
-
 Ma 17:43Gazdaság

Európai példák és lehetetlen helyzetbe került budapesti vendéglátósok miatt kérte a szabályok átgondolását több politikus is.

Már biztos, ebben az európai országban is meghatározóvá válik a mutálódott vírusváltozat

Metropol
-
 Ma 17:40Bulvár

Az új típusú koronavírust először Nagy-Britanniában azonosították, ez a változat a korábbiaknál fertőzőképesebb.

Plan B. szerint még semmit nem láttunk.

Hulla vagyok a meló miatt, (meg mert lenyomtam közben szakjogászi képzésen eddig 4 vizsgát), de gondolom megosztom az érdeklődőkkel a sokak által követett Plan B Bitcoin árfolyamelőrejelzését: Tudjátok ő a stock to flow modelles arc. Most ilyen szép jövőt láttat meg velünk: 100.000 dollár/BTC 2021. áprilisa és szeptembere között. Ezek szerint…

A megyei vezető mentőtiszt szerint életeket menthet a védőoltás

Nool
-
 Ma 17:30Belföld

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Pifka Zsolt, az Országos Mentőszolgálat megyei vezető mentőtisztje a balassagyarmati dr. Kenessey Albert Kórház oltópontján. A hónap végén pedig beadják neki az ismétlő, második oltást is.

Kemény idők elé nézünk: az Eu szerint csökkenteni kell az utazgatásainkat

Az Európai Bizottság hétfőn azt javasolta a tagállamoknak, hogy szigorítsák beutazási szabályaikat, hogy csökkentsék a koronavírus és mutációi terjedését az unióban. A javaslatok értelmében a tagállamokba az unión kívüli országokból csak az indulás előtt 72 órával elvégzett negatív teszttel lehetne belépni, 10 és 14 nap közötti…

A hónap végéig még jelentkezhetsz az MVM Edison 2021 versenyre!

Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre az MVM Edison startup verseny, ahová a régió legizgalmasabb, leginnovatívabb ötleteit várják a szervezők. Az elmúlt években több mint 500 pályázat, 32 döntős és 12 dobogós csapat kapott a bemutatkozási lehetőségen, és a megmérettetésen túl milliós nyereményeket is. 

Több mint harminc állás betöltésére várják a jelentkezőket a sepsiszentgyörgyi kórházban

Harmincegy új állás meghirdetését hagyta jóvá Kovászna Megye Tanácsa a fenntartásába tartozó Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház számára. Az egészségügyi intézménybe többek között szakorvosok, rezidensek és szakképzetlen munkások jelentkezését várják.

Tárgyalások kezdődnek a fontos atomfegyver-megállapodás meghosszabbításáról

Szakértői tárgyalások kezdődtek a nukleáris hadászati támadófegyverzetek csökkentéséről megkötött orosz-amerikai Új START- (START-3) szerződés február 5-én lejáró hatályának meghosszabbításáról - jelentette be Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő hétfőn Moszkvában a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva.

Mundruczó Kornél szerint az SZFE új tanárainak listája csaknem kommentálhatatlan

A rendező úgy látja, hogy a most érkezők szakmai múltja összehasonlíthatatlan a régi csapatéval.

Fauci szerint Trump nem vette igazán komolyan a járványt

Telex
-
 Ma 16:52Külföld

Egyesült Államok vezető járványügyi szakértője beszélt arról, hogy milyen volt a volt elnökkel együtt dolgozni.

Újabb országban jelent meg a koronavírus dél-afrikai variánsa

Új-Zélandon az ország egészségügyi hatóságának bejelentése szerint egy 56 éves nő vélhetően a karantén ideje alatt kapta el a vírus dél-afrikai variánsát.

Ma kezdődik az idei első egyetemi fesztivál

Az Irány a PTE! Kultúrfeszt megmutatja, miért jó pécsi egyetemistának lenni