Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az ellenzéket a járvány közepén is a hatalmi marakodás érdekli”

Dömötör: A saját elveiket számolták fel, amikor összeálltak azokkal, akiket korábban lenáciztak.

Elszállhatnak az atlétikai stadion már eleve felpumpált költségei, és csúszhat is a projekt

Újabb milliárdokat sikerült elkölteni az épülő atlétikai stadionra. Ezúttal tanácsadói, ellenőri feladatokra szerződtek baráti cégekkel.

Gulyás Gergely: akár már december 2-án is tetőzhet a járvány

MFor
-
 Ma 11:08Gazdaság

Ez az optimista szcenárió a matematikai és járványügyi modellek alapján. A legrosszabb verzió szerint ez csak január végén következik be.

Lapszemle: Marco Rossi gyerekként orvosnak készült

NSO
-
 Ma 11:06Foci

Hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába, és orvosnak tanulhasson tovább – többek között ez is kiderül Marco Rossiról a Magyar Nemzet riportjából. A cikk szerzője, Szalay Attila Druentóban, a Torino melletti községben járt, ahol a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi…

Koronavírus-jelentés: Napok óta 150 fő felett az elhunytak száma

Összesen 3951 embernél mutattak ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában, ezzel 221 073 főre nőtt az itthon eddig beazonosított fertőzöttek száma – derül ki koronavirus.gov.hu tájékoztatójából. Az aktív fertőzöttek száma 151 294 fő, ami 2885-tel magasabb, mint amit egy nappal korábban közöltek. Ebből 13 496 fő tartózkodik…

Itt a vége, többé már nem lazsálhatjuk el a munkahelyi értekezleteket

Rakéta
-
 Ma 11:00Infotech

Unottan jegyzetelő hallgatók, el-elkalandozó kollégák. Csak pár tipikus jelenség, melyeket segíthet kiküszöbölni a Headroom nevű szoftver, ami valójában már a koronavírus-járvány előtt megkezdte hódító útját. A Google egyik néhai fejlesztője, Julian Green és az orosz származású mesterségesintelligencia-szakértő, Andrew…

Gulyás Gergely: Akár már december 2-án tetőzhet a járvány

A miniszter nem ért egyet Demeter Szilárd írásának több állításával.

Idén sem marad el a közös advent a Csiky Gergely Színháznál

Különleges adventi forgatással, meghitt dalokkal és versekkel, a legifjabb színházrajongók számára izgalmas mesékkel, valamint kétórás, fergeteges szilveszteri gálaműsorral készül a karácsonyra és az év utolsó napjára közönségével együtt a Csiky Gergely Színház.

Dömötör: Az ellenzéket a járvány közepén is a hatalmi marakodás érdekli

Mandiner
-
 Ma 10:58Belföld

Amikor az ellenzék a győzelmi esélyeiről beszél, elismeri, hogy minden, amit a diktatúráról összehordtak, „egy nagy kamu volt” – fogalmazott az államtitkár.

Maradona egy héttel a halála előtt elesett otthon, csúnyán összetörte magát

Blikk
-
 Ma 10:55Foci

Amióta az argentin ügyészség elkezdte feltárni Maradona halálának a körülményeit, egyre több részletre derült fény. Most az egyik ápolónő mesélt arról az időszakról, amikor a futballista az agyműtétje után hazatért.

Már a fedélzeten az NN leendő vezérigazgatója, Holló Bence

Mabisz
-
 Ma 10:52Cégvilág

Bár kinevezése csak a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti engedélyét követően lesz hivatalos, Holló Bence, az NN Biztosító leendő vezérigazgatója már december elsejével megkezdi a munkát a társaságnál. A szakember eddigi karrierjéről és további terveiről beszél.

A soroksári futónő férjének megdöbbentő állítása: a szeretője ölette meg a feleségem

Kardos Lajos nem kételkedik a gyilkos személyében, csak az indítékában.

Grosjean már erősít, neje érzelmes szavakkal mondott köszönetet

Miközben Romain Grosjean ismét bejelentkezett a kórházból, felesége érzelmes sorokkal mesélt a pokoli pillanatokról, és köszönetet mondott a férjét megmentőknek.

Kína az egyetlen, aki már túl van a válságon

A globális kereskedelem legnagyobb felvevő piacáról beszélünk. A hír a magyar agráriumot is érinti.